Įkraunama...
Įkraunama...

FTP serveriai ir siuntimosi programos

QUOTE(Labai toli @ 2005 03 01, 15:14)
Noriu paklausti gal kas zinote??Nuolat naudojausi savo universiteto ftp, bet dabar esu prie kito kompiuterio ir man jo neatsidaro. kai bandau ieiti raso - 530 User anonimous canot log in???? Kazin kodel? Gal kas zinot kaip galima butu  ieiti i toki ftp??

Jungiantis reikia suvest vartotoja ir slaptazhodi.
Jei per exploleri ftp://vartotojas:spaltazhodis@ftp.aaaa.lt .
Atsakyti
Nesigauna man niekas sad.gif
Kur ta vartotojo varda ir slaptazodi suvesti, jei ismeta tuscia langa balta ir buna tik lentele su uzrasu 530 User anonimous canot log in blink.gif
O per exploreri pabandziau tuo adresu , tai nieks neatsidaro - the page cannot be displayed?? sad.gif
Help cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Labai toli @ 2005 03 02, 12:27)
Nesigauna man niekas sad.gif
Kur ta vartotojo varda ir slaptazodi suvesti, jei ismeta tuscia langa balta ir buna tik lentele su uzrasu 530 User anonimous canot log in blink.gif
O per exploreri pabandziau tuo adresu , tai nieks neatsidaro - the page cannot be displayed?? sad.gif
Help cry.gif

Ta adresa ash kaip pavydzi tik parashiau...
ten turi but nurodytas tavo vartotojo vardas, slaprazhodis ir serveris i kuri jungiesi. O jei neturejai vartotojo vardo ir slaptazhodzio tada neprisijungsi.
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 02 25, 11:03)

Ar kas siunciat filmus is sito severio?
Nezinau, gal as ka ne taip darau, bet didesne puse parsiustu filmu arba visai nerodo, arba su pradzia parodo kokias 5 min ir stop, nors parsiustas visas filmas arba kvadrateliais dalis filmo . g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostina @ 2005 03 02, 16:12)
Ar kas siunciat filmus is sito severio?
Nezinau, gal as ka ne taip darau, bet didesne puse parsiustu filmu arba visai nerodo, arba su pradzia parodo kokias 5 min ir stop, nors parsiustas visas filmas arba kvadrateliais dalis filmo .  g.gif

as siunciausiu, bet nusivyliau verysad.gif Kazkodel ir man ne visus filmus rodo g.gif
Atsakyti
Taigi taigi. Siunčiuosi filmą dvi tris dienas, o paskui pasirodo, kad š....
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2005 03 02, 14:33)
Ta adresa ash kaip pavydzi tik parashiau...
ten turi but nurodytas tavo vartotojo vardas, slaprazhodis ir serveris i kuri jungiesi. O jei neturejai vartotojo vardo ir slaptazhodzio tada neprisijungsi.

Tai va, kai man atidarydavo ta ftp puslapi, ten ismesdavo lentele i kuria irasydavau vartotojo varda ir slaptazodi, o dabar net tokios lenteles neismeta, o ismeta ta kad negaliu ieiti???
kaip padaryt kad butu ta lantele kur slaptazodis rasomas????
Atsakyti
Labai toli, taigi Julius3 parase kaip gali ir be tos lenteles jungtis. Jeigu zinai ftp serverio adresa, turi jame prisijungimo varda ir slaptazodi, tai Internet Explorer (ar Opera, FireFox ir pan.) narsykles adrese rasai ftp://vardas:slaptazodis@ftp.serveris.lt, kur vietoj vardas irasai savo prisijungimo varda, vietoj slaptazodis - savo prisijungimo slaptazodi ir vietoj ftp.serveris.lt irasai ftp serverio, prie jurio jungiesi, adresa. Pati ka tik patikrinau, puikiausiai jungiasi sitaip uzrasius, nors jeigu nesijungs, gali buti, kad serveris prieinamas tik is universiteto kompiuteriu g.gif
Atsakyti
Labai labai aciu uz pagalba -siaip ne taip sugebejau ieiti i ta puslapi smile.gif
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitutė @ 2005 03 03, 09:40)
as siunciausiu, bet nusivyliau verysad.gif  Kazkodel ir man ne visus filmus rodo g.gif

Jums visoms, kam nerodo filmu arba garso arba dar ko, reiktu parsisiusti arba atnaujinti tai vadinamus kodekus. Pvz:
Codec Pack All in 1 1 6.0.2.4

Parsisiust siuos failus galima paspaudus nuoroda puslapio viduryje.
Sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gold Man: 04 kovo 2005 - 01:05
Paieška FTP serveriuose
Atsakyti
Na, aš programėlę susiinstaliavau, prisiregistravau ir pabandymui bandžiau parsisiųsti trumpą multiką iš tako ftp. Mačiau, kad siunčiasi, bet nesupratau kur, o nurodyti kur neprašė. Kur dabar ieškoti ir kaip ten kas vyksta?
Atsakyti