Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilio draudimas UK

QUOTE(kam_tai_rupi @ 2011 02 02, 22:37)
Labai ekologiska turite smile.gif

nuo metu masinos priklauso,variklio galingumo ir pan road taxai

QUOTE(paplauska @ 2011 04 19, 12:38)
SVEIKI DARAU UK AUTO DRAUDIMUS ARBA NCB BONUSUS.
MANO DARYTI DRAUDIMAI LEGALUS. DARAU TIK KASKO (COMPREHENSIVE) TIPO DRAUDIMUS. KAINA £36-£40 PER MENESY.
JEI DOMINA PRASAU RASYKIT EMAILU paplauska@yahoo.com

protingi zmones nesusigundytu ,nes zaidimas ugnimi,dabar ne tokie durni uk sedi draudimuose greitai viskas islenda ir kencia ne tas kas apdraude o vairuotojas kuris pasieme ta draudima
Atsakyti
QUOTE(niamniuska @ 2011 04 19, 15:44)
protingi zmones nesusigundytu ,nes zaidimas ugnimi,dabar ne tokie durni uk sedi draudimuose greitai viskas islenda ir kencia ne tas kas apdraude o vairuotojas kuris pasieme ta draudima

Butent. Todel mane laaabai domina kokiu budu kepami tie bonusai biggrin.gif Ir nejaugi yra daug tokiu ziopliuku, kurie tuo tiki ir dar moka pinigus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ast_alaus @ 2011 04 19, 17:14)
Butent. Todel mane laaabai domina kokiu budu kepami tie bonusai  biggrin.gif Ir nejaugi yra daug tokiu ziopliuku, kurie tuo tiki ir dar moka pinigus  g.gif

dazniausiai naujai atvaziave arba vis tikintys,kad praslys drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
tie kas tiki sitom banalybem,tai tik laiko klausimas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 79asta: 20 balandžio 2011 - 03:09
Sveikos mamytes, susiduriau su tokia situacija.. Mano draudimas buvo padarytas ant mano vyro ir as antra vairuotoja, bet masina buvo aprasyta ant manes. Issiskyrem su vyru ir as neilgai trukus papuoliau i avarija. Insiurinsas atsiunte man ceki uz masina, bet ant cekio mano vyro pavarde! ir gali ji isgryninti tik jis.. ar zinot kas nors kaip galima isgryninti ceki be asmens? dekoju uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos..labai reik pagalbos..anglijoi sudauze musu lietuviska masina..draudimas nustate ja kaip netaisytina pasiule pinigus bet tokia juokinga suma kad net verkt noris..is kazkur pletku lygiu girdejau kad yra kazkokios firmos kur padeda pakovoti su draudikais sad.gif gal kas zinote placiau tiksliau..padekit nebezinom ka daryt toliau sad.gif
O gal siaip patarsit kur kreiptis tokiu atveju..
Atsakyti
mielosios vairuotojos, papasakokit kiek jus mokate uz draudima ir kokia masinyte vairuojat? nesuprantu is kur man krenta tokios kosmines kainos... vairuoju nissan micra 1.0L, masinyte mazyte teises turiu jau 7 metai, su no claim tai va gavau tik uz siiuos metelius (1 year no claim) dabar man 25 m. esme tame kad praeitais metais neturedama 25 ir neturedama no claimu mokejau maziau, nei siais metais jie manes praso. nesuprantu is kur tokios sumos, pasiskaitau internete kiti atranda uz500- 800svaru ( 2.0L masina budami 22 metu) pagalvojus jai jie praso triju nuliuku uz draudima tai man is viso neapsimoka vazinet su ta masina, gal galit patart kuris draudimas yra pigesnis, kur jus draudziates? 4u.gif
Atsakyti
Turiu Peugeot 206 masinyte variklis1.4 tik issilaikius mokejau 143 i men (man 24 metai),lapkricio pab nauja draudima reik pirkt,tai jau apziurejau confused.com,gocompare.com,moneysupermarket.com ir churchill-pigiausia berods ismete 62 svarai men su 1 metu no claim bonus.
Kaip supratau gavai renewal laiska is kompanijos kur esi apsidraudus?pabandyk pereit per visus saitus ir atrasi pigiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikusia21 @ 2011 10 29, 11:27)
Turiu Peugeot 206 masinyte variklis1.4 tik issilaikius mokejau 143 i men (man 24 metai),lapkricio pab nauja draudima reik pirkt,tai jau apziurejau confused.com,gocompare.com,moneysupermarket.com ir churchill-pigiausia berods ismete 62 svarai men su 1 metu no claim bonus.
Kaip supratau gavai renewal laiska is kompanijos kur esi apsidraudus?pabandyk pereit per visus saitus ir atrasi pigiau 4u.gif

tame ir esme kad man draudimas baigiasi gruodzio 1d, jokio laisko dar negavau. ziurejau visus saitus pigiausia meta 1500 ir cia anual o ne kas menesi(kas menesi dar pora simtuku dameta),kur praeitais metais mokejau 1000 i metus kai neturejau nei 25 metu, nei no claimu.tai gal isimtinai man kiekvienais metais vis branks draudimas, kai kitiem vis pinga doh.gif
Atsakyti
Laiska man rodos atsiuncia 2 sav pries pabaiga.kur laikai masina?gal rajonas nelb saugus?zinok net nezinau ko taip brangiai g.gif

Papildyta:
Bendradarbis (23 tik ka suejo) turi teises apie 2 metus variklis 1.8 modelio nezinau ir moka 100 i men (esam ne londone),tikrai kosmine pas Jus kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2011 10 29, 13:49)
tame ir esme kad  man draudimas baigiasi gruodzio 1d, jokio laisko dar negavau. ziurejau visus saitus pigiausia meta 1500 ir cia anual o ne kas menesi(kas menesi dar pora simtuku dameta),kur praeitais metais mokejau 1000 i metus kai neturejau nei 25 metu, nei no claimu.tai gal isimtinai man kiekvienais metais vis branks draudimas, kai kitiem vis pinga  doh.gif

sakau as tai apakau,suprasciau kad butu persikrauste i kita rajona ar dar kas nors. bet dabar... tas pats rajonas,viskas tas pats, tik tiek kad esu 25m ir turiu 1 year no claim. tik tokie pasikeitimai kad pasenau, o draudimas daugiau nei per puse isaugo g.gif doh.gif
Atsakyti
nu zinok tokiu cirku dar negirdejus doh.gif 25 jau skaitos adult turetu but pigiau.
Atsakyti
Jau pavasari, per zinias paskelbe, kad visi draudimai brangs, ypac moterims ir ypac svieziai iskeptiems vairuotojams 4u.gif

Pasikeiskit emaila, ir compare.com ziurekit is naujo mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti