Įkraunama...
Įkraunama...

Kinietiška dieta 4

QUOTE(Deilina @ 2008 05 13, 14:12)
Aš rytoj dar pradėsiu eiti į sporto salę ir aišku užsiminsiu treneriui apie dabartinę dietą, žiūrėsiu ką pasakys, nes bijau, kad su šia dieta nelabai bus įmanoma sportuoti, bet tikiuosi kad įmanoma ax.gif Žodžiu ryt sužinosiu viską. Sportui daug energijos reikia, o tom dienom man jos trūksta kažkaip mirksiukas.gif

na as manau,kad teks tau atsisakyt sios dietos,nes sportuojancioms kaip sakei reikia daug energijos,o jei dar leliuka maza turi g.gif maniskiui tai jau beveik 11men.bet vistiek jis man tiek energijos atima,dienos gale jauciuos kaip sportavus visa diena doh.gif kaip sekas siandien ryziukus krimst? ax.gif
Atsakyti
SWEIKUTES, As nuo siandien vel bandau pradet, buvau pradejus treciadieni, bet teko labai mokslams darba rasyt, tai rasiau 3 parasa beveik be miego, todel nieko nesugavo man su tais ryziais blush2.gif blush2.gif blush2.gif siandien vel ryziukus lesu , tikiuos dabar jau pavyks biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurencita @ 2008 05 13, 16:59)
SWEIKUTES, As nuo siandien vel bandau pradet, buvau pradejus treciadieni, bet teko  labai mokslams darba rasyt, tai rasiau  3 parasa beveik be miego, todel nieko nesugavo man su tais ryziais  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  siandien  vel ryziukus lesu , tikiuos dabar jau pavyks biggrin.gif  thumbup.gif

sveikute prisijungus drinks_cheers.gif nepamirsk pasipasakoti kaip sekas mirksiukas.gif va man jau antra diena i pabaiga thumbup.gif thumbup.gif bet ru ryziu as kazkaip suvalgau vos saujale,o tai tik i nauda thumbup.gif laukiu nesulaukiu darzoviu dienu ax.gif
Atsakyti
na, as jau sukirtau paskutine porcija, nepasakyciau, kad kosmaras, ar neimanoma, bet kai pagalvoji, kad nori valgyt, tai norisi ne ryziu, kazko kito biggrin.gif nors ir megstu as juos doh.gif va, darzoviu dienu tai as ir labai laukiu, nerealiai jas megstu thumbup.gif
Atsakyti
LABAS RYTAS mirksiukas.gif

SVEKINU PRADEJUS PASKUTINIAJA RYZIU DIENELE 4u.gif
Atsakyti
LABA LABA,
Na kaip sekasi? dar neatsirado alergija ryziams? man tai va, antra diena siandien 4u.gif
katik sukirtau v akariene, kazkaip labai jau skaniai sulindo biggrin.gif bet darzoviu dienos vistiek laukiu biggrin.gif kazkas minejo, kad galva skauda, na man kazkaip jokio pasalinio poveikio kolkas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na sveikutes 4u.gif

prisijungiu nuo siandien ir as prie jusu smile.gif siandien pasisveriau 63 kg... bet noriu labiau nenumesti svorio, o issivalyti is organizmo visokiausius brudus doh.gif ir kad oda pagrazetu norisi... na ir tie keli kilogrameliai neprosali butu kad nukristu.... doh.gif nes jau celiulitas kaip uzpuole siaubas verysad.gif baisu ziureti, gyvenime taip nebuvo... blink.gif bet as manau laikysiuosi tik 6 dienas pradziai... mano organizmas labai lepus, tai bijau per ilgai ji alinti... smile.gif bus visu ingridientu po 2 dienas smile.gif
Palinkekit man sekmes gerai pradeti, o as palinkesiu jums gerai uzbaigti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2008 05 15, 09:12)
Na sveikutes 4u.gif

prisijungiu nuo siandien ir as prie jusu smile.gif  siandien pasisveriau 63 kg... bet noriu labiau nenumesti svorio, o issivalyti is organizmo visokiausius brudus doh.gif  ir kad oda pagrazetu norisi... na ir tie keli kilogrameliai neprosali butu kad nukristu.... doh.gif  nes jau celiulitas kaip uzpuole siaubas verysad.gif  baisu ziureti, gyvenime taip nebuvo... blink.gif  bet as manau laikysiuosi tik 6 dienas pradziai... mano organizmas labai lepus, tai bijau per ilgai ji alinti... smile.gif  bus visu ingridientu po 2 dienas smile.gif
Palinkekit man sekmes gerai pradeti, o as palinkesiu jums gerai uzbaigti  4u.gif

sveikute prisijungus 4u.gif sekmiukas tau 4u.gif
man jau siandien prasidejo darzoviu dienele thumbup.gif po 3dieneliu ryziu -2,5kg thumbup.gif thumbup.gif ir jauciuos puikiai thumbup.gif kaip sekas kitoms kinietems? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Buvau šiandien sporto salėj, tai uždraudė dietų laikytis blush2.gif Sėkmės ir ištvermės panelytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deilina @ 2008 05 15, 13:58)
Sveikutės 4u.gif

Buvau šiandien sporto salėj, tai uždraudė dietų laikytis blush2.gif Sėkmės ir ištvermės panelytės mirksiukas.gif

sekmes sportuojant 4u.gif 4u.gif gaila,kad palieki mus verysad.gif bet sportas visad geriau uz dietas mirksiukas.gif
Atsakyti
na as irgi labai laukiu darzoviu, nes jas beproto megstu... troskintas, zalias... visokias.... siandien atlaikiau ryziu dienele beveik.... ryte kadangi niekada nieko nevagau apie 11 val darbe uzkandau viena ryziu paploteli.... tikiuosi nieko blogo.... blush2.gif o per pietus pakeli ryziu issiviriau smile.gif tai iveikiau tik puse jo, ir tai gal net nelabai.... isidejau ziupsneli vegetos be druskos.... bet maza maza ax.gif nu ka as galiu paskayti, man tai sunkiai lindo tie ryziai lotuliukas.gif va bulves galeciau diena nakti valgyti lotuliukas.gif thumbup.gif geriu labai daug skysciu.... kazkur skaiciau, kad miezine kava galima gerti... tai kadangi namie turejau tai muktelejau viena puoduka smile.gif na zesim kiek man cia kas kaip pageres 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_sab @ 2008 05 15, 15:35)
sekmes sportuojant 4u.gif  4u.gif gaila,kad palieki mus verysad.gif bet sportas visad geriau uz dietas mirksiukas.gif

Oi, labai ačiū už palinkėjimus wub.gif Sėkmės kuo didžiausios ir svarbiausia kantrybės ir tų kilogramų kritimo 4u.gif Ir man gaila palikti plepesiukus, bet nusprendžiau, kad sportuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti