Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(Kacyce @ 2007 10 09, 14:40)
As planuoju leliuką, kurį laiką nesigavo, žodžiu po daugybės tyrimų man irgi duphastoną liepė gerti, na bet man nuo 10 cd. tai vat irgi galvoju ar ne per anksti man liepė, nes kaip isivaizduoju ovuliacija veliau vyksta...

Keista g.gif Seip tai ankstoka. Na dar ziurit kos pas tau ilgio cilkas. O pas ka tu gydaisi? Pas paprasta ginekologe? jeigu tavo cilkas trumpesnis negu 28 c.d. pvz 20-23 c.d. tada normalu. Bet ar buvo nustatyta kad vyksta ovulecija?
Atsakyti
Man gydytoja šį vaistą patarė naudoti ciklo reguliavimui, pradedant gerti nuo 16 ciklo dienos 10 dienų.
Atsakyti
Man irgi buvo skyre si vaista ciklo reguliavimui g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Na man buvo israsiusi gyditoja siya vaista gerti kartu su Clotybegiti,as ejau pas gine nes nepastojau 6 men,man nedare jokiu tyrimu,Bet man neprireike gerti,as po 1 men,pastojau nestuke.gif ,o gerti reikejo taip Duphaston gerti iki mmm,kai ateina mmm nutraukti ir tada negerti nieko ir 4 mmm diena pradeti gerti Cloti...,iki 8mmm dienos,o td vel Duph...,ir taip 3 men,jai nepastoji reikia daryti pertrauka(nepamenu kiek laiko),jai pastojai per ta men tai Duph... nepakenks vaisiui,ir aisku nebesulauksi mmm,o Clost.... jokiu budu negalima pastojus,bet tuos vaistus tu gertum tik per mmm,ir ju kaina apie 66lt,Na tikiuosi kad ka nors supratote ax.gif .O mes jau nestuke.gif ,ir neprireike jokiu vaisu mirksiukas.gif .Sekmes visom busimom mamytem thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Siandien buvau pas gine ir ji man prirse duphastona.Sake pradeti gerti 5 diena po mmm prasidejimo ir gerti 20 dienu.P.S.penktas menuo kaip negaliu pastoti.Cia kazkaip neradau,kad taip lieptu geti.Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(spinde @ 2007 11 06, 18:30)
Sveikos.Siandien buvau pas gine ir ji man prirse duphastona.Sake pradeti gerti 5 diena po mmm prasidejimo ir gerti 20 dienu.P.S.penktas menuo kaip negaliu pastoti.Cia kazkaip neradau,kad taip lieptu geti.Ka manote?

g.gif keista. seip gal tau reguliuoja cikla? o ne pastot padeda? Seip dar ji skire reguliuot cikla butent taip kaip tu rasai. Bet tu nepergivenk manau 5 men cia labai mazas laiko tarpas. seip iki metu yra normalu kad nepatoji. Po metu jau reikia susirupint. Sekmes. smile.gif
Atsakyti
tarkim tokia stuiacija:
issiaiskini, kad tau ivyko O (jutimai, BT aiskus pakilimas, Ovuliacijos testukas teigiamas ir t..tt), tai po O praejus kokiom 3 dienom galima pradet gert, kaip suprantu.

Jei kazkas uzkibo, tai geri ta duphastona tol, kol nesulauki mm ir pamatai II ir tada tesi?
o jei tu nepastoji, tai geriant duphastona normaliai ateina mm, ar reikia nutraukti gerima specialiai, kad mm ateitu? ta prasme, kada nustot gert, jei nesilauki- ar kai pacios mm ateina, ar ne?
Atsakyti
O aš jau 2 metus kaip be perstojo, kas mėnesį geriu Diuphastoną. Man gydytojas išrašė, kadangi neturėdavau apskritai ciklo nuo 14 metų.(gal tik kartą į metus)
O susirūpinau tik būdama 21 metų... JUk taip gera, kai nėra ciklo kai esi jauna. Nėr dėl ko rpintis ir pan. O vat kai sukūriau šeimą tai ir pagalvojau, kad reikia kreiptis ir aiškintis, kas man ne taip.
Tai va, gydytojas akė, kad jei užtęsčiau taip dar kokius 5m galėčiau ir be vaikelio likti...
Bet tik pradėjau gerti Duphastoną ir ciklas kaip laikrodis tiksi - kas mėnesį.
Tik vat jau 3 mėnesius planuojames vaikutį...ir dar vis nesigauna. Bet aš optimistiška, nes dar juk tiek nedaug laiko praėjo.. rolleyes.gif
Atsakyti
Dariausi NT ir pamaciau jog II labai apsidziaugiau, nuejau pas gine, o ji paziurejo echo ir pasake kad nieko nesimato. Po to dar ant kedes pasodino ... galiausiai israse Duphaston 10 d. ir viskas ... ar gali buti kad cia del mmm issaukimo? pakomentuokit prasau
Atsakyti
QUOTE(snieguoliuke @ 2008 01 30, 21:02)
Dariausi NT ir pamaciau jog II labai apsidziaugiau, nuejau pas gine, o ji paziurejo echo ir pasake kad nieko nesimato. Po to dar ant kedes pasodino ... galiausiai israse Duphaston 10 d. ir viskas ... ar gali buti kad cia del mmm issaukimo? pakomentuokit prasau

duphastonas issaukia mmm
Atsakyti
as irgi geriu dufast nuo 16 ckd 10 dienu liepe gerti,gin sake gerai del pastojimo.
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 01 31, 00:10)
as irgi geriu dufast nuo 16 ckd 10 dienu liepe gerti,gin sake gerai del pastojimo.

man tą patį sakė, kad duphastonas geriant nuo 16 d. 10dienų, gerina/skatina ovuliaciją.

saulyte2, o kiek laiko tu jau jį geri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skm: 01 vasario 2008 - 10:29