QUOTE(Kurmaitiene @ 2008 07 15, 08:49)
Vk yra "Vaisingumo klinika", ten visi gydytojai specializuojasi vaisingumo srityje.. Ši klinika yra Vilniuj, Kaune ir Klaipėdoje. Bet šiaip aš manau, kad yra ir daugiau kitokių tokios specializacijos klinikų, bent jau Vilniuje tai tikrai.. O šiaip tai pati gali paprašyti ginės, kad tau parašytų siuntimą hormonų tyrimams, nors aš pati prašiau, bet man nedavė, sakė nemato reikalo, nors hormoninius preparatus prirašė gerti, ai vėjai vienu žodžiu..
Cia vel as, visai tau ramybes nebeduosiu.

Paskaiciau as apie ta Vaisingumo klinika ir prisminiau, kad esu as buvus ten po persileidimo pas gyd. Usoniene. Ziauriai ji man nepatiko, tokia grubi ir atrode, kad nieko neishmano. Uz tai galvoju gal pas kokia kita nebent ten eiciau.
O savo dabartinei daktarei irgi sakiau, kad gal reikia pirma pasidaryti hormoninius tyrimus, jouk matosi, ar truskta to progesterono ar ne. Bet ji grieztai pasake, kad nieko nereikia, jai labai aisku, kad truksta ir liepe gert be tyrimu. Gal ir tavo ta pati gine, nes mano situacija lygiai tokia pati kaip tavo? As dabar lankausi Maxmedoj.