Aaagnex, pradėjau tą suknelę, bet, su dideliausia Gadget3 pagalba, mezgu truputį kitaip negu pagal nuotrauką- va taip (tik už nuotraukos kokybę atsiprašau)

QUOTE(ARUAL @ 2007 11 18, 11:50)
Aaagnex, pradėjau tą suknelę, bet, su dideliausia Gadget3 pagalba, mezgu truputį kitaip negu pagal nuotrauką- va taip (tik už nuotraukos kokybę atsiprašau)

Maciau jau kitoj temoj
kai uzbaigsim - galesim palygint keieno grazesne

oi dar ne greit ...

[quote=viena,2007 11 17, 00:39]
[quote=Alida,2007 11 16, 13:51]
Sveikos merginos
Alida, as irgi noreciau toki megztukeli nusimegzt
Rastus manau galima butu parinkti, tik as nelabai suprantu kaip tokia forma "siksnosparnio" isgaut.
[/quote]
Na kiek mes cia analizavome sita grazuoli tai megzta nuo virsaus, daroma kaip skraiste, o po to primezgama arba prisiuvama apacia, t.y. rombas.
Jei kartais pirma rasi rasteli pasidalink
[quote=Alida,2007 11 16, 13:51]
Sveikos merginos

Alida, as irgi noreciau toki megztukeli nusimegzt

[/quote]
Na kiek mes cia analizavome sita grazuoli tai megzta nuo virsaus, daroma kaip skraiste, o po to primezgama arba prisiuvama apacia, t.y. rombas.
Jei kartais pirma rasi rasteli pasidalink

QUOTE(mindira @ 2007 10 11, 14:20)
aptikau megztuka faina ir labai patiko jo modelis, ypac kad toks lengvas, o atrodo visai fainiai
gal kartais uzsimanytu kas toki nusimegzti

beje, gal kas esate mezge azurinius rastus? gal galit koki lengvesni rekomenduot, noriu sali numegzt, bet kad nebutu labai sudetingas tas rastas, nes man ziuriu jie sunkoki

gal kartais uzsimanytu kas toki nusimegzti

beje, gal kas esate mezge azurinius rastus? gal galit koki lengvesni rekomenduot, noriu sali numegzt, bet kad nebutu labai sudetingas tas rastas, nes man ziuriu jie sunkoki

Norėjau paklausti, mezgėjėlių, gal kartais turitr aprašyma tokio tipo megztinuko. šiaip kiek suprantu, tai principas labai paprastas: stačiakampis su iškirpimais rankovėms. Buvau kažkur interneto platybėse radus panašų, tik pilką ir ilgą.
Būčiau dėkinga jei padėtumėt

paziurek sita tema, manau joje ir schema yra, kazkas tikrai buvo idejes
matau kad jau megztuka pati radai

matau kad jau megztuka pati radai

QUOTE(kvikte @ 2007 11 19, 11:31)
Norėjau paklausti, mezgėjėlių, gal kartais turitr aprašyma tokio tipo megztinuko. šiaip kiek suprantu, tai principas labai paprastas: stačiakampis su iškirpimais rankovėms. Buvau kažkur interneto platybėse radus panašų, tik pilką ir ilgą.

aš tokį mezgu ir turiu pasakyti man iš pradžių, kai mezgiau pagal schemą gavosi visiškas nesusipratimas

Papildyta:
kvikte, va koks jis gaunasi pagal schemą

QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 19, 13:51)
aš tokį mezgu ir turiu pasakyti man iš pradžių, kai mezgiau pagal schemą gavosi visiškas nesusipratimas
, nežinojau nei kaip jį dėti, nei kokia jo paskirtis ir ant ko jis turio laikytis, kad nekristų nuo pečių. tai viršų permezginėju ir darau normalų megztuką su pečiais, kai baigsiu būtinai įdėsiu parodyti, jau visai nedaug liko, manu šią savaitėlę demonstruosiuosi 
Papildyta:

Papildyta:

Aš manau kad jo priekines dalis reikia megzti platesnes ir šiaip jau patį megztinį megzti iš storesnių siūlų. kaip minejau buvau radusi tokį ar tai pilką, ar tai smelio spalvos, bet ten buvo tvirčiau sumegztas ir tada sudėjus priekines dalis ir viršuje susegus galima labai gražiai kalnierių sustatyti

Merginos, o kokio storio siūlais/virbalais mezgat tą pilką suknelę? Ir ar nereiks apačioj pamušalo? 
Papildyta:
o gal gavosi atstumas tarp skylių rankovėms per didelis, todėl ir nesilaiko ant pečių?

Papildyta:
QUOTE(Vigilyte @ 2007 11 19, 10:51)
, nežinojau nei kaip jį dėti, nei kokia jo paskirtis ir ant ko jis turio laikytis, kad nekristų nuo pečių.

o gal gavosi atstumas tarp skylių rankovėms per didelis, todėl ir nesilaiko ant pečių?

QUOTE(kvikte @ 2007 11 19, 16:17)
Aš manau kad jo priekines dalis reikia megzti platesnes ir šiaip jau patį megztinį megzti iš storesnių siūlų. kaip minejau buvau radusi tokį ar tai pilką, ar tai smelio spalvos, bet ten buvo tvirčiau sumegztas ir tada sudėjus priekines dalis ir viršuje susegus galima labai gražiai kalnierių sustatyti 

tai sustatyti kalnierių galima su sege, bet, kad jis taip gražiai kristų kaip nuotraukoje, tai neaa

Papildyta:
QUOTE(kasiopeja @ 2007 11 19, 16:43)
Merginos, o kokio storio siūlais/virbalais mezgat tą pilką suknelę? Ir ar nereiks apačioj pamušalo? 
Papildyta:

Papildyta:

neaaa, kai susiuvau priekyje viskas vietoje , tai žodžiu permezgiau viršų ir darau visai kitokį modelį, ko gero net be užsegimo, aš tsakant dar kurybiniame procese

Vigilyte, o ka ten reikia tame megztuke siuti? As irgi galvoju toki pabandyt panarpliot, bet ziurint i raudono modelio nuotrauka, tai man atrodo, kad cia megzta viskas isvien, tik skyles rankovems padarytos, o paskui jos jau numegztos ir susiutos. Bet pas tave nuotraukose rankoviu tai ner, tai ka tu siuvai?
paaiskinkite, prasom, dlia osoba tupych

rankoviu nera, nes dar buvo nenumegztos
, as tsakant parintis pradejau dar neturedama rankoviu
, teoriskai siuti nieko nereikia,tik susiuti rankoviu sonus ir prisiuti rankoves, tik as ju dar neturejau, tu nelaimingu rankoviu, tai siuti kaip ir nebutu ka, bet susiuvau as megztini per prieki, tam kad pamatyciau ar skyles rankovems vietoje, ir is principo kaip tas megztinukas atrodytu, jei butu be uzsegimo, ir....be uzsegimo jis atrodo zymiai geriau, bent jau mano nuomone
zodziu mano kurinys bus laaaaabai nutoles nuo originalo
Mate jokia tu ne tupaja
, o kad as nemoku zmoniskai paaiskinti, tai kita problema, bet labai stengiuosi

zodziu mano kurinys bus laaaaabai nutoles nuo originalo

Mate jokia tu ne tupaja