Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(drrruta @ 2008 11 09, 12:27)
Laba  4u.gif

dziugu, kad pagaliau kazkas atsiliepia  drinks_cheers.gif
na as dar nenusprendziau gerti  doh.gif sakiau gal kita cikla  unsure.gif
Beje, mano daktare sake, kad gerti reiketu apie puse metu (na minimum 3 menesius), kad butu kazkokie rezultatai..todel, tu dar palauk  mirksiukas.gif
Be to ir israse mum skirtingai - man pradeti gerti nuo 14 cd ir po 2 tabletes i diena  unsure.gif

Be to, man teplioja 2/3 dienas pries ir po mmm  doh.gif ir taip jau beveik metus..is pradziu dziaugiaus  lotuliukas.gif nes jau kai pradeda tepliot, tai zinai kad sirgsi uz keliu dienu....bet savaime suprantama, kad sitas tepliojimas nieko gero nereiskia  verysad.gif

man tas pats g.gif
tepliojo iki nestuke.gif paskui netepliojo kelis menesius, dabar ir vel teplioja. buvau pas kelis skirtingus gyd.visi vienbalsiu sako,kad mano pasakojimas panasus i endometrioze
bet nei vienas jos nemato ir sako,kad 100 proc sveika

Papildyta:
QUOTE(busiumama @ 2008 11 10, 22:34)
tai va, o pas mane teplioja diena ar dvi, tai net nzn  g.gif

man dazniausiai tepliot pradedavo vakare, tai as kitos dienos ryte paziuredavau,koks vaizdelis.
jeigu vaizdelis nekoks ir jausmas,kad dar ne ir negerdavau
Papildyta:
blush2.gif paskaiciau temele,biski apgavau jus, si vaista as geriau jau budama nestuke.gif ,nes man truko hormono doh.gif
ot laikas kaip viska sumaiso blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif
laba visoms , sekmes planuojancioms , kuo greiciau nestuke.gif tame tarpe ir paciai sau lotuliukas.gif
man po kt (2m. vartojau) ciklas prailgejo iki 44 d. gine israse duphastona , bet prie tai atliko hormonu tyrimus . sake turetu sureguliuoti mmm.,bet man visa laika tepliodavo pries mmm 2 3 d. dabar sugerus pirma kart ta vaista man vistiek teplioja , o ir snd sulaukiau mmm tai jos kazkokios kitokios nei visada .
beje nepastojam jau 9men.
Atsakyti
As Duphastona geriau 1 cikla, nuo 16 iki 25 cd 10 tableciu ir mm nebesulaukiau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 15 lapkričio 2008 - 17:39
QUOTE(drrruta @ 2008 11 05, 18:14)
Sveikos

as gal nelabai prie jusu  blush2.gif nes kolkas namu darbu nedarom ir neplanuojam..bet jau greitai ir tai gali ivykti  lotuliukas.gif

Del duphaston'o noriu paklaust...gal tarp jusu yra kam ji skyre "tam kad dingtu rudos isskyros pries ir po menesines"???
Man neatliko jokiu hormonu tyrimu  g.gif  schmoll.gif tiesiog jau metus jomis skundziuosi... Liepe gerti pradedant nuo 14 ciklo dienos po 2 tabletes 10 dienu. Ir taip minimum 3 menesius  blink.gif

Kazkaip nenoriu as tu hormonu  verysad.gif

Sveikutes!man ir neatliko tyrimu, tik liepe gerti Duphaston, kad susitvarkytu ciklas, dar paklause apie tas isskyras, ar nebuna rudu. liepe gerti nuo 15c.d. ir taip 3 ciklus
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 10, 21:13)
Gal nerasom nesamoniu mirksiukas.gif jokiam O Duphastonas netrukdo!!!!!As ji pradejau gerti 16 cd (taip liepe gydytoja),o O remiantis ovuliacijos testais man vyko butent 16 arba 17 cd...ir ka,as nescia lotuliukas.gif vat jums ir "trukdo" ovuliacijai tongue.gif  tongue.gif Tikrai zinau,kad pradejus ji vartoti O man dar NEBUVO IVYKUS!

sveikinimai ir nuo manes 4u.gif 4u.gif 4u.gif sekmingo nesiojimo tau nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 15, 17:38)
As Duphastona geriau 1 cikla, nuo 16 iki 25 cd 10 tableciu ir mm nebesulaukiau tongue.gif  blush2.gif

sveikinu thumbup.gif . o kodel tu ji naudojai?
Atsakyti
Nes skyre gydytoja 4u.gif per mazai progesterono hormono gaminasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marlena24: 16 lapkričio 2008 - 21:29
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 16, 21:28)
Nes skyre gydytoja 4u.gif per mazai progesterono hormono gaminasi g.gif

aisku . nu tai lengvo tau nesiojimo ir gimdymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 15, 18:38)
As Duphastona geriau 1 cikla, nuo 16 iki 25 cd 10 tableciu ir mm nebesulaukiau tongue.gif  blush2.gif

Labai tikiuosi,kad man iš antro ciklo pasiseks kaip tau,nes prieš tai mm sulaukiau ir dar ciklas išsireguliavo,tai net įdomu kaip čia man dbr bus su O ir mm g.gif Bijau,kad nepradėčiau gert duphastono anksčiau nei reikia unsure.gif
Atsakyti
marlena24, gal galetum mus apkresti visas ax.gif ax.gif ax.gif
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 11 17, 14:57)
marlena24, gal galetum mus apkresti visas  ax.gif  ax.gif  ax.gif 
biggrin.gif

butu malonu toki virusiuka nestuke.gif kaip marlena pasigauti thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
būt tai būt, bet duph nepadės pastot„ jis gali padėt išsaugot žirniuką, ar sureguliuot mm, iššaukt, bet ne pastot tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 17 lapkričio 2008 - 15:40