Sveikutes, as irgi geriu duphaston. jau tris men. Kaip gine pasake, reiks vartoti ilgai ir nuobodziai.
Cia mano trecia ginekologe ir visai patinka - viska paaiskina. Dare progesterono tyrimus - tai pas mane labai mazas kiekis. Skiriasi mazdaug 4 kartus nuo zemutines normos po ovuliacineje fazeje. Nzn kaip buvo anksciau, bet itariu, kad po KT vartojimo pas mane labai viskas issiderino. Nors ju negeriu jau nuo vasario. Labai pasijuto ant visokiu ginekologiniu dalyku.
Nors, negali zinoti gal visad pas mane jo mazai gamino, tik niekas netyre.
Paskyre gerti po 1 nuo 16d. Ciklas drastiskai sutrumpejo. Budavo apie 37 dienas - o dabar 26-27. Gine sake, kad viskas gerai. Ciklas normalus dabar. Kita menesi reiks vel issitirti progesterona ir paziureti kaip pasikeite padetis.
Gerai, kad dar leliuko negaminam ir planuojam tik po kokio pusmecio pradeti - butu liudna - megini megini o nepavyksta ar dar neduok dieve, persileidimas.
Dare echoskopa, tai nevyko ovuliacija

13 diena ziurejom. Pagal ciklo trukme turetu buti 9-15 diena. Tai po poros men vel meginsim echoskopu ziureti. Gali buti jog jis man dar tik ivyks? Kazkaip neramu man, kaip bus su pastojimu.
Dziugina, tik kad problemos issitirti priverte anksciau.
Ar tikrai duphaston gerimas gali slopinti ovuliacija? ar galetu mane kas pamokinti kaip ten naminem priemonem ir visokiais temp matavimais issiaiskinti jo fakta iki kitos echo? Kaip tai galima padaryti?
Mane gine ramino, kad gal pataikem ant tuscio ciklo (tokiu buna pas moteris 1-2 per metus), bet kazkaip neramu vistiek.
Na kitas variantas, jei ,matys, kad yra beda su tuo - uzsimine apie ovuliacijos skatinima - kas cia per daiktas?