QUOTE(dushianerami @ 2009 12 09, 15:39)
Ar
tikrai duphaston gerimas gali slopinti ovuliacija? ar galetu mane
kas pamokinti kaip ten naminem priemonem ir visokiais
temp matavimais issiaiskinti jo fakta iki kitos echo?
Mane gine ramino, kad gal pataikem ant tuscio ciklo (tokiu buna pas moteris 1-2 per metus), bet kazkaip neramu vistiek.
Na kitas variantas, jei ,matys, kad yra beda su tuo - uzsimine apie ovuliacijos skatinima - kas cia per daiktas?
jei Duphastoną geri Ovuliacijai nepraėjus jis ne tik gali bet IR UŽSLOPINS JĄ. Pirma, ar žinai kokiom dienom vykdavo O? jei ne tai, tai antra-matuoji BT (atskirą temą rask) ir ten jau paskaitinėk kaip iš jos atpažint kada vyksta O, trečia Ovuliacijos testų darymas vėlgi tau padėtų, bet ir vėl kita temelė. ketvirta, stebėk išskyras, yra vadinamos "vaisingų dienų išskyros".
Dabar toliau, pvz. tu visais tais metodais besivadovaudama sulauki O, tada pradedi gerti Duphaston, paskui jį tikriausiai nutrauki ir sulauki mmm. O gali įvykti ir ne 9-15DC, čia turėtum prisiminti kokie ciklai buvo iki KT.
Aš ir pati jį gėriau dėl PRG trūkumo, 6 mėnesius gėriau remdamasi tik ciklo dienos numeriuku, kad "užsivestų" mano reprodukcinis varikliukas. šiuo metu nebegeriu ir sulaukiau O, tiesa gana vėlokai 35CD, anyway svarbu įvyko.

O anovuliacinių ciklų pasitaiko, nors pas mane jie vos ne kas antri. Jei dar bus klausimų gali až.
P.S. Tiek aktyviai stebim Ovuliaciją planuojančios pastoti, bet kol tu pasitvarkysi reikalus tai ir tau tas laikas ateis.