Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(rrasius @ 2009 06 05, 08:50)
sveikos.skaitinejau skaitinejau...
tai kaip suprantu,ir nestumo pradziai D galima gert?bet tik tokiu atveju,jei pasidarai progesterono tyrima ir jei jis nenormoj?ji skirti turi gine?
matot,man NT rodo  nestuke.gif  daug ju prisidariau,o pries velykas man buvo persileidimas.greitas pastojimas.deja,mano ginius kazkoks svaigalas pasidare,echo dar nieko nemate(suprantu kad gal mazai laiko ir nemato),bet nieko nepasiule po persielidimo kad greit pastojau,kazka organizmui.net apie ta pati progesterona neuzsimine.taigi,reiks zygiuot i poliklinika gal.bijau vel persileidimo...

Pati JOKIU BUDU neprisiskirk sau vaistu. Nors tavo atveju, ginius turetu skirti Duphastono rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 05, 09:39)
Pati JOKIU BUDU neprisiskirk sau vaistu. Nors tavo atveju, ginius turetu skirti Duphastono rolleyes.gif

ta zinau kad savavaliskai jo ne.bet va,nezinojau tiksliai apie ji,o dabar pasiskaitinejau...tai ko jis neskyre man?zodziu,eisiu pas kitos gines,i poliklin nes pas ji privaciai ejau...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2009 06 05, 10:51)
ta zinau kad savavaliskai jo ne.bet va,nezinojau tiksliai apie ji,o dabar pasiskaitinejau...tai ko jis neskyre man?zodziu,eisiu pas kitos gines,i poliklin nes pas ji privaciai ejau...

Butinai nueik, nes pas mane irgi antram cikle siek tiek per mazas progesteronas, todel man reikejo gert duph. 10 tab. iki mmm ir jeigu pastoju tiesiu toliau, jisai padeda prisitvirtint mazyliui, bet tai viska skyre gine.
Gaila, kad yra tokiu neatsakingu zmoniu verysad.gif tavo atveju kaip isejo su tavo giniu ir dar privaciai...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2009 06 05, 09:51)

Butinai nueik pas kita mirksiukas.gif As irgi neapsikenciau savo gines abejingumo- "palauk dar vasara, tada darysim isvadas". Nu kiek as galiu laukti- jau viena vasara laukiau. Dabar einu i VK ir esu LABAI patenkinta, nes daktare LABAi rupinasi mano atveju mirksiukas.gif
Sekmes ir kuo greiciau II thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
dabar paskaiciau kad tyrima daro pries skiriant d,o man nedare unsure.gif man tik kitus hormonus dare tai jie normoj
Atsakyti
Sveikos,
man gydytoja skyrė D vartoti antroj ciklo pusėj iki tol kol prasidės mmm, bet jau dvi savaites aš jį geriu ir mmm vis dar nėra. Testas neigiamas, tai nežinau ką turėčiau tokiu atveju daryti?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2009 06 05, 17:56)
Sveikos,
man gydytoja skyrė D vartoti antroj ciklo pusėj iki tol kol prasidės mmm, bet jau dvi savaites aš jį geriu ir mmm vis dar nėra. Testas neigiamas, tai nežinau ką turėčiau tokiu atveju daryti?

Sveika, o kokios pas tave problemos ziurint kam jisai tau paskirtas, siaip dazniausiai antroj ciklo pusej skiriama gert 10 tab. priklausomai koks pas tave ciklas, tai nuo tam tikros dienos ir pradedi, taip reguliuojamos mmm, po to turi pasirodyt mmm vienom veluoja kitom laiku prasideda kol ten viskas susitvarko. As asmeniskai geriau nuo 16cd 10tab. ir kazkur 27-29cd ateidavo mmm.
Atsakyti
Sveikos visos ir sveiki visi
Rašau čia pirmą kartą.
Skaitau skaitau apie Duphaston vartojimą, bet nieko apie... mylėjimąsi tom dienom, kai jau pradedi šį vaistą vartoti (man prieš tai liepė susileisti Ovitrelle, tada po 3 d. tyriausi progesterono kiekį ir gydytojas telefonu pasakė, kad ovuliacija įvykusi ir kad pradėčiau Duphastoną). Man gydytojas pasakė: "mylėtis dažnai ir su malonumu. Per dažnai būti negali, tik per retai" Mano vienas pažįstamas sakė, kad "varė" kartais 2kart per dieną ir iš pirmo karto jiems pavyko ir jau 3 metai jų sūnui. Ar kuriai nors apie mylėjimąsi ką nors sakė gyd.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eugis @ 2009 06 06, 13:56)
Sveikos visos ir sveiki visi
Rašau čia pirmą kartą.
Skaitau skaitau apie Duphaston vartojimą, bet nieko apie... mylėjimąsi tom dienom, kai jau pradedi šį vaistą vartoti (man prieš tai liepė susileisti Ovitrelle, tada po 3 d. tyriausi progesterono kiekį ir gydytojas telefonu pasakė, kad ovuliacija įvykusi ir kad pradėčiau Duphastoną). Man gydytojas pasakė: "mylėtis dažnai ir su malonumu. Per dažnai būti negali, tik per retai" Mano vienas pažįstamas sakė, kad "varė" kartais 2kart per dieną ir iš pirmo karto jiems pavyko ir jau 3 metai jų sūnui. Ar kuriai nors apie mylėjimąsi ką nors sakė gyd.?  blush2.gif

Sveikute,
kiek man teko skaityt ir kaip gine aiskino ir mano daruges visu nuomone sutapo, pries sprogduku ileidima na ta presme nesvarbu leidi ar ne svarbiausia pries O geriausia netureti kokius 3-4 d. santykiu, tada vyro turtas kokybiskesnis mirksiukas.gif , tai mazdaug apskaiciuoji ir jau kada ileidi sprogdukus kita diena buna O (pvz kaip man budavo ryte ileidu sprog. o kita diena vakare butinai tureti santyk. ir poryt dar pakartot, sekmingas buvo kai 3 dienas is eiles vakarais turejom sant.), O pas mane budavo 13-14cd, o nuo 16cd reikedavo gert Duphostona. Aisku gyvenime negali zinot as irgi pries tai galvojau, kad ko dazniau to geraiu, ne, viena karta per diena uztenka, kartais net sako kas antra diena, kai sunku apskaciuoti O diena. O kai pradeti gert Duphostona tai jau O turetu buti praejusi, todel nera svarbu jau galit myletis tesiog savo malonumui, o ne nestuke.gif nes Duphastonas pradedamas jau gert kai teoriskai turetu buti apvaisintas kiausinelis wub.gif jeigu aisku tai ivyko.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2009 06 06, 13:36)
Sveikute,
kiek man teko skaityt ir kaip gine aiskino ir mano daruges visu nuomone sutapo, pries sprogduku ileidima na ta presme nesvarbu leidi ar ne svarbiausia pries O geriausia netureti kokius 3-4 d. santykiu, tada vyro turtas kokybiskesnis  mirksiukas.gif , tai mazdaug apskaiciuoji ir jau kada ileidi sprogdukus kita diena buna O (pvz kaip man budavo ryte ileidu sprog. o kita diena vakare butinai tureti santyk. ir poryt dar pakartot, sekmingas buvo kai 3 dienas is eiles vakarais turejom sant.), O pas mane budavo 13-14cd, o nuo 16cd reikedavo gert Duphostona. Aisku gyvenime negali zinot as irgi pries tai galvojau, kad ko dazniau to geraiu, ne, viena karta per diena uztenka, kartais net sako kas antra diena, kai sunku apskaciuoti O diena. O kai pradeti gert Duphostona tai jau O turetu buti praejusi, todel nera svarbu jau galit myletis tesiog savo malonumui, o ne  nestuke.gif nes Duphastonas pradedamas jau gert kai teoriskai turetu buti apvaisintas kiausinelis  wub.gif jeigu aisku tai ivyko.

Papildyta:
o... kas tas sprogdukas? aš čia visiškai naujokė...........
Atsakyti
QUOTE(eugis @ 2009 06 06, 16:05)
Papildyta:
o... kas tas sprogdukas? aš čia visiškai naujokė...........

sprogdukas tai mes ji taip vadinam tarpusavy, tai ir yra tas tavo Ovitrelle, kai tavo folikulas/ai yra subrende jisai yra leidziamas, kad issaukti ovuliacija, o po jo ileidimo butinai reikia turet santykius po kazkokio laiko, tai turetu tau pasakyti gyd. kuris tau israse jos ir tave stebi, as tau rasiau kaip man pvz reikejo tai daryt. Nes tai atrodo taip Ovitrelle, smileysex.gif po keliu dienu pradedi gert Duphoston ir tas Duphoston jau ne prie ko, kad nestuke.gif , svarbiausia ND (namu darbai mirksiukas.gif )
Atsakyti
aha, ačiū smile.gif pradedu suprasti kažką...
Atsakyti