Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(auba @ 2009 05 18, 20:51)
Labas, as geriu duphastona 6 men. del ciklo reguliavimo, planuojam vaikeli. Geriu nuo 14 c.d. 10 d. po 2 tabletes. Mmm man ateina labai reguliariai, po 3 dienu nustojus gerti. Bet cia nuo tavo ciklo ilgumo priklauso, kada ateis mmm.

Tai kiekviena menesi darai testa pries nustojant gerti Duphastona?
Atsakyti
Vakar pamirsau vakarine doze, kazi nieko tokio g.gif
Atsakyti
aciu zu atsakymus, man sianakt pagaliau atejo mm... tai irgi gaunasi, kad 3 diena... po nutraukimo 4u.gif
Atsakyti
mačiau yra merginų kurios nerimauja del duphastono galimybės pankenkti nėštumui. tai galiu pasakyti,kad būkt ramio jis tikrai nekenkia. aš iki ketvirto men nėštumo gėriau jį. jis man net p[adėjo neprarasti savo aukselio. jį naudojau nes buvau po operacijos, kurios metu man buvo pašalinta cysta ir endometriozės židiniai, išvalyti kiaušintakiai, gimda ir išplauta pilvo ertmė aplink gimda. o pastojau labai greitai po operacijos, kai gimda dar nebuvo sustiprėjusi. tad šie vaistukai man padėjo išauginti nuostabų vaikutį wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte :): 19 gegužės 2009 - 21:11
Laba mergaites 4u.gif gydytoja paskyre man gerti duphastona nuo 16 ciklo dienos ir 10 dienu, kad susireguliuotu ciklas, si menesi atgeriau , bet jau 5 diena veluoja mmm, ar gali taip buti,nes pries tai mmm budavo, kaip laikrodukas po siu vaistu. Testa dariau , bet jis neigiamas. Tai net nezinau ka cia ir galvot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuze 1 @ 2009 05 28, 17:58)
Laba mergaites  4u.gif  gydytoja paskyre man gerti duphastona nuo 16 ciklo dienos ir 10 dienu, kad susireguliuotu ciklas, si menesi atgeriau , bet  jau 5 diena veluoja mmm, ar gali taip buti,nes pries tai mmm budavo, kaip laikrodukas po siu vaistu. Testa dariau , bet jis neigiamas. Tai net nezinau ka cia ir galvot?  g.gif

Kiek žinau, po paskutines diufastono tabletes praėjus 3-5 dienom turėtu pasirodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuze 1 @ 2009 05 28, 17:58)
Laba mergaites  4u.gif  gydytoja paskyre man gerti duphastona nuo 16 ciklo dienos ir 10 dienu, kad susireguliuotu ciklas, si menesi atgeriau , bet  jau 5 diena veluoja mmm, ar gali taip buti,nes pries tai mmm budavo, kaip laikrodukas po siu vaistu. Testa dariau , bet jis neigiamas. Tai net nezinau ka cia ir galvot?  g.gif

O as girdejau, kad kartais buna iki 9d. gali veluoti kol viskas susiregulios, o paskui normaliai.
Atsakyti
Aciu uz atsakyma 4u.gif truputi ramiau pasidare smile.gif
Atsakyti
laba mergaites 4u.gif norejau paklaust ,ar kuri jautet pasalini poveiki nuo D, man israse nuo 16 c.d gert nes buvo du persileidimai ,ir va antra diena geriu, bet kazkaip keistai jauciuos krutine labai pabrinko ir silpna kazkaip ,nezinau no jo ar ne ? busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swetoonia @ 2009 06 04, 22:27)
laba mergaites 4u.gif  norejau paklaust ,ar kuri jautet pasalini poveiki nuo D, man israse nuo 16 c.d gert nes buvo du persileidimai  ,ir va antra diena geriu, bet kazkaip keistai jauciuos  krutine labai pabrinko ir silpna kazkaip ,nezinau no jo ar ne ? busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

As nejauciau jokiu pasaliniu pozymiu, apskritai jokios itakos.
Bet pasalinis poveikis gali buti arba nebuti kiekvienai skirtingai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(swetoonia @ 2009 06 04, 22:27)
laba mergaites 4u.gif  norejau paklaust ,ar kuri jautet pasalini poveiki nuo D, man israse nuo 16 c.d gert nes buvo du persileidimai  ,ir va antra diena geriu, bet kazkaip keistai jauciuos  krutine labai pabrinko ir silpna kazkaip ,nezinau no jo ar ne ? busiu dekinga uz atsakyma 4u.gif

Man irgi krūtinė buvo padidėjusi ir skausminga, bet tik prieš pačias mmm, ko anksčiau TIKRAI nebūdavo mirksiukas.gif Daugiau nieko tongue.gif
Atsakyti
sveikos.skaitinejau skaitinejau...
tai kaip suprantu,ir nestumo pradziai D galima gert?bet tik tokiu atveju,jei pasidarai progesterono tyrima ir jei jis nenormoj?ji skirti turi gine?
matot,man NT rodo nestuke.gif daug ju prisidariau,o pries velykas man buvo persileidimas.greitas pastojimas.deja,mano ginius kazkoks svaigalas pasidare,echo dar nieko nemate(suprantu kad gal mazai laiko ir nemato),bet nieko nepasiule po persielidimo kad greit pastojau,kazka organizmui.net apie ta pati progesterona neuzsimine.taigi,reiks zygiuot i poliklinika gal.bijau vel persileidimo...
Atsakyti