Įkraunama...
Įkraunama...

Jautis ir jautis

Apklausa: ar imanoma tokia santuoka (6 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
4u.gif biggrin.gif sveikos, gal esate girdejusios ar is savo asmenines patirties galite pasidalinti,apie jautuku draugyste, santuoka... isanksto dekui.
Atsakyti
manyciau, geriau tik draugyste, nes kai bendrauti pradesit kiekviena diena, atsiras ir konfliktu. Abu uzsispyre ir siekiantys pergales.
Atsakyti
va radau dominančią tėmelę...... gal yra porelių kai abu jaučiai? blush2.gif na abu užsispyrę, bet......kai dirbi skirtingose sferose, o būnant kartu nesijaučia......kaip tik kažkaip gera........nes žinai koks jis ožys gali būti ir kokia aš ožka kartais būnu lotuliukas.gif
ar yra susituokusių jautis+jautis (karvytė) ? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Esu dvigubas jautis biggrin.gif (jaucio horoskopas ir jaucio metais gimusi), vyras - Jautis. Ir kaip bebutu keista esame gime ta pacia balandzio 21 diena. (tik as metais jaunesne).

Is savo asmenines patirties galiu pasakyti, jog du jauciai tikrai po vienu stogu telpa ir savo ragais per daug nesibado smile.gif Abu esame zemiski, nors gal man kaip moteriai priskirciau daugiau pasvajojimo, fantaziju - vyras siuo atveju tikrai ne is marso, o is zemes. Jam viskas turi buti suskaiciuota, sudeliota ir aisku kaip diena.
Abu esame labai seimyniski - tas manau yra gerai thumbup.gif Esame seslus, truputi tinginukai, todel per daug nesislaistome kas sau.. Stengiames laisvalaiki leisti kartu, o be to ir interesu randam daug bendru.
Kas labiausia kliudo, tikriausiai tai kad vyras kartais per daug aptingsta ir tada man jau reikia tiesiai viska pasakyti i akis, o jautis turi savybe kaupti neigiamus dalykus, todel kai prisikaupia gali aplink kas nors ir sprogti (bet tai buna ypatingai retai).
Nors as labiau linkusi islaudauti, vyras puikiai moka taupyti 4u.gif Bet cia manau reikia atsizvelgti, ne tik i tai kad esame jauciai,bet ir skirtingos lyties.

Dukryte turim oziaragi, tad manau namie bus "linksma", kai ji uzaugs (visi su ragais). Truksta dar tik mergeles ir busim visas zemiskas komplektas lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jei gyvenciau su jauciu tokiu kaip as tai uzsispirtume amziams nei vienas nenusileistumem, turiu kaimyna jauti as ir jautis, tai nieko gero neiseiti, nes ziuredama i joi matau save, nebutu papildymo biggrin.gif
Atsakyti
O vyrams pasisakyti čia leidžiama?
Nors jei ir ne - jau vistiek pradėjau... biggrin.gif

Maniau tokių variantų kaip mūsų nelabai būna....dabar žiūriu kad yra.
Mes su žmona abu JAUČIAI, abu gimę to paties balandžio mėnesio tą pačią 24 dieną.Tik metai nesutampa....
Jokių problemų....
Net kalbėtis kartais nereikia. O kartais imam ir vienu metu pasakom tą pačią frazę... biggrin.gif
Nors taip jau labai identiški nesam...
Jai patinka parduotuvėse medituoti, man tai nea...
Rūbų lyginimo irgi mieliau išvengiu...
Na bet automobiliai, kompai, buitinė technika ir pan - čia jau mano...
Na jei trumpai - kaip ir vienodi esam, o kai kur viens kitą papildom.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
As ir mano brangiausiasis irgi jauciai, ir kaip bebutu keista, bet geriau man atitinkancio nebuvau dar sutikus smile.gif nors ir esam abu is skirtingu kulturu, bet laaabai panasus ir beveik su tais paciais tikslais gyvenime.. deja kartais pradedam "lenktyniauti" kuris geresnis, kuris protingesnis biggrin.gif bet nieko - pasigincyjam, pasibadom ir vel geri draugeliai... Bet kiek realus gyvenimas kartu dviem jauciams imanomas, man irgi idomu, nes man jautis-jautis-jungtis vis dar nauja smile.gif bet kol kas mano jautukuas atrodo man kaip perfect match mirksiukas.gif
Beje, kazkur esu skaicius kad santuoka tarp jauciu gali buti tik arba laiminga arba visiska katastrofa g.gif
Atsakyti
Labučiukas,

Va mes su vyru tai iš vis nesutariam, nors aš esu pusiau jautis, pusiau dvynys (05 21), nei vienas nenorim nusileisti, kiekvienas norim būti pranašesnis. Maniškis labai labai taupus žmogus, namisėda, o aš mėgstu kažkur nuvažiuoti, tik kad namie nebūčiau smile.gif Ir prasideda nesutarimai verysad.gif Ai, dar jie nenori su niekuo bedrauti, niu turbūt ne visi tokie jaučiai smile.gif
Atsakyti
mes abu jautukai.... smile.gif
Pasibadom, pasiglaustom.... blush2.gif
As manau, kad man labai pasiseke.. Abu su panasiais norais ir mintimis...
Pradzioje draugystes jautemes taip, lyg pazinotume vienas kita visa gyvenima... Net dovanas beveik vienodas vienas kitam nezinodami padovanodavome... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianulis @ 2009 10 09, 11:43)
Labučiukas,

Va mes su vyru tai iš vis nesutariam, nors aš esu pusiau jautis, pusiau dvynys (05 21), nei vienas nenorim nusileisti, kiekvienas norim būti pranašesnis. Maniškis labai labai taupus žmogus, namisėda, o aš mėgstu kažkur nuvažiuoti, tik kad namie nebūčiau  smile.gif  Ir prasideda nesutarimai  verysad.gif Ai, dar jie nenori su niekuo bedrauti, niu turbūt ne visi tokie jaučiai  smile.gif

Sveika,
kas susiję su Jaučių noru bendrauti, tai galiu pasakyti tiek, kad jie kaip tik yra vieni iš tų, kurie moka bendrauti ir sugeba rasti bendrą kalbą su įvairiausiais žmonėmis, tačiau yra vienas, bet. Jeigu tavo vyras gerai jaučiasi namuose, tai jam to ir pilnai pakanka, juk vis dėl to Jaučiai yra tikri šeimos žmonės thumbup.gif Ir jam tiesiog sunku, ar tingisi prisiversti save kažką nuveikti, ar susitikti ir bendrauti su žmonėmis. Tai sakau iš savo patirties, nes man pačiai kartais nors ir norisi, bet vis kažkoks viduj stabdys sako, jog "ai, gal pabusiu namuose..." blush2.gif doh.gif Todėl jeigu nori "išmokyti" jį daugiau bendrauti, š siūlyčiau pradėti nuo kokio, kad ir paprasto pasisėdėjimo pas jus namuose su draugais, ar žmonėmis, su kuriais visuomet randate linksmos, ar įdomios šnekos gathering.gif
Jei jam patiks, jis net pats gali pasiūlyti tai pakartoti smile.gif esmė - draugiškai išjudinti jautį iš sąstingio būsenos cool.gif
Papildyta:
QUOTE(moda @ 2009 10 04, 20:07)
As ir mano brangiausiasis irgi jauciai, ir kaip bebutu keista, bet geriau man atitinkancio nebuvau dar sutikus smile.gif nors ir esam abu is skirtingu kulturu, bet laaabai panasus ir beveik su tais paciais tikslais gyvenime.. deja kartais pradedam "lenktyniauti" kuris geresnis, kuris protingesnis  biggrin.gif bet nieko - pasigincyjam, pasibadom ir vel geri draugeliai... Bet kiek realus gyvenimas kartu dviem jauciams imanomas, man irgi idomu, nes man jautis-jautis-jungtis vis dar nauja smile.gif bet kol kas mano jautukuas atrodo man kaip perfect match  mirksiukas.gif
Beje, kazkur esu skaicius kad santuoka tarp jauciu gali buti tik arba laiminga arba visiska katastrofa  g.gif

Aš manau, kad santuokos kokybė tarp Jaučių priklauso nuo to, kiek kiekvienas iš jų yra linkęs nesibadyti savo ragais, kai nereikia rolleyes.gif Taip, jaučiui nusileisti yra sunku, ypač kai jis jaučiasi teisus blush2.gif ax.gif Bet jeigu jis sugeba išklausyti kito nuomonę ir ją apsvarstyti, tai tarp tokių jaučių manau galima tik laimė laimė ir laimė wub.gif Aišku, noras "lenktyniauti" man puikiai suprantamas ir netgi smagus rolleyes.gif Beje, pamiršau paminėti, kad aš pati Jautis ir mano vaikinas Jautis rolleyes.gif

Tai, kalbant apie temą, galėčiau pasakyti, kad Jautis tikrai gali būti Jaučiui geras draugas, o tai gali sąlygoti be galo laimingą gyvenimą kartu, kaip šeimai smile.gif Nes mano manymu, tvirčiausia ir laimingiausia šeima yra tada, kai yra labai didelis vienas kito supratimas. Iš to ir kyla pasitikėjimas, meilė, atsipalaidavmas, jausmas, kad turint j nieko nebetrūksta blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mes su vyru abu jautukai,ir viskas super,buna aisku visko kaip ir visur...Bet siaip galiu tik viena pasakyt,kad turiu nuostabu vyra thumbup.gif
Atsakyti
Mano tėvai abu Jaučiai. Galiu drąsiai sakyti- pašėlusi santuoka smile.gif Ir pasipyksta, ir susitaiko, abu užsispyrę ir siekia savo tikslo, bet dažniausiai tie tikslai sutampa thumbup.gif Manau, dviem Jautukams tikrai nenuobodu kartu būti thumbup.gif
Atsakyti