Įkraunama...
Įkraunama...

Lazanija

QUOTE(vaida39 @ 2008 08 28, 16:18)
ar kepant lazanija indas uzdengtas turi buti?

aš nedengiu
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 08 28, 16:18)
ar kepant lazanija indas uzdengtas turi buti?

Rekomenduojama uždengti, kad neapdžiūtų makaronai. O baigiant kepti, atidengti, kad sūris paviršiuje gražiai parusvėtų smile.gif
Atsakyti
Įdomu kas nedengiat ar nesuskrunda sūris anksčiau laiko? Aš dengiu su folija, prieš pabaigą įjungiu orkaitės turbogrilį ir nuimu foliją, tada sūris greit apskrunda ir susidaro traški skani sūrio plutelė ant viršaus, nes iki to būna tik išsilydęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Escargot: 31 rugpjūčio 2008 - 20:46
Labai mėgstu lazaniją thumbup.gif
Dabar bandysiu gaminti pati, pagal jūsų receptus ax.gif .
Atsakyti



QUOTE(Escargot @ 2008 08 31, 20:45)
Įdomu kas nedengiat ar nesuskrunda sūris anksčiau laiko? Aš dengiu su folija, prieš pabaigą įjungiu orkaitės turbogrilį ir nuimu foliją, tada sūris greit apskrunda ir susidaro traški skani sūrio plutelė ant viršaus, nes iki to būna tik išsilydęs.




jei pakankamai padazo ant virsaus uzpilta,tai tikrai lakstai nesudziuna,o del surio tai visa laika uzdedu pries baiginejant kepti.Taigi visa laika kepu be uzdengimo ir visada ziuriu temperatura orkaites
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2008 08 28, 15:18)
ar kepant lazanija indas uzdengtas turi buti?

As kepu uzdengta, tada ir suris nesukepa ir makaronai virsutiniai nesuketeja ax.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau receptuku,tai siandien pietums bus lazanija thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites wub.gif
na jau kad prisiskaiciau visokiausiu receptuku, kad net paciai noras uzejo pasigamint... assa.gif labai saunu,kad yra tiek daug geru patarimu ir receptuku clap.gif tikiuosi ises kas gero tongue.gif
Atsakyti
O as norejau paklausti gal jus darote lazanija su pirktiniais padazais? bigsmile.gif Cia pilna yra visokiu "dolmio" ir baltu, ir raudonu padazu biggrin.gif Gal, sakau,ks bandet ir alit pasidalint patirtim? 4u.gif
Atsakyti
as tai kaip pirma karta dariau su pirktiniu baltu padazu,tai ka as zinau,man tai skanu buvo smile.gif
Atsakyti
O iš kur gauti to parmezano sūrio - nesugebėjau maximoj rast...kaži o gal ir fermentinis tiks... g.gif
Atsakyti
aš tai naudoju lietuvišką parmezaną - Džiugo sūrį g.gif nesu sūrių specialistė blush2.gif http://www.meniu.lt/...66559&id=207811
Atsakyti