Įkraunama...
Įkraunama...

Mokymosi programos (kalbos, vairavimas ir kt.)

Kadangi neradau ko man reikia,tai sukūriau atskirą temukę blush2.gif Gal kas turit ar žinot kur rast programą skirtą mokytis vairavimo teorijos 4u.gif
Atsakyti
Gal čia tiks.
Atsakyti
QUOTE(Lilė T. @ 2007 05 22, 08:54)
Gal  čia tiks.

AČIŪ,SUPER NUORODA friends.gif
Atsakyti
Pagal sitą nuorodą kai kurie klausimai ir atsakymai seni. Cia tik truputi savarankiskai galit pasimokinti, o geriau nepagailekit pinigeliu specialiuose kursuose ir knygutese testukus pasprest. As turejau nusipirkus tokia nepigia knygute, kai laikiausi teise, tai geresne buvo nei bet kokie testai kompiuteryje.
Atsakyti
Ane unsure.gif O tų ''nepigių''knygučių būna knygynuose ar kur?Sudominot,tai gal galit parašyt tikslų pavadinimą,kainą... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 05 24, 13:47)
Ane  unsure.gif O tų ''nepigių''knygučių būna knygynuose ar kur?Sudominot,tai gal galit parašyt tikslų pavadinimą,kainą... 4u.gif

Tos knygutės vadinasi „Kelių eismo taisyklės“ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2007 05 24, 15:14)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Snd is drauges pasiemiau skanuota 2007 metu eismo taisykliu bilietu knygele..tik zinokit nelabai ismanau kaip ja jum prisegti..kaip pasidalinti ja su jumis..ar siuskite skype ar paaiskinkit kaip prisegti nes ji uzima 54Mb . o as kompuose per daug neismanau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2007 05 24, 14:14)

lotuliukas.gif nemanau,kad ją turėjo omeny(KET juk būtinos kiekvienam besimokančiam) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 05 25, 20:54)
lotuliukas.gif  nemanau,kad ją turėjo omeny(KET juk būtinos kiekvienam besimokančiam) rolleyes.gif

Nu vat as irgi ta pati pagalvojau g.gif
Atsakyti
Na pas mane tai 2007 metu keliu eismo taisykliu klausimai ir atsakymai ,kazkas panasiai vadinas. na ten daug bilietu..ismokus taisykles pasispresti ir save pasitikrinti:)
Atsakyti
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 09 14, 14:21)
gintaras Kaminskas "praktine ispanu kalbos gramatika"
kainuoja apie 35 Lt.

Norėčiau ir aš susipažint su ispanų kalba. Kurią knygą geriau rinktis? Kaminsko jau minėtąją, ar "Pirmosios ispanų kalbos pamokos"( Liuda Libertad Užienė, Onutė Žemaitienė) g.gif
Atsakyti