Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(inrisa @ 2009 12 09, 16:45)
apie visu siuos dalykus yra atskiros temos forume
ovuliacijaj nustatyt naudojamas temp matavimas arba ovuliacijos testukai
ir yra atskira tema ovuliacijos stimuliacija ten pasiskaityk 4u.gif

aciu pasidairysiu:))
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2009 12 09, 15:39)
Ar tikrai duphaston gerimas gali slopinti ovuliacija? ar galetu mane kas pamokinti kaip ten naminem priemonem ir visokiais temp matavimais issiaiskinti jo fakta iki kitos echo?
Mane gine ramino, kad gal pataikem ant tuscio ciklo (tokiu buna pas moteris 1-2 per metus), bet kazkaip neramu vistiek.
Na kitas variantas, jei ,matys, kad yra beda su tuo - uzsimine apie ovuliacijos skatinima - kas cia per daiktas?

jei Duphastoną geri Ovuliacijai nepraėjus jis ne tik gali bet IR UŽSLOPINS JĄ. Pirma, ar žinai kokiom dienom vykdavo O? jei ne tai, tai antra-matuoji BT (atskirą temą rask) ir ten jau paskaitinėk kaip iš jos atpažint kada vyksta O, trečia Ovuliacijos testų darymas vėlgi tau padėtų, bet ir vėl kita temelė. ketvirta, stebėk išskyras, yra vadinamos "vaisingų dienų išskyros".
Dabar toliau, pvz. tu visais tais metodais besivadovaudama sulauki O, tada pradedi gerti Duphaston, paskui jį tikriausiai nutrauki ir sulauki mmm. O gali įvykti ir ne 9-15DC, čia turėtum prisiminti kokie ciklai buvo iki KT.
Aš ir pati jį gėriau dėl PRG trūkumo, 6 mėnesius gėriau remdamasi tik ciklo dienos numeriuku, kad "užsivestų" mano reprodukcinis varikliukas. šiuo metu nebegeriu ir sulaukiau O, tiesa gana vėlokai 35CD, anyway svarbu įvyko. thumbup.gif O anovuliacinių ciklų pasitaiko, nors pas mane jie vos ne kas antri. Jei dar bus klausimų gali až.

P.S. Tiek aktyviai stebim Ovuliaciją planuojančios pastoti, bet kol tu pasitvarkysi reikalus tai ir tau tas laikas ateis. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba .
Mano situacija štai kokia: prieš keletą dienų testas parodė, kad pastojau, džiaugsmo pilnos kelnės, užsirašiau pas gienkologę pirmai apžiūrai ir likus dviems valandoms iki jos pamatau, kad šviežiai kraujuoju ( netepa, o šviežia kraujo srovelė). Nuėjus pas ginę gaunu apžiūrą (apžiūra vyko šiandien, o echo gali padaryti tik rytoj ryte) ir paskiria gerti Duphaston po tabletę du kartus per dieną.
Klausiau kiek dienų gerti, liepė išgerti visą pakuotę . Daugiau galima bus pasakyti po echo . Rytoj. Tiesa, hormonų tyrimo tiap pat neatliko.

Tai vat ir klausiu ar yra kam buvusi analogiška situacija (nėštumo pradžioje 3-4 sav. prasidėjo kraujavimas) ir taip pat paskirtas Duph.?
Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2009 12 09, 20:27)
Tai vat ir klausiu ar yra kam buvusi analogiška situacija (nėštumo pradžioje 3-4 sav. prasidėjo kraujavimas) ir taip pat paskirtas Duph.?

man nebuvo. Bet Duphastonas yra skiriamas stabdyti kraujavimui, nes tai nėštumo pradžioj dažnai įvyksta dėl PRG trūkumo. O Duphaston jį papildo.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 09, 21:34)
man nebuvo. Bet Duphastonas yra skiriamas stabdyti kraujavimui, nes tai nėštumo pradžioj dažnai įvyksta dėl PRG trūkumo. O Duphaston jį papildo.

Šitą tai aš instrukcijoje skaičiau smile.gif dėkui, man įdomiau patirtis, kaip baigėsi tokia situacija.

Atsakyti
QUOTE(NAJA @ 2009 12 09, 23:02)
Šitą tai aš instrukcijoje skaičiau smile.gif dėkui, man įdomiau patirtis, kaip baigėsi tokia situacija.

tokią info greičiausiai pas nėštukes rastum mirksiukas.gif
Atsakyti
Na nezinau, bent jau man po trijų ciklų duphaston naudojimo, atsirado ovuliacijos požymių, bent jau OT bvuo teigiamas, gleivės vaisingos. Bet baisu, nes O vyko mazdaug 15 сd, o D pradėt gert jau reikėjo 16 cd. Ciklas kaip laikrodukas tikslus. Tik va baisu, kad nebūtų taip , kad nuslopino O duphaston.
Atsakyti
Mergaites reikia pagalbos ploja.gif

mano ciklai nereguliarus apie 40CD. Kelis ciklus buvo cista ir gana nemaza apie 6 cm israse Duphastona ir pasisalino su mmm. Bet dabar po mmm nuejau paziuret ar dingo cista, sake nera, bet likes geltonkunis 1.5 cm blink.gif ir sake gerti Duphast. 16-26CD. Ginei sakiau, kad man O buna kazkur 24-26CD, sian man yra 23 CD ir pagal BT rodo, kad O buvo 20CD, bet realiai kazkaip tuom netikiu doh.gif noriu paklausti kada man gerti dabar ta Duphastona? Jei tarkim tikrai man O buvo 20CD, o sian jau 23CD tai nebus per velai jei ryt pradesiu Duphastona gerti? Isvis kada jis geriamas po O (po kiek dienu?) Ir dar... g.gif Duphastonas jei tarkim dabar uzkibo zirniukas tai jei pradesiu ji gerti ar nieko nebus? Nes kaip suprantu D arba padeda zirniukui isitvirtinti arba padeda issaukti mmm?
Atsakyti
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 10, 21:08)
Mergaites reikia pagalbos ploja.gif

mano ciklai nereguliarus apie 40CD. Kelis ciklus buvo cista ir gana nemaza apie 6 cm israse Duphastona ir pasisalino su mmm. Bet dabar po mmm nuejau paziuret ar dingo cista, sake nera, bet likes geltonkunis 1.5 cm  blink.gif ir sake gerti Duphast. 16-26CD. Ginei sakiau, kad man O buna kazkur 24-26CD, sian man yra 23 CD ir pagal BT rodo, kad O buvo 20CD, bet realiai kazkaip tuom netikiu  doh.gif noriu paklausti kada man gerti dabar ta Duphastona? Jei tarkim tikrai man O buvo 20CD, o sian jau 23CD tai nebus per velai jei ryt pradesiu Duphastona gerti? Isvis kada jis geriamas po O (po kiek dienu?) Ir dar...  g.gif Duphastonas jei tarkim dabar uzkibo zirniukas tai jei pradesiu ji gerti ar nieko nebus? Nes kaip suprantu D arba padeda zirniukui isitvirtinti arba padeda issaukti mmm?

Jei yra geltonkūnio-rodo pastojimą, Dupastona skiriamas po O, pagal BT apie jau įvykusią O spėjam maždaug į trečią DPO (kai kyla BT), taip kad klausyk gydytojos ir gerk Duphaston visas 12 savaičių, per jas Duphastonas "maitins: tavo žirniuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2009 12 10, 22:03)
Jei yra geltonkūnio-rodo pastojimą, Dupastona skiriamas po O, pagal BT apie jau įvykusią O spėjam maždaug į trečią DPO (kai kyla BT), taip kad klausyk gydytojos ir gerk Duphaston visas 12 savaičių, per jas Duphastonas "maitins: tavo žirniuką  mirksiukas.gif

mane ne taip supratot blush2.gif pas mane nera jokio pastojimo... tiesiog tas geltonkunis kaip supratau likes nuo cistos blink.gif nes ejau pas gine iskart po mmm. Nezinau ka daryti su tuo Duhpastonu, sian BT nera auksta 36.7 bet man vis tiek BT grafikelis palikes O linija ten pat kur ir buvo. kazkaip keista, nes praeita cikla iskart po O BT buvo 37 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulyte @ 2009 12 11, 08:01)
mane ne taip supratot  blush2.gif pas mane nera jokio pastojimo... tiesiog tas geltonkunis kaip supratau likes nuo cistos  blink.gif nes ejau pas gine iskart po mmm. Nezinau ka daryti su tuo Duhpastonu, sian BT nera auksta 36.7 bet man vis tiek BT grafikelis palikes O linija ten pat kur ir buvo. kazkaip keista, nes praeita cikla iskart po O BT buvo 37  g.gif

BT nebūtinai turi šokti iki 37 iškart. O skaitosi įvykusi kai po žemos BT ji pakyla ir išsilaikiusi išlieka 3 dienas-gerkit tą Duphaston juk jau po O. Paprastai reikia sugerti jį 10 dienų. Dėl viso pikto po Duphastono kurso pasidaryk jautrų nėštumo testą, jei jis būtų teigiamas ar su vaiduokliu-vaistų nenutrauk, nes tuoj pat iššauksi mmm. Geltonkunis šiaip susidaro po O, kad išmaitintų užkibusį žirniuką per pirmas 12 savaičių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 11 gruodžio 2009 - 10:12
QUOTE(NAJA @ 2009 12 09, 22:27)
Laba .
    Mano situacija štai kokia:  prieš keletą dienų testas parodė, kad pastojau, džiaugsmo pilnos kelnės, užsirašiau pas gienkologę pirmai apžiūrai ir likus dviems valandoms iki jos pamatau, kad šviežiai kraujuoju ( netepa, o šviežia kraujo srovelė). Nuėjus pas ginę gaunu apžiūrą  (apžiūra vyko šiandien, o echo gali padaryti tik rytoj ryte) ir paskiria gerti Duphaston po tabletę du kartus per dieną.
Klausiau kiek dienų gerti, liepė išgerti visą pakuotę . Daugiau galima bus pasakyti po echo . Rytoj. Tiesa, hormonų tyrimo tiap pat neatliko.

Laba, mano situaciaj labai panaši... po O praėjus keletui dienų pradėjo teplioti, palaukau gal kokias 5 dienas kol patekau pas gydytoją... Testas jau rodė II juosteles, ir maau kad tai jau buvo II mano leliukas. Ji man išrašė Duphaston.. gėriau gėriau aš jį ir vieną rytą atsikėliau kraujais paplūdusi... Pabėgo mano mažytis.. kaip sakoma: NATŪRALI ATRANKA verysad.gif

Beje, štai ką rašo viename internetiniam puslapyje apie Duphasston, kad gamitojas nustojo gaminti 2008 metais, ir Britanijoje jis išimtas iš apyvartos... O kodėl net nzn... plačiau gali paskaityti čia: http://www.netdoctor.../100000874.html
Atsakyti