Atrodo pavyko
Lakštus apviriau visus iš karto, niekas nesulipo kad ir šiltam vandeny stovėjo apvirti. Žinoma, pyliau truputį aliejaus į vandenį. Besamelio padažas gavosi neblogas, prisigaminau pakankamai. Dėjau į sviestu pateptą kepimo formą tokia tvarka: besamelio padažas, lakštai, apkeptas faršas, felix mėsos padažas, lakštai, besamelis, morkos su svogūnais, besamelis, lakštai, tarkuotas fermentinis sūris, lakštai ir likęs besamelis. Baigiant kepti uždėjau pomidorų griežinėliusir tarkuoto fermentinio sūrio.
Gavosi skaniai, neišdžiuvo mano lazanija, tokia sultinga

Gavosi skaniai, neišdžiuvo mano lazanija, tokia sultinga

siandien bandysiu daryt
niekad nevalgiau...tikiuosi gerai gausis...

niekad nevalgiau...tikiuosi gerai gausis...


QUOTE(mmartaa @ 2009 01 26, 18:46)
as esu dariusi pagal Sonatinos recepta. Skanu.
http://www.supermama...?...97054&st=24
Oi reiks ir man padaryti niam niam.....
QUOTE(kristaly @ 2004 01 08, 13:13)
Chmm, skanu lazanija
, kai ne per daznai
.
Mano receptas:
Reikia -
1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.),
300 g. Parmezano sūrio;
Bolonese padažui:
1 didesnis svogūnas, (as dedu kokius 2)
1 didelė morka, (as cielas 3 sukraunu:D )
skiltelė česnako,
300 g. faršo (galima 150 g. kiaulienos ir 150 g. jautienos),
15 g. džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių,
0.5 stiklinės balto vyno,
0.5 stiklinės vandens,
3 šaukštai pomidorų pastos,
75 g. sviesto, prieskonių ir druskos;
Bechamel padažui:
50 g. sviesto, 50 g. miltų, 900 ml pieno, malto muskato.


Mano receptas:
Reikia -
1 pakelio lazanijos lakštų (500 g.),
300 g. Parmezano sūrio;
Bolonese padažui:
1 didesnis svogūnas, (as dedu kokius 2)
1 didelė morka, (as cielas 3 sukraunu:D )
skiltelė česnako,
300 g. faršo (galima 150 g. kiaulienos ir 150 g. jautienos),
15 g. džiovintų grybų arba 200 g. pievagrybių,
0.5 stiklinės balto vyno,
0.5 stiklinės vandens,
3 šaukštai pomidorų pastos,
75 g. sviesto, prieskonių ir druskos;
Bechamel padažui:
50 g. sviesto, 50 g. miltų, 900 ml pieno, malto muskato.
žadėjau dėti lygiai tikį pat receptą



Susigundžiau, tikrai per laisvas dėnelias reikės pasidaryti, kiek supratau, reikia turėti lazanijos lakštų ir faršo,o visa kitą fantazijos reikalas
Na pabandysiu ir pažiūrėsiu kas čia gausis, susigundžiau

Na pabandysiu ir pažiūrėsiu kas čia gausis, susigundžiau



Po pirmo blyno lazanija pas mane prigijo namuose. Šiandieninė su daug mėsos jau kepa orkaitėje
Ir pagaminau per tris kartus mažiau laiko


As siandien ir kepsiu, turesim vakare sveciu,tai pavaisinsim,tikiuosi iseis
