Įkraunama...
Įkraunama...

Spatifilis

QUOTE(edita111 @ 2009 04 08, 10:41)
mama Egle kad man juoduoja ir kiti dar neprasiskleide ziedai,pats vyduriukas ,nezinau ka daryti,tankiai nelaistau ,ir neleidziu kad sausa zeme butu  g.gif  verysad.gif
Papildyta:
Vakare,labai graziu gelyciu turi  thumbup.gif  smile.gif

nežinau kas gali būti... g.gif gal užeis kokia gėlininkė patars, o tai aš tik megėja, gerai kol auga gražiai, o jei kas tai irgi nebežinau ką daryti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kokias gelytes turite omeny blush2.gif
QUOTE(edita111 @ 2009 04 08, 11:41)
Vakare,labai graziu gelyciu turi  thumbup.gif  smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2009 04 08, 11:23)
apžiūrėjau visas gėlytes  blush2.gif labai daug ir visos labai gražios  thumbup.gif
O maniškės irgi ruduoja labų galiukai, ypač senesni. Priežiūros šiai gėlei nelabai ypatingos reikia, tik palaistau dabar dažniau. Dažnai laistau su vandeniu, kuriame palaikau kiaušinių lukštus (pvz. kepu kokią kiaušinienę, lukštus į vandenį, po kelių dienų palaistau tuo vandeniu gėlytes).

Ačiū už patarimą, pabandysiu ir aš su kiaušinių lukštų ,,antpilu'' palaistyt aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Aderaa @ 2009 04 08, 13:44)
Ačiū už patarimą, pabandysiu ir aš su kiaušinių lukštų ,,antpilu'' palaistyt  aciuks.gif

Tik laikyk kur nors toliau (ar lauke jei turi galimybę), nes kartais tokia smirdianka būna doh.gif
Atsakyti
Vakare,ziurejau visas gelytes ir sumaisiau vardus, doh.gif parasiau tavo varda,na bet as manau nieko tokio blush2.gif
Atsakyti
Nieko tokio 4u.gif blush2.gif
QUOTE(edita111 @ 2009 04 09, 10:46)
Vakare,ziurejau visas gelytes ir sumaisiau vardus, doh.gif parasiau tavo varda,na bet as manau nieko tokio blush2.gif

Atsakyti
Aderaa ,ziurejau tavo augalus man labai patiko,ir kada suspeji sitiek geliu apziureti,nes visos nuostabios thumbup.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2009 04 09, 10:59)
Aderaa ,ziurejau tavo augalus man labai patiko,ir kada suspeji sitiek geliu apziureti,nes visos nuostabios  thumbup.gif  4u.gif  smile.gif

Nu matyt aš sergu , kaip čia merginos kažkur rašė, gėliomanija biggrin.gif , labai myliu augalus kažkaip ir suspėju, vos nubudus einu jų apžiūrėti, nupurškiu, nes pas mus sausas oras. biggrin.gif
Namie tai niekis, ir lauke nemažai įvairių gėlių turiu, tai dabar prasidės darbai gėlynuose, be to dar žadam pertvarkyt aplinką , tai darbo netrūks schmoll.gif
Atsakyti
sveikutes,na mano spatifilis visai pabludo doh.gif ziedelis tik islindo,o pats viduriukas jau pajuodaves,nusipirkau zemiu ir bandysiu persodinti,nes daugiau nebesugalvoju ka ir daryti ,o taip norisi ziedais pasidziaugti verysad.gif gal jus galit ka nors patarti g.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2009 04 13, 10:42)
sveikutes,na mano spatifilis visai pabludo  doh.gif    ziedelis tik islindo,o pats viduriukas jau pajuodaves,nusipirkau zemiu ir bandysiu persodinti,nes daugiau nebesugalvoju ka ir daryti ,o taip norisi ziedais pasidziaugti verysad.gif gal jus galit ka nors patarti  g.gif

tikrai persodink 4u.gif ir dar senas žemes nuo šaknų apvalyk kiek įmanoma, gal tuose žemėse kokių negerumų yra g.gif
Atsakyti
siandien ir as isigijau sia gelyte. turejau ir anksciau, bet vis isiveisdavo slieku, nors persodindavau tikrai atidziai ir i nauja zeme, bet is kazkur slieku vis tiek atsirasdavo. niu tikiuosi dabar pavyks auginti smile.gif
Atsakyti
mama Egle ,vakar sutvarkiau spatifili ,persodinau,nuemiau visas zemes ir padalinau i keturias dalis ,susodinau i nauja zeme ,tik vat kas keisciausia nieko nepastebejau kad butu kas blogai g.gif na dabar turiu keturius vazonus su spatifiliu, ziuresiu kaip augs toliau mirksiukas.gif
Atsakyti