Čia mano "kūryb

Avies kailiukas virbalais

ROKA, labai labai aciu uz avytes kailiuko aprasyma
pradesiu gamint zaisminga dovanele

Roka, aciu tikrai uz rastelio idejima
dabar zinosiu kaip virbalais mezgamas, ne vien tik vaseliu

Sakykit mielosios mamytės, gal kas žinote kaip numegzti kepurytę? 6 metų mergičkai?
Galo kokių idėjų
Galo kokių idėjų

Prašom, nėr už ką

QUOTE(madmuazele @ 2007 10 18, 20:22)
mezgėjytės, pagelbėkit
Gal galit patarti, kokiu siūliuku megzti ir kiek tų siūliukų reikėtų 

Man panasu arba is bukle siuliuku, arba is tokiu, kur kailiukas susimezga

Man panasu arba is bukle siuliuku, arba is tokiu, kur kailiukas susimezga

ir aš manau, kad bukle, tik kokio storio čia reikėtų

dar susimasčiau - o kaip geriau megzti, nuo apačios į viršų ar nuo vieno šono iki kito

siulu, jei stori, jauciu nedaug reiktu... nes storais virbalais...ir dabar nepamenu, ar Casa Lanoje ar Verpaluose maciau storus bukle siulus...
As tai turiu tokius kaip kailiuka-tai is ju bandysiu,... nes esu ju nusipirkusi, guli, patiko-bet niekaip nesugalvojau ka is ju megzti..o va cia ideja pamaciau... jie plonyciai, bet reikia megzti kokiais 8 Nr. virbalais....
Man atrodo cia nuo apacios megzta....
O idomu kaip tas rankoves ten ikomponuoti...palikti skyles, paskui surinkt akis ir apvaliais virbalais megzti???
As tai turiu tokius kaip kailiuka-tai is ju bandysiu,... nes esu ju nusipirkusi, guli, patiko-bet niekaip nesugalvojau ka is ju megzti..o va cia ideja pamaciau... jie plonyciai, bet reikia megzti kokiais 8 Nr. virbalais....
Man atrodo cia nuo apacios megzta....
O idomu kaip tas rankoves ten ikomponuoti...palikti skyles, paskui surinkt akis ir apvaliais virbalais megzti???
as tai jauciu megzciau nuo apacios, o rankovem skyles palikciau, normaliai nulaidytas kaip kievienam megztiniui, tik tiek kad cia butu megztinis be soniniu siuliu
paskui rankoves nusimezgi kaip paprastai megztiniams ir isiuni

paskui rankoves nusimezgi kaip paprastai megztiniams ir isiuni