Sveikutes visos!
As gal cia ne i tema isiterpsiu, bet noreciau paklaust gal kuri turi graziu megstuku apkunesnems moterytems pavyzdeliu?..
Sumaniau mamai dovana padaryt, tik neismastau ir niekur nerandu nieko grazaus...
Sveikutės,
turiu labai dideli prašymą, gal kuri turite modeliuką vienos liemenės? Kažkada buvau ją suradus, bet dabar neberandu
Ji kaip korsetas, be petnešų.
turiu labai dideli prašymą, gal kuri turite modeliuką vienos liemenės? Kažkada buvau ją suradus, bet dabar neberandu
Gal kuri turit kokių nors pavyzdėlių kalėdinio megztuko ar suknelės ar sarafano
Norėčiau savo mažutei numegzt, bet nerandu nieko
Laba vakara
Gal kas zinote koks metrazas yra siuluose EROICA 50 gr. Ismeciau lapuka, o labai reikia
Gal kas zinote koks metrazas yra siuluose EROICA 50 gr. Ismeciau lapuka, o labai reikia
Nieko nežinau kas ko čia klausė
Jau tema baigias...
Jau tema baigias...
QUOTE(Mexxica @ 2007 11 21, 18:07)
Tai gal tada galit atsakyt i klausima, ar uzteks kepurei su pynem 100g 210 m. Siulas plonas, tai noriu det dviguba ir mastau ar uzteks
QUOTE(rasyte_ @ 2007 11 21, 18:31)
Laba vakara
50g/115 m
QUOTE(rasyte_ @ 2007 11 21, 19:39)
Tai gal tada galit atsakyt i klausima, ar uzteks kepurei su pynem 100g 210 m. Siulas plonas, tai noriu det dviguba ir mastau ar uzteks
Turėtų užtekt manau
puse mano sukneles...
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.