Įkraunama...
Įkraunama...

Spatifilis

sveikutes,spatifilio augintojos,kur prapuolet g.gif mano spatifilis jau atsigavo,mano nuomone kad jau reikejo zemes keisti ,dabar ziedeliai kuo puikiausi,viduriukai geltoni thumbup.gif mama Egle pavyko isgelbeti mirksiukas.gif

na o kaip jusu spatifiliai auga ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Maniskis ziemos metu isleido du ziedus, bet ziedai ne balti, o zalsvoki, cia turbut del trukumo saules g.gif Kaip manot?
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2009 04 24, 11:18)
sveikutes,spatifilio augintojos,kur prapuolet  g.gif mano spatifilis jau atsigavo,mano nuomone kad jau reikejo zemes keisti ,dabar ziedeliai kuo puikiausi,viduriukai geltoni thumbup.gif mama Egle pavyko isgelbeti mirksiukas.gif
na o kaip jusu spatifiliai auga ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vis ruošiausi paklausti kaip tavo gėlytė gyvena, aplenkei mane. Smagu, kad atsigavo thumbup.gif thumbup.gif

O maniškė turi tris didelius žiedus (vienas jau seniai yra, tai matyt jau neilgai džiugins) ir dar tris mažyliukus thumbup.gif
Atsakyti
na ispat pradziu galvojau kad viskas,nebeatsigaus ,nes turejo daug ziedu,bet po to pradejau stebeti kad tie ziedeliai pradejo po truputi skleistis,na tada ir apsidziaugiau,kad atsigavo mirksiukas.gif

kabesita,na siuo klausimu tau negaliu atsakyti,bet as kiek zinau,kad si gele dauk saules ir nemegsta,gal yra kita priezastis g.gif ,gal atsiras kas tau konkreciai atsakys i si klausima mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

sveikutes stai mano spatifiliai ax.gif
Atsakyti
Labai grazios Jusu gelytes, lapukai tokie blizgus, ziedeliais dziugina wub.gif wub.gif wub.gif
QUOTE(edita111 @ 2009 04 25, 17:21)

Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2009 04 25, 17:21)
user posted image

labai grazus mirksiukas.gif o jie gal neseniai persodinti? Klausiu, nes vaiku kaip ir nesimato bigsmile.gif
Mano tai leidzia begale vaiku doh.gif
Atsakyti
agnir ,taip as jas atskyriau is vieno vazono, padauginau i keturias dalis,nes buvo jau pradeje viduriukai juoduoti mirksiukas.gif ax.gif

Atsakyti
edita111, gelykes atrodo thumbup.gif jauciu,kai mano baigs zydet, as gal irgi isskirsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(edita111 @ 2009 04 25, 18:52)
agnir ,taip as jas atskyriau is vieno vazono, padauginau i keturias dalis,nes buvo jau pradeje viduriukai juoduoti mirksiukas.gif  ax.gif

mirksiukas.gif dabar aisku kodel jos bevaikes lotuliukas.gif Mano vazonuose tai miskai, zadu kazkam perleisti, nes jei padauginciau tai is namu reiktu kitasgeles ismesti blush2.gif
Atsakyti
sveikutes,ir man smagu kad jums patiko ax.gif aciukas uz komplimentus mirksiukas.gif

kabesita,as rizikavau persodint su ziedais,nes buvau isigandusi kai buvo pradeje juoduot viduriukai,galvojau kad jau viskas ,turesiu ismest doh.gif na bet viskas gerai mirksiukas.gif

agnir mano vyras jau pradejo pykti,sako greitai praeit pro geles negales,na kai pasakiau kad man patinka,tai nebepyksta ax.gif

Atsakyti
Sveikos, Spatifiliu myletojos mirksiukas.gif

Dovanoju, maza Spatifiliuka turinciai kantrybes, uzaugs karaliskas, didelis...

http://public.fotki....s/geles004.html

Kaunas, Silainiai.

Geriausiai per AZ 4u.gif

Atsakyti