Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

tai ka niekas nesijungia prie manes verysad.gif as jau antra porcija ryziu vartoju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_sab @ 2008 05 12, 17:45)
tai ka niekas nesijungia prie manes verysad.gif as jau antra porcija ryziu vartoju mirksiukas.gif

Aš jungiuos, jungiuos lotuliukas.gif Jau irgi antrą porciją ryžių sukirtau, sunkoka ištverti kažkaip... doh.gif Mane labai troškina (juodai) ir galvą skauda... g.gif Ar jums taip būna?

Laukiu greičiau to efekto kada pasirodys, bet dar tik pirma diena.

dute_sab, kaip sekasi ryžintis? lotuliukas.gif
Atsakyti
Ei, junkitės daugiau, nes man bus sunku čia vienai su tais ryžiais, daržovėm ir vaisias pasilikus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kaip fainai,kad ne as viena cia ryzinuos thumbup.gif thumbup.gif na,man kazkaip normaliai su alkiu sekas ir tu ryziu ne kalnus suvalgiau,bet mintys daznai passisuka apie kazka...bet prisimenu,kad tuoj vasara ir reikia susiimt biggrin.gif o del galvos skausmo,tai pabandyk isgert arbatos su sauksteliu medaus,kad gliukozes kiekis pakiltu,gal pades 4u.gif

na ka laikomes toliau,jau neuzkalnu vakaras,o ryt liks tik 2dienos ryzintis thumbup.gif
Atsakyti
na,va as jau po vakarienes mirksiukas.gif isgeriau stikline kefyro ir bus gerai ant ryziu thumbup.gif kazkur skaiciau,kad kefyras neleidzia uzkietet viduriams po ryziu,tai ziuresim ar cia tiesa g.gif kaip sekas DEILINA tau g.gif o kiek tu sveri ir kiek nori atsikratyt?jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_sab @ 2008 05 12, 20:51)
kaip sekas DEILINA tau g.gif o kiek tu sveri ir kiek nori atsikratyt?jei ne paslaptis blush2.gif

Smagu, kad gerai laikaisi thumbup.gif Palaikysim viena kitą per tas dieneles mirksiukas.gif Žinok neturiu svarstyklių, tai bet nepatinka man likęs pilvukas po gimdymo, o jau 6 mėn praėjo... blush2.gif Tai sakau reikia susiimt. Norėčiau kokius 6 kg numest.

Aš irgi ryžinuos ir tik vandenuką gurkšnoju. Viskas lyg ir gerai, tik tokia flegmatiška darausi, matyt organizmas riebaliukus nori kaupt, mane slopindamas... doh.gif Nepasiduosiu, krutu, nes vaikiukas vis dėmesio reikalauja, tai nėra kada gulėt lovoj. Reikės gal ryt sacharino nusipirkt, kad galvos neskaudėtų, o tai aš cukrinė visada buvau lotuliukas.gif

O kiek tu norėtum sulieknėti? (jei ne paslaptis) ax.gif
Papildyta:
Šiuo metu sveriu apie 65... ax.gif blush2.gif Norėčiau kokius 5-6 kg numest ir pilvuką pamažint, o taip tai nesu super nusivylus kaip atrodau mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, as irgi siandien pradejau... sunku istvert bet as save raminu kad cia tik pirma diena biggrin.gif... buvau pradejus penktadieni ir per viena diena 1 kg numeciasu bet savaitgali buvo balius tai tuom viskas ir pasibaige biggrin.gif

o ka is darzoviu planuojat valyt ar kaip jas ruost planuojat?
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif

na ka isauso antra ryziu dienele thumbup.gif man po vakar -1kg jau nors vakare neatsispyriau morkoms blush2.gif bet nieko blogo manau labai jau nera t blush2.gif os morkytes mirksiukas.gif

as tai sveriu 58kg ir noreciau aisku pasiekt kokius 50kg,bet nazinau ar turesiu tiek valios blush2.gif

na ka laikomes toliau ax.gif ax.gif kaip sekes mano draugemes ryzininkems? lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Man kažkaip šiandien įdomiai gavos. Išgėriau žalios arbatos ant tuščio skarandžio ir lėkiau į tuliką blink.gif tai gal man netinka? O valgiau tik ryžius ir vandenį gėriau ax.gif

Nuo rytojaus pradėsiu keliaut į sporto salę papildomai, bet ryžinsiuos ir toliau mirksiukas.gif

dute_sab., tai tavo svoris visai normalus, man tokio ir užtektų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Deilina @ 2008 05 13, 10:10)
Labas rytelis 4u.gif

Man kažkaip šiandien įdomiai gavos. Išgėriau žalios arbatos ant tuščio skarandžio ir lėkiau į tuliką blink.gif tai gal man netinka? O valgiau tik ryžius ir vandenį gėriau ax.gif

Nuo rytojaus pradėsiu keliaut į sporto salę papildomai, bet ryžinsiuos ir toliau mirksiukas.gif

dute_sab., tai tavo svoris visai normalus, man tokio ir užtektų thumbup.gif

na as noreciau sverti maziau,nes mano ugis tik 166cm blush2.gif o,kad tu buvau t blush2.gif alete tai thumbup.gif nes siaip ryziai kietina vidurius mirksiukas.gif va,man nuo ju uzkietejo,bet kai prasides darzoves bus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daigga @ 2008 05 13, 02:20)
merginos, as irgi siandien pradejau... sunku istvert bet as save raminu kad cia tik pirma diena biggrin.gif... buvau pradejus penktadieni ir per viena diena 1 kg numeciasu bet savaitgali buvo balius tai tuom viskas ir pasibaige biggrin.gif

o ka is darzoviu planuojat valyt ar kaip jas ruost planuojat?

SVEIKUTE PRISIJUNGUS PRIE RYZINTOJU 4u.gif 4u.gif
KAIP SEKAS TAU?JEI NEPASLAPTIS KIEK SVERI IR KIEK NORI NUMEST blush2.gif NA MAN IDOMU SUZINOT,NES POTO GALESIM PALYGINT NUO KOKIO SVORIO KIEK NUKRITO mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš rytoj dar pradėsiu eiti į sporto salę ir aišku užsiminsiu treneriui apie dabartinę dietą, žiūrėsiu ką pasakys, nes bijau, kad su šia dieta nelabai bus įmanoma sportuoti, bet tikiuosi kad įmanoma ax.gif Žodžiu ryt sužinosiu viską. Sportui daug energijos reikia, o tom dienom man jos trūksta kažkaip mirksiukas.gif
Atsakyti