Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

QUOTE(linkse @ 2007 10 04, 23:33)

Taip airiškas nėrimas labai gražu. Prieš porą metų aš dar nežinojau šios technikos bet pamačiau kažkur žurnale palaidinukę su daug gėlių ir ryžausi nusinerti. Va rezultatas (na čia pirmas blynas blush2.gif ).
user posted image
Nerti gėlytes buvo net smagu, visos skirtingos, nėr kada nuobodžiauti, bet kai reikėjo mezginį užbaigti, t.y. sujungti visas detales, tai jau maniau neįveiksiu. Daug krupštumo ir kantrybės reikalaujanti technika.

QUOTE(dontstop @ 2007 10 05, 07:55)
Ir vėl siūlau tris variantus  ax.gif :

pirmas
antras
trečias
Ką manot, mamos, gal jau laikas ruoštis vėlyvam rudeniui ir žiemai?  4u.gif

Taigi, jau pats laikas. Labai mieli megztukai, ypač kas pynes mėgsta thumbup.gif

Aš šiuo metu vis dar vargstu su šaliku - katyte savo dukriukui, maniau kad bus paprasčiau doh.gif
Atsakyti
Aira,is kur tiek kantrybes biggrin.gif ? Labai grazu..
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2007 10 05, 08:29)
Taip airiškas nėrimas labai gražu. Prieš porą metų aš dar nežinojau šios technikos bet pamačiau kažkur žurnale palaidinukę su daug gėlių ir ryžausi nusinerti. Va rezultatas (na čia pirmas blynas blush2.gif ).
user posted image
Nerti gėlytes buvo net smagu, visos skirtingos, nėr kada nuobodžiauti, bet kai reikėjo mezginį užbaigti, t.y. sujungti visas detales, tai jau maniau neįveiksiu. Daug krupštumo ir kantrybės reikalaujanti technika.
Taigi, jau pats laikas. Labai mieli megztukai, ypač kas pynes mėgsta thumbup.gif

Aš šiuo metu vis dar vargstu su šaliku - katyte savo dukriukui, maniau kad bus paprasčiau doh.gif

Na man kantrybs neužtektų tokiam darbeliui. Labai gražu rolleyes.gif
Atsakyti
Dontstop, nu pirmas ir antras variantas thumbup.gif thumbup.gif
tik schemutes turi ar ne?

siaip pynes esu mezgusi tik viena karta blush2.gif ir tik viena per viduri megztinio biggrin.gif
kazin kiek siuliuku reiketu tokiam megztiniui g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 05, 07:55)

pirmas
antras
trečias

Man pirmas ir antras thumbup.gif
Nors jei megzciau, tai rinkciausi antra varianta.
Pirmasis jauciu butu sunkokas del rankoviu, nesu taip mezgusi, nors ideja liuks thumbup.gif
Atsakyti
man antrasis variantas thumbup.gif thumbup.gif gal turit schemutes ax.gif
Atsakyti
Smagu, kad patiko mano įdėti megztukai thumbup.gif 4u.gif
Schemučių tai neturiu nei vieno, bet tikrai numegzčiau bet kokį iš jų, nes pynes labai mėgstu, esu daug jas mezgusi, nieko sunkaus ten nematau. Jei tik reikia pagalbos, visada padėsiu, net ir apskaičiuot viską galiu ax.gif
Tai ką, siūlus jau nusipirkau, pradedu smile.gif Turbūt kad megsiu visus tris, tik nežinau, nuo kurio pradėti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 05, 11:55)
Smagu, kad patiko mano įdėti megztukai  thumbup.gif  4u.gif
Schemučių tai neturiu nei vieno, bet tikrai numegzčiau bet kokį iš jų, nes pynes labai mėgstu, esu daug jas mezgusi, nieko sunkaus ten nematau. Jei tik reikia pagalbos, visada padėsiu, net ir apskaičiuot viską galiu  ax.gif
Tai ką, siūlus jau nusipirkau, pradedu  smile.gif Turbūt kad megsiu visus tris, tik nežinau, nuo kurio pradėti  lotuliukas.gif

man trecias fainiausias
smile.gif
bet turbut dabar nemegsiu
is kokiu siuliuku megsi?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 05, 10:55)
Schemučių tai neturiu nei vieno, bet tikrai numegzčiau bet kokį iš jų, nes pynes labai mėgstu, esu daug jas mezgusi, nieko sunkaus ten nematau. Jei tik reikia pagalbos, visada padėsiu, net ir apskaičiuot viską galiu  ax.gif
Tai ką, siūlus jau nusipirkau, pradedu  smile.gif Turbūt kad megsiu visus tris, tik nežinau, nuo kurio pradėti  lotuliukas.gif

nu pavarai lotuliukas.gif tai kiek ten siulu prisipirkai lotuliukas.gif o tokios spalvos pirkaisi ar ne?

berods viena mamyte yra mezgusi ta antraji varianta g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 05, 06:55)

pirmas
antras
trečias

man tai 2 variantas thumbup.gif

AIRA bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(qqte @ 2007 10 05, 11:02)
man trecias fainiausias
smile.gif
bet turbut dabar nemegsiu
is kokiu siuliuku megsi?

Siūliukai tokie 30% vilnos, 70% akrilo, baltos spalvos, vidutinio storio, virbalai 4 nr smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mindira @ 2007 10 05, 11:14)
nu pavarai  lotuliukas.gif tai kiek ten siulu prisipirkai  lotuliukas.gif o tokios spalvos pirkaisi ar ne?

berods viena mamyte yra mezgusi ta antraji varianta  g.gif

Kol kas tik vienam megztukui nusipirkau biggrin.gif Baltos spalvos, pagal storį tiktų arba pirmam, arba trečiam mirksiukas.gif Antras tai ,manau, iš storesnių žiūrėtųsi, ir virbalai turėtų būti kokio 7 nr g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2007 10 05, 09:55)

VISUS TRIS....... clap_1.gif
Atsakyti