Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(saulyte2 @ 2008 01 31, 00:10)
as irgi geriu dufast nuo 16 ckd 10 dienu liepe gerti,gin sake gerai del pastojimo.

Saulyte, o kiek Tu laiko kaip nepastoji?
Atsakyti
QUOTE(marce777 @ 2008 02 01, 13:49)
Saulyte, o kiek Tu laiko kaip nepastoji?

5m. kaip nesisaugau,pas vyra problema, dabar gali gerti vitaminus tai gal pastosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skm @ 2008 02 01, 11:28)
man tą patį sakė, kad duphastonas geriant nuo 16 d. 10dienų, gerina/skatina ovuliaciją.

saulyte2, o kiek laiko tu jau jį geri?

esu gerusi ir anksciau, dabar pirma cikla geriau, laukiu mmm, jau siandiena 31ckd ir jokiu pozymiu o BT 36,7, net nezinau kada buvo ovuliscija si cikla, nes po operacijos laukiu anrtu mmm, o pirmosios buvo nelaiku g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
mes planuojam maziuka, bet niekaip nesigauna verysad.gif siandien buvau pas giniu. jis man israse Duphaston, penkias dienas po dvi tabletes..israse tam kad issaukti mm, nes jau 37 CD o mm nera. ar yra galimybe kad as nestuke.gif bet nestumas labai jaunas ir jis jo nemate g.gif ar Duph.. nepakenks jei as nestuke.gif ai dar saske kad mano gleivine 7mm tai cia gerai ar blogai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 02 22, 20:32)
sveikos 4u.gif 
mes planuojam maziuka, bet niekaip nesigauna verysad.gif siandien buvau pas giniu. jis man israse Duphaston, penkias dienas po dvi tabletes..israse tam kad issaukti mm, nes jau 37 CD o mm nera. ar yra galimybe kad as  nestuke.gif  bet nestumas labai jaunas ir jis jo nemate g.gif  ar Duph.. nepakenks jei as  nestuke.gif ai dar saske kad mano gleivine 7mm tai cia gerai ar blogai blush2.gif

Na as ne spece, bet 7 mm gleivine per plona, kad butu nestumas, norint pastoti gleivine turetu buti apie 11 mm, kad zirniukas galetu isirausti 4u.gif be to, Duphastonas nestumui tikrai nekenkia, ji skiria ir nescioms moterims, pas kurias per mazas progesteronas
Atsakyti
labas, mergaites, as cia naujoke, bet gal priimsit? 4u.gif man gydytojas paskyre duphaston 2k per diena 10 dienuo nuo 14 d mm sureguliuoti. ir sake, kad pastojima skatina. sugeriau jas tas 10 dienu duphastona ir jau 11 d kaip neprasideda mm. ir temperatura pakilo 37,2 (bet gal persisaldziau...). jau kaip dziaugemes su vyru. bet va nestumo testa pasidariau, tai tik I pagaliukas verysad.gif tai ko tada tos mm nepasirodo???? gal kam panasiai buvo? gal zinot ka reiks galetu???
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 04 14, 13:03)
labas, mergaites, as cia naujoke, bet gal priimsit?  4u.gif man gydytojas paskyre duphaston 2k per diena 10 dienuo nuo 14 d mm sureguliuoti. ir sake, kad pastojima skatina. sugeriau jas tas 10 dienu duphastona ir jau 11 d kaip neprasideda mm. ir temperatura pakilo 37,2 (bet gal persisaldziau...). jau kaip dziaugemes su vyru. bet va nestumo testa pasidariau, tai tik I pagaliukas  verysad.gif tai ko tada tos mm nepasirodo???? gal kam panasiai buvo? gal zinot ka reiks galetu???

man labai seniai yra taip buve verysad.gif mmm pasirode po savaites ar dvieju, kai baigiau gerti duphastona doh.gif
Atsakyti
ech... man tai keista, nes baigus gert duphaston mmm turetu prasidet per 7 dienas lygtais g.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 04 15, 09:50)
ech... man tai keista, nes baigus gert duphaston mmm turetu prasidet per 7 dienas lygtais  g.gif

man panasiai ir prasidedavo, dabar negeriau jo, ziuresiu kaip bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 16 balandžio 2008 - 15:35
dabar pagalvojau kad jei man mm prasidejo po 11 d. baigus gert Duphaston, tai reiskia, kad ji pradejau gert dar neivykus ovuliacijai verysad.gif vadinas ji galejo ir visai neivykti! kas cia per pastojimo skatinimas? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 04 17, 14:44)
dabar pagalvojau kad jei man mm prasidejo po 11 d. baigus gert Duphaston, tai reiskia, kad ji pradejau gert dar neivykus ovuliacijai verysad.gif vadinas ji galejo ir visai neivykti! kas cia per pastojimo skatinimas?  doh.gif

ne, sitas pozymis tai tikrai nereiskia, kad tu Duph pradejai gerti neivykus ovuliacijai.

Bet ir be sito pozymio apskritai taip galejo nutikti, jei pradedama geri duph, nebuvai tikra, ar ov ivykusi.
Bet pries keleta metu ir man taip buvo - pradejau gerti duph 16 ar 17 ciklo diena, nezinodama tiksliai ar ov ivyko, o mmm kaip nera taip nera. ir dingo 9 menesiams smile.gif
O dabar bandau gaudyti antra gandriuak su leliuku.
Atsakyti
QUOTE(christel @ 2008 04 17, 15:04)
ne,  sitas pozymis tai tikrai nereiskia, kad tu Duph pradejai gerti neivykus ovuliacijai.

Bet ir be sito pozymio apskritai taip galejo nutikti, jei pradedama geri duph, nebuvai tikra, ar ov ivykusi.
Bet pries keleta metu  ir man taip buvo - pradejau gerti duph 16 ar 17 ciklo diena, nezinodama tiksliai ar ov ivyko, o mmm kaip nera taip nera. ir dingo 9 menesiams smile.gif
O dabar bandau gaudyti antra gandriuak su leliuku.

oj, kaip smagu smile.gif noreciau,kad ir man 9 menesiams dingtu blush2.gif blush2.gif bet dabar ciklas gavos 33 d. o duphastona geriau 14 ciklo diena. tai tiksliai iki o... mano ciklas visad ilgas: kokios 30 - 32 d. tai nuo 14 d. pradet gert Duph per anksti turbut? bet gydytjas taip liepe... bijau saviveikla uzsiimt. bet pagal o skaiciavimus tai reiktu 16 ar 17 ciklo diena pradet? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2008 04 17, 15:24)
oj, kaip smagu smile.gif noreciau,kad ir man 9 menesiams dingtu  blush2.gif  blush2.gif bet dabar ciklas gavos 33 d. o duphastona geriau 14 ciklo diena. tai tiksliai iki o... mano ciklas visad ilgas: kokios 30 - 32 d. tai nuo 14 d. pradet gert Duph per anksti turbut? bet gydytjas taip liepe... bijau saviveikla uzsiimt. bet pagal o skaiciavimus tai reiktu 16 ar 17 ciklo diena pradet?  blink.gif

as tai gerdavau nuo 16 ck.d taip gyd. liepe , bet O jau budavo ivykusi, bet jei O dar neivykusi turbut reikia veliau gerti g.gif
Atsakyti