QUOTE(žadi @ 2010 05 31, 19:29)
Sveikutes planuojancios
buvau pas gine, nes planuoame leliuka. kadangi mano ciklas yra nereguliarus, per ilgas, israse ji man D, gerti 16-17 ciklo diena po 2 tabletes 10 dienu (3 menesius). tai kaip suprantu, jei zirniukas uzkibtu tai pabegtu su mm?
Man daktare israse D gerti nuo 16 ciklo dienos po x2 tabletes 10 dieneliu. Nes man po antros abrazijos ciklas streikuoja, plona gleivine ir itaia , kad nevyksta ovuliacija.
QUOTE(MildukasK @ 2010 06 22, 16:00)
Praverciau ankstesnius psl, tai pasirodo kaip tik skiria D tam, kad nestumas isitvirtintu.. Kaip idomu, to nebuvai zinojus.. Vadinasi nuejus pas gine turesiu daug klausimu - kaip viskas vyks toliau planuojant bambino

Tikiuosi sekmingai...
Svarbu pasigauti O - turiu ir testuku jau ir BT matuoju beveik metus, seku savo ciklus, tik ne visi jie buna vyke...
Jei gimdos plona gleivine ar yra geltonkunio nepaknakmumas, kai yra nestumas, vaisius negali issilaikyti, todel daktarai israso Duphastona.
Yra vienas minusas- neistirta kaip sis moteriskas hormonas veikia vaisiu, vyriskos lyties

, taciau iki siolei negirdejau, kad butu kas ne taip.
Daktare minejo, kad jei gerdama D pastosiu, butinai ji gerti ir toliau! tai pades vaisiui isisiurbti i stora gleivine, ir nestumas bus tvirtesnis