QUOTE(tasha @ 2008 11 21, 17:10)
Besamelio padazo nenaudoju, kazkaip skaniau tiesiog su majonezu ir pomidoru pasta
Tai tame ir originalumas LAZAGNIA'os, kad Beshamel, Bolognese padažai

: O kečupu ir majonezu "paskaninta" man visą maistą sugadina

Čia kaip šašlykus kečupu užpilam,o iš tikrųjų turėtų būti gausiai žolelėm prieskoninėm apdoroti. Juk dažname majoneze ir/ar kečupe būna tų skonio ir kvapo stipriklių ir pan.
QUOTE(regna @ 2008 11 23, 21:29)
Skaitinnėdama apie lazaniją,radau labai ydomią nuorodėlę,jog yra pirkt jųjų,kad nereik apvrti.
Būtų labai smalsu sužinoti,kokios tai šalies gaminys.
Dėkui
Aš niekada neapvirinėju, tik leidžiu gerai padažams susigert, naudoju Maksimkoj pirktus DIVELLA Lasagne all'uovo 500g. pakuotė.
Gaminau irgi pagal kristaly (iš pirmo psl.), šiek tiek paimprovizuoju, bet esmės nekeičiu, jau ne kartą dariau, gavosi pasakiškai (svečių komplimetas

)

:
Dabar bandysiu su varške

Taip skanu, tik nelabai lieknina, tai per dažnai nesilepinam