Įkraunama...
Įkraunama...

"Duphaston" ir pastojimas

QUOTE(marlena24 @ 2008 10 26, 14:13)
Net nezinau...man ovuliacija siandien, nes vakar testas teigimas buvo, bet pradejau vaistus gert nuo vakar...penktadieni skambinau gydytojai ir klausiau ar tikrai pradet gert nuo 16 ciklo dienos, jei dar nebuvo ovuliacijos blink.gif gydytoja pasake, kad gert unsure.gif

na gydytoja geriau zino, jei jau pasake gert tai tikriausiai taip ir reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
man begeriant duphastona ivyko O. nelabai as suprantu kaip jis veikia, bet isitinusi 99 proc, kad O ivyko. smile.gif matuoju BT ax.gif
Atsakyti
Na ir man lygtai ivyko blink.gif pradejau gerti penktadieni, ta pacia diena ovuliacijos testas buvo teigiamas,o kita diena ir pilva maude, ir nugara...na viskas kaip priklauso g.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2008 10 26, 12:35)
Sveika  4u.gif
man gydytoja israse Duphastona gerti nuo 14 ciklo dienos, bet as pradejau gerti tik nuo 17CD, nes man O 17 ciklo diena...
As tai manau kad reikia po ovuliacijos gert, nes jei pradesi pries tai jis gali slopinti O  g.gif

Man gydytoja liepė gert nuo 16dienos,nors aš žinau kad kažkur 16-17d pas mane O,bet jeigu jau liepė tai išgėriau,nežinau kaip ten ką slopina,bet pastebėjau tokį dalyka,kad jeigu anksčiau iškart po O man pradėdavo skaudėt krūtinę,temperatūra laikydavosi iki pat mm, šį kartą visi simptomai atsirado tik tada kai baigiau gerti vsias 10tablečių, ir dar atsirado išskyrų,tarpais net pagalvodavau kad mm atėjo,tai nesuprantu ar čia gerai kažkas darosi ar blogai, bet laukiu atjojančių mm arba teigiamo NT wub.gif bet po tokių fokusų net nežinau ko tikėtis unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Agnyte1984 @ 2008 10 27, 14:45)
Man gydytoja liepė gert nuo 16dienos,nors aš žinau kad kažkur 16-17d pas mane O,bet jeigu jau liepė tai išgėriau,nežinau kaip ten ką slopina,bet pastebėjau tokį dalyka,kad jeigu anksčiau iškart po O man pradėdavo skaudėt krūtinę,temperatūra laikydavosi iki pat mm, šį kartą visi simptomai atsirado tik tada kai baigiau gerti vsias 10tablečių, ir dar atsirado išskyrų,tarpais net pagalvodavau kad mm atėjo,tai nesuprantu ar čia gerai kažkas darosi ar blogai, bet laukiu atjojančių mm arba teigiamo NT wub.gif  bet po tokių fokusų net nežinau ko tikėtis unsure.gif

man lygiai tai pat visi pms simptomai po to kai nustojau vaistus vartoti atsirado...
tik deja NT neigiamas...
Atsakyti
QUOTE(j.lo @ 2008 10 27, 10:56)
man begeriant duphastona ivyko O. nelabai as suprantu kaip jis veikia, bet isitinusi 99 proc, kad O ivyko.   smile.gif  matuoju BT   ax.gif

geriant Diufastona BT nieko nerodo mirksiukas.gif beto, jį reikia pradėt gert jau O įvykus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 27 spalio 2008 - 13:19
O po kiek laiko ateina mmm baigus gert tas 10 tableciu? g.gif nes siaip mano ciklas svyruoja nuo 26 iki 29 dienu, manyciau pakankamai reguliarus.tai baigus gert 10 tableciu, bus 26 ciklo diena, kaip ir laikas mmm, bet kiek cia skaiciau, kad mmm po kokiu 10 dienu tik prasideda blink.gif tai kam cia man tas toks ilgas ciklas reikalingas blink.gif nu neinau, nezinau kas cia bus su tuo Duphastonu...ps gine einu lapkricio gale, tai issiklausinesiu issamiau kokiu konkreciu tikslu man yra skirtas Duphastonas g.gif siaip hormonai istirti, per mazas progesteronas, nesiformuoja geltonkunis po ovuliacijos unsure.gif tai gal cia tam reikalui... g.gif
Atsakyti
Diufastonas yra progesterono šaltinis, jei vyksta O, o paskui neužtenka progesterono, kad užsimezgęs nėštumas išsilaikytų skiria Diufastoną, taip pat jis padėda iššaukt mmm, jei nėštumo nėra.
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2008 10 27, 14:15)
man lygiai tai pat visi pms simptomai po to kai nustojau vaistus vartoti atsirado...
tik deja NT neigiamas...

O mm jau susirgai ar dar ne? nes aš tai irgi neigiamą testą amčiau,bet mm dar nesulaukiau,man šiaip turėtų 30dieną būti,bet manau po duphastono ciklas kažkiek pasikeis g.gif

QUOTE(Mirėja @ 2008 10 27, 14:19)
Diufastonas yra progesterono šaltinis, jei vyksta O, o paskui neužtenka progesterono, kad užsimezgęs nėštumas išsilaikytų skiria Diufastoną, taip pat jis padėda iššaukt mmm, jei nėštumo nėra.

Man daktarė pasiųlė duphastoną būtent dėl to,kad jeigu uzžsimegztų vaisius,tai kad niekru nepabėgtų bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif
Man dabar irgi prirašė jį gerti. Pradėjau gerti 12 cd, gėriau 10 tablečių ir 23 cd atėjo mm. Nesuprantu kodėl taip greit? g.gif Nes šiaip mano ciklas mažiausiai yra 30 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2008 10 27, 14:39)
Sveikutės mirksiukas.gif
Man dabar irgi prirašė jį gerti. Pradėjau gerti 12 cd, gėriau 10 tablečių ir 23 cd atėjo mm. Nesuprantu kodėl taip greit? g.gif  Nes šiaip mano ciklas mažiausiai yra 30 dienų.

Bet tikrai labai greitai,nors mano draugei tai sakė mm po duphastono ateidavo išgėrus paskutinę tabletę arba sekančia dieną g.gif Aš baigiau gert penktadienį, šiandien jau gal beveik ir turėtų mm užsukt jeigu čia jos taip greitai atkeliauja,bet labai labai tikiuosi,kad nesulauksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Puke111 @ 2008 10 27, 14:39)
Sveikutės mirksiukas.gif
Man dabar irgi prirašė jį gerti. Pradėjau gerti 12 cd, gėriau 10 tablečių ir 23 cd atėjo mm. Nesuprantu kodėl taip greit? g.gif  Nes šiaip mano ciklas mažiausiai yra 30 dienų.

Neteisingai geri schmoll.gif reikia pradėt gert tik po O.
Atsakyti