Įkraunama...
Įkraunama...

FTP serveriai ir siuntimosi programos

QUOTE(Ginija @ 2006 05 17, 09:40)
Reikia programėlės, kuri paspartintų siuntimą  iš FTP, o taip pat, kad ji "prisimintų" kiek jau buvo parsiųsta ankščiau ir tęstų siuntimą (įjungiant kompiuterį).

Laukiu patarimų apie tai, kokią programėlę vertėtų naudotis  ax.gif

GetRigth , man labiaiusiai patinka del to, kad "prisimena" kas jau parsiusta anksciau. Tikrai labai patogi.
CuteFTP - patogi, bet "neprisimena", tai mano manymu pakankamai didelis minusas.
Atsakyti
paaiškinkite man tundrai, o iš kur tų programėlių gaut ? Gal galima kur nors "nusikočiot "?
Atsakyti
junkis ftp://88.222.81.193

eini i softa, susirandi downloaders, parsisiunti Total comander XP, instaliuoji. viskas. ten kur URL rasai adresa ir spaudi jungtis.

tiesa serveris ne visa laika veikia.

Atsakyti
QUOTE(Elektronas @ 2006 05 18, 22:34)
junkis  ftp://88.222.81.193
eini i softa, susirandi downloaders, parsisiunti Total comander XP, instaliuoji. viskas. ten kur URL rasai adresa ir spaudi jungtis.

tiesa serveris ne visa laika veikia.

Ačiū 4u.gif Reikės pabandyt
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2006 05 19, 13:07)
Ačiū  4u.gif Reikės pabandyt

Tokias programas visada rasi download.com tinklapyje
O siaip Cute ,Smart Ftp jie cia Ftp klientai,o greitintuvai skaitomi yra Get Right,Free Download Manager(cia tokie geresni)
Atsakyti
Labukas,

negi niekas neturi mikrovisatos interneto g.gif unsure.gif unsure.gif ??????
Atsakyti
Gal kas galėtų pasidalinti informacija priek kokių FTP serverių galima prisijungti naudojantis INIT internetu.
Atsakyti
Na ka naudijasi tele2 interneto vartotojams siūlau ftp. Gaila bet jis prieinamas tik tele2 interneto vartotojams unsure.gif unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Visiems labas. Cia vienas adresiukas http://www.mch.mii.l...a/ftp/info.html pagal ji atsidarius einam i puslapio apacia ten yra serveriu sarasas bandziau veikia. Tik jau bunant serveryje reikia teisingai pasirinkti direktorija. Dazniausiai inkoming arba pub. O jau ten ir filmai ir visa kita. Sekmes!
Atsakyti
anksciau naudojausi bearshare bet naujausia jos versija mane labai nuvyle nes nebeleidzia dalintis programomis, o ir muzika sunkiau surasti sad.gif gal kas zinote kokia nors nebloga failu keitimosi programele, nes naudojuosi nelietuvisku internetu kuris neturi savo ftp serverio, aciu
Atsakyti
Sveiki,
gal galit patart, daugiau nelabai zinau kur klaust.
Parsisiunciau filezilla, suinstaliavau, noriu koki filma parsisiusti, bet nelabai suprantu ka daryt, reikia FTP adresa irasyti, ar ka? blush2.gif visikai nesusigaudau 4u.gif
Atsakyti
reiskia, kad leidzia anonimais prisijungti uzduotam skaiciui vartotoju,o daugiau ne. Jei kazkas atsijungs is anonimu , bus galima kitam prisijungti 4u.gif
Papildyta:
galima siūstis iš files.lt gana neblogai tik ne viską duoda smile.gif
Atsakyti