Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

Prieskonių parduotuviai pirkau, ir taip vadinas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė pinkutė @ 2008 04 16, 17:20)
Prieskonių parduotuviai pirkau, ir taip vadinas ax.gif

padeda? g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marija* @ 2008 04 16, 21:49)
padeda?  g.gif  hihihi.gif

Realiai tai ne, čia apgaulė savęs ax.gif
Atsakyti
Žinot, merginos, susigundžiau ir aš, iš ryto kertu ryžius, tik pirma reiks pasisvert lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano statistika: po 3d ryziu,1kg nukrito cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2008 04 18, 23:19)
Mano statistika: po 3d ryziu,1kg nukrito  cool.gif

drinks_cheers.gif
O kaip toliau sekės?
Atsakyti
QUOTE(mica_z @ 2008 04 22, 08:38)
drinks_cheers.gif
O kaip toliau sekės?

pertrauka darau ax.gif
o kaip tau sekas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gicikami @ 2008 04 22, 22:51)
pertrauka darau  ax.gif
o kaip tau sekas  bigsmile.gif

ax.gif valgau troškinius ir kotletus blush2.gif
Nu bandau nuo šiandien, reika bandyt prisiverst kažkaip
Atsakyti
Labutis visoms kinietukėms, siandien tiek prisiskaičiau dietų, kad nejaučiau kiek prisivalgiau sausainių ir saldainiu tongue.gif , bet nuo rytojaus pabandysiu ir aš prie jusų prisidėti. Man kaip tik reikėtų kokis 4 kg numesti, tai jausčiausi laimingesnė cray.gif
Atsakyti
Laba diena visom ryziu skanautojoms. Jau prisikroviau ryziu i lekstele ir pradedu maitintis. Net paciai idomu ar as istveriu, nes labai neturiu valios. Veliau parasysiu kaip man sekasi iki biggrin.gif
Atsakyti
Na va jau ir po dietos, pamiršau, kad dietinuosi, tai prisiragavau sausainiu doh.gif . Teks pradėti kokia kita diena ax.gif Ot bevalė aš,o pasiteisinimų randu tūkstančius. Beje ar čia dar kas gyvas?
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2008 04 24, 13:58)
Na va jau ir po dietos, pamiršau, kad dietinuosi, tai prisiragavau sausainiu doh.gif . Teks pradėti kokia kita diena  ax.gif Ot bevalė aš,o pasiteisinimų randu tūkstančius. Beje ar čia dar kas gyvas?

Niu niu
Gyvų yra, bet matyt visos bevalės. Aš ir vis negaliu pradėt dietintis, per daug maisto prigaminu vyrui, o paskui gaila išmest, tai valgau doh.gif Nors oi kaip reiktų pradėt dietintis ir tikrai ne 4 kg numest... cool.gif
Atsakyti