Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

Čia mano "kūryb
user posted image
Atsakyti
Avies kailiukas virbalais
user posted image
user posted image
Atsakyti
ROKA, labai labai aciu uz avytes kailiuko aprasyma bigsmile.gif pradesiu gamint zaisminga dovanele 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Roka, aciu tikrai uz rastelio idejima thumbup.gif dabar zinosiu kaip virbalais mezgamas, ne vien tik vaseliu doh.gif
Atsakyti
Sakykit mielosios mamytės, gal kas žinote kaip numegzti kepurytę? 6 metų mergičkai?
Galo kokių idėjų 4u.gif
Atsakyti
mezgėjytės, pagelbėkit ax.gif Gal galit patarti, kokiu siūliuku megzti ir kiek tų siūliukų reikėtų ax.gif

user posted image

user posted image
b
[/quote]

arba va toki 4u.gif tik neturiu scehmos, gal kas matėt 4u.gif

user posted image
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anciuke: 18 spalio 2007 - 18:34
Prašom, nėr už ką smile.gif
Atsakyti
mezgėjytės, pagelbėkit ax.gif Gal galit patarti, kokiu siūliuku megzti ir kiek tų siūliukų reikėtų ax.gif

user posted image

user posted image

Man panasu arba is bukle siuliuku, arba is tokiu, kur kailiukas susimezga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 10 18, 20:22)
mezgėjytės, pagelbėkit  ax.gif Gal galit patarti, kokiu siūliuku megzti ir kiek tų siūliukų reikėtų  ax.gif

user posted image

user posted image

Man panasu arba is bukle siuliuku, arba is tokiu, kur kailiukas susimezga 4u.gif

ir aš manau, kad bukle, tik kokio storio čia reikėtų g.gif ir kokio kiekio siūlų g.gif
dar susimasčiau - o kaip geriau megzti, nuo apačios į viršų ar nuo vieno šono iki kito g.gif
Atsakyti
siulu, jei stori, jauciu nedaug reiktu... nes storais virbalais...ir dabar nepamenu, ar Casa Lanoje ar Verpaluose maciau storus bukle siulus...

As tai turiu tokius kaip kailiuka-tai is ju bandysiu,... nes esu ju nusipirkusi, guli, patiko-bet niekaip nesugalvojau ka is ju megzti..o va cia ideja pamaciau... jie plonyciai, bet reikia megzti kokiais 8 Nr. virbalais....

Man atrodo cia nuo apacios megzta....
O idomu kaip tas rankoves ten ikomponuoti...palikti skyles, paskui surinkt akis ir apvaliais virbalais megzti???
Atsakyti
as tai jauciu megzciau nuo apacios, o rankovem skyles palikciau, normaliai nulaidytas kaip kievienam megztiniui, tik tiek kad cia butu megztinis be soniniu siuliu mirksiukas.gif

paskui rankoves nusimezgi kaip paprastai megztiniams ir isiuni g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2007 10 18, 19:22)
mezgėjytės, pagelbėkit  ax.gif Gal galit patarti, kokiu siūliuku megzti ir kiek tų siūliukų reikėtų  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti