QUOTE(Tina* @ 2007 10 02, 14:27)
Gal zinot tikra plastakeles pavadinima? Tokia sukulentine lauko gelyte. Buna bordiniais ir baltais ziedeliais, kurie issiskleidzia tik kai sauleta. Gvau seklyciu, tai maga tikra varda issiaiskint.
Pagal apraymą būtų DARATĖLĖ
Papildyta:
QUOTE(jolaxus @ 2007 10 02, 13:00)
ir serenčiukai galioja, o mano neblėstanti meilė - pajūriniai laibeniai. Tavo atveju prie pilkšvų akmenėlių kokie rausvų atspalvių labai gražiai įrėmintų visą kampuką. ir kitiems metams prisisėja tik prarauti kurie nereikalingi ir išsodinti tvarkingai kur reikia telieka

štai kaip jie atrodo kai subujoja:
Vasaros antroje pusėje jie nužydi ir tikrai atrodo nekaip. Maždaug rugpjūčio mėn. raunami lauk.
Papildyta:
QUOTE(as mamyte @ 2007 10 02, 14:28)
Turiu galvos skausma, si savaitgali ruosiasi atvaziuot uošvis, jau seniai sakė, kad labai nori pasodinti pas mus ąžuoliuką, jis toks romantikas, svajotojas, tai tas ąžuoliukas jam matyt simbolizuos mūsų šeimos tvirtumą ar panašiai, man gal irgi "simbolizuotų" jei turėtume kokius 50 arų, bet kai turim tik 6, tai aš nežinau kur jį ir dėti ir plius - iš jo jokios naudos ir dar mama sakė, kad šaknys baisinės, o pas mus geoterminis išvedžiotas, tai ryškiai yra grėsmė, kad tuos vamzdžius su savo šaknim gali sudraskyt

nu ir apskritai man kokio puošnesnio norėtųsi medelio

pakalbėjau su MB tai sako - nebutinai tas ąžuoliukas, manau, tėvui nesvarbu, svarbu, kad ką nors pasodint iš medelių... tai gal galit ką nors patarti? Pasakyčiau, kad laabai labai norim ir nebereiktų ažuoliuko?

Gal koki riešutmedį, ar sausmedį (tik kaip radau, tai čia krumas, ar ne

), kad ir naudos būtų ir prasmė būtų suteikta
Nagi svyrantis šermukšnis gerai, raudonlapis bukas tiktų, šiaurinė katalpa, svyrantis berželis ir t.t.