Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

Tai butent 4u.gif nes jei Duphastona skiria nuo ciklo pradzios tai cia visai kitiems tikslams ir jis tada veikia kaip kontraceptikas netgi 4u.gif
Aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 10, 19:24)
Tai butent 4u.gif nes jei Duphastona skiria nuo ciklo pradzios tai cia visai kitiems tikslams ir jis tada veikia kaip kontraceptikas netgi 4u.gif
Aciu blush2.gif

kad tik macytu kaip sakoma wub.gif

Atsakyti
ar galiu uzduoti klausima (gal jis kvailas-nepykit) kada pirmoji ciklo diena-kai ima teplioti ar kai pasirodo normalios mmm? as praeita karta skaiciavau nuo tepliojimo, tai gyd. sake kad ligtais ovuliacija neivyko, arba jau praziurejome, o si men net nzn kaip skaiciuoti g.gif gal jus galit pasidalinti savo patirtim???? unsure.gif
Atsakyti
Na pas mane iskart prasideda normalio menesines, siaip jos pas mane ir nebuna gausios, tad nera tokio kaip tepliojimo ir "pylimo" tongue.gif
Atsakyti
tai va, o pas mane teplioja diena ar dvi, tai net nzn g.gif
Atsakyti
QUOTE(busiumama @ 2008 11 10, 20:03)
ar galiu uzduoti klausima (gal jis kvailas-nepykit) kada pirmoji ciklo diena-kai ima teplioti ar kai pasirodo normalios mmm? as praeita karta skaiciavau nuo tepliojimo, tai gyd. sake kad ligtais ovuliacija neivyko, arba jau praziurejome, o si men net nzn kaip skaiciuoti  g.gif  gal jus galit pasidalinti savo patirtim????  unsure.gif

As irgi patirties nelabai turetoja - bet visos lyg susitare kalba, kad kai pasirodo tikras kraujukas normalus, tai tada pirma diena buna..
Atsakyti
aciu mergaites ir gandringos nakteles mirksiukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
Sveikutės,

padėkit,nelabai išeis papulti pas ginekologę,o ir 60lt už vieną klausimą nenoriu mokėt,tai gal patarkit,ką man daryt tokioj situacijoj: praeitą ciklą pirmą kartą gėriau duphastoną, mano mm turėjo pasirodyt 30d, 10tablečių gėriau nuo 16d iki 25dienos, mm nesulaukiau,jau ir apsidžiaugt spėjau,gal stebuklas įvyko,bet visgi lapkričio 3dieną man atsirado mm doh.gif Tai reiškiasi, kad mano ciklas nuo 30 dienų prailgėjo iki 34dienų blink.gif Ką man dbr daryt su dupfastonu, gert kaip ir prieš tai nuo 16 ciklo dienos ar pora dienų pavėlint? g.gif nes bijau kad O nesuslopinčiau,aš to tikrai nenoriu,nes mūsų tikslas leliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte1984 @ 2008 11 11, 01:27)
Sveikutės,

padėkit,nelabai išeis papulti pas ginekologę,o ir 60lt už vieną klausimą nenoriu mokėt,tai gal patarkit,ką man daryt tokioj situacijoj: praeitą ciklą pirmą kartą gėriau duphastoną, mano mm turėjo pasirodyt 30d, 10tablečių gėriau nuo 16d iki 25dienos, mm nesulaukiau,jau ir apsidžiaugt spėjau,gal stebuklas įvyko,bet visgi lapkričio 3dieną man atsirado mm doh.gif  Tai reiškiasi, kad mano ciklas nuo 30 dienų prailgėjo iki 34dienų blink.gif  Ką man dbr daryt su dupfastonu, gert kaip ir prieš tai nuo 16 ciklo dienos ar pora dienų pavėlint? g.gif  nes bijau kad O nesuslopinčiau,aš to tikrai nenoriu,nes mūsų tikslas leliukas wub.gif

na mano nuomone - nuo lapkricio 3 dienos atsiskaiciuoji 16 dienu..ir tada pradedi gert.. Ciklas gi gali kisti kiekviena menesi..o tau nurode gert pradedant 16 cd mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(marlena24 @ 2008 11 10, 21:13)
Gal nerasom nesamoniu mirksiukas.gif jokiam O Duphastonas netrukdo!!!!!As ji pradejau gerti 16 cd (taip liepe gydytoja),o O remiantis ovuliacijos testais man vyko butent 16 arba 17 cd...ir ka,as nescia lotuliukas.gif vat jums ir "trukdo" ovuliacijai tongue.gif  tongue.gif Tikrai zinau,kad pradejus ji vartoti O man dar NEBUVO IVYKUS!

Marlena hihihi.gif

Sveikinu drinks_cheers.gif topsecret.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drrruta: 11 lapkričio 2008 - 07:46
Kam tas Duphastonas išvis reikalingas? Jis kažką stimuliuoja ar kaip? Ir kokiu atveju jis skiriamas?
marlena24 sveikinu ir aš 4u.gif
Atsakyti
Kaip as suprantu tai nuo visko lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleurette @ 2008 11 11, 08:33)
Kam tas Duphastonas išvis reikalingas? Jis kažką stimuliuoja ar kaip? Ir kokiu atveju jis skiriamas?
marlena24 sveikinu ir aš 4u.gif

Duphastonas - tai geriamas progesteronas smile.gif kai jo nepakanka organizme, tada ir skiria smile.gif
Atsakyti