Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu :)

4u.gif Labas mielosios mezgejeles, nu va as jau ismokau ikelt nuotraukas ax.gif tai jau galesiu pasidalint savo darbeliais cool.gif
Atsakyti
Vigilyte, Bite Plius - šaunūs darbeliai thumbup.gif
Kamela - lauksim pasirodant su darbeliais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anciuke @ 2007 11 06, 23:22)
Merginos, pagelbėkit susigaudyti šiam raštelyje
user posted image

o kas yra rombas (1 eilė, 11 akis)?

rombas yra persukta akis,reikia uzkabinti su virbalu is sona.Taip daroma kad rastas neissitampitu bigsmile.gif
Bite Plius labai grazus wub.gif
Atsakyti

o čia mano darbelis ax.gif
user posted image
[/quote]

Tikrai vertas pagyru darbas. Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(rimusia @ 2007 11 07, 13:17)
rombas yra persukta akis,reikia uzkabinti su virbalu is sona.Taip daroma kad rastas neissitampitu  bigsmile.gif
Bite Plius labai grazus  wub.gif

Va cia labai naudinga info. ACIU, vis galvodavau kaip padaryt kad mezginys neissitampytu, ypac stulpelis smile.gif

Vigilyte, Bite Plius labai faini mezginiai, saunuoles thumbup.gif

as pasigirsiu ka nunarpliojau pries pora metu, bet tik dabar issitraukiau ir galiu nesiot blush2.gif , nors figura dar toli grazu iki buvusios kai mezgiau, bet jau geriau atrodo nei pernai doh.gif
user posted image

O va toki megztuka savo sunui mezgu dabar, nugara jau beveik baigiau
user posted image

Tik bandysiu daryt nesusagstoma o trikamviu vyrisku kaklu, dar nelabai isivaizduoju kaip tai daroma, ieskosiu info, gal pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 11 07, 15:47)
as pasigirsiu ka nunarpliojau pries pora metu, bet tik dabar issitraukiau ir galiu nesiot 

labai kruopštus ir fainas darbelis! Šaunuolė, hakura 4u.gif

...
Tik bandysiu daryt nesusagstoma o trikamviu vyrisku kaklu, dar nelabai isivaizduoju kaip tai daroma, ieskosiu info, gal pavyks  rolleyes.gif

Tikrai pavyks ir bus gražus bei patogus megztukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 11 07, 09:19)
Pasigirsiu ir čia savo mezginiu.

Pasakiškai gražiai pavyko numegzt thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Va cia mano margiukas smile.gif
user posted image

http://i215.photobuc..._margiukas2.jpg
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

O va sitas is tu pigiu Iki "princese" siulu. Siulai tai tikrai ne kas, pukuojasi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamela @ 2007 11 07, 17:57)
Va cia mano margiukas smile.gif
user posted image

http://i215.photobuc..._margiukas2.jpg
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
O va sitas is tu pigiu Iki "princese" siulu. Siulai tai tikrai ne kas, pukuojasi sad.gif

labai mažos nuotraukytės, nieko nesimato, ir man neišsididina verysad.gif , bet įtariu, kad kruopštus darbelis mirksiukas.gif
Papildyta:
Va cia labai naudinga info. ACIU, vis galvodavau kaip padaryt kad mezginys neissitampytu, ypac stulpelis  smile.gif

Vigilyte, Bite Plius labai faini mezginiai, saunuoles  thumbup.gif

as pasigirsiu ka nunarpliojau pries pora metu, bet tik dabar issitraukiau ir galiu nesiot  blush2.gif , nors figura dar toli grazu iki buvusios kai mezgiau, bet jau geriau atrodo nei pernai  doh.gif 
user posted image

user posted image

Tik bandysiu daryt nesusagstoma o trikamviu vyrisku kaklu, dar nelabai isivaizduoju kaip tai daroma, ieskosiu info, gal pavyks  rolleyes.gif

suknutė - liuks darbelis thumbup.gif , ir puošni, ir paprasta, man patinka toks stilius drinks_cheers.gif , o megzti trikampį kaklą laaaabai paprasta smile.gif , sėkmės

Papildyta:
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 11 07, 10:19)
Pasigirsiu ir čia savo mezginiu. Čia originalas
user posted image

o čia mano darbelis  ax.gif
user posted image

waaawww blink.gif , mano manymu super drinks_cheers.gif , tik aš neponial g.gif , mezginys ant tavęs?, jei taip tai pažiūrėjus įliniuotę kiek laiko ištekėjusi, kokio amžiaus vaikai, turiu pasakyti atrodai super thumbup.gif , labai labai cool.gif , ir sijonas fainuolis 4u.gif
Atsakyti
Pirmas blynas , nu nepasiseke, vis dar netobula bigsmile.gif passitengsiu smile.gif
Papildyta:
user posted image

bandom dar kart tongue.gif
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Kamela, labai simpatiškas, tik kodel ant pakabos, parodyk kaip ant kūno atrodo, bet šiaip tai tikrai fainas
o kur margutis padidintas lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 08, 07:26)
Kamela, labai simpatiškas, tik kodel ant pakabos, parodyk kaip ant kūno atrodo, bet šiaip tai tikrai fainas
o kur margutis padidintas  lens.gif

tongue.gif o tada kitam kartui kaip bus kam fotkint smile.gif
Atsakyti