Įkraunama...
Įkraunama...

Audiniai iš Gariūnų

dekui, vaziuosiu tuomet anksti 4u.gif
Atsakyti
na va, patikrinau sestadieni, kas ten per audiniai Gariunuose rolleyes.gif

is tikro, kainos nesikandzioja, pasirinkimas nera mazas. Kadangi esu zymiai geresne mezgeja nei siuveja, tai rinktis oi kaip buvo sudetinga blush2.gif Gerai, kad MB padejo, nes fantazija veike prastai blush2.gif

dabar tik siuveja gales pasakyti, ko prisipirkau ir ar tiks biggrin.gif

Beje, mamai nupirkau sijonams trims medziagos uz is tikro juokinga kaina biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Pirkau is as Gariunuose. Vieni audiniai geresni, kiti blogesni. Pries pora metu vienam kostiumui, skirtam laisvalaikiui nusipirkau audini uz 15 litu (po 6 litus metras). Medziaga stora, sunki sintetine. Nesiglamze, bet laikui begant, vietomis eme blukti. Bet kaip sakoma, pagal kaina ir preke.

O siaip, kai tik nuvaziuoju i Gariunus, visada uzsuku i audiniu skyriu. Nes tikrai, dalis audiniu tie patys kaip ir parduotuvese, o kainos zymiai mazasnes.

Beje, turekit omeny, kad ten vaziuoti reikia anksti, nes jie greit uzsidaro.
Atsakyti
o tas anksti tai mazdaug kelinta? ax.gif
Atsakyti
o jei ketvirtadieni vaziuosiu tai imanoma gaut audinukus? Ir kur jie tiksliai randasi? ax.gif
Atsakyti
ten tu audiniu prekybvieciu gal ne viena yra, bet bent jau mano siuveja man paaiskino taip: ieini pro centrini iejima ir nosies tiesumu iki galo, tada pasuki i kaire ir po desinei matosi toks didelis angaras, uzrasyta Audiniai, neimanoma praziopsot smile.gif

As vaziavau sestadieni apie 9 val., tai vos keli zmones po ta angara vaiksciojo smile.gif

jei moki issirinkt, tai issirinksi ka nors, as tai cia silpna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 02 spalio 2007 - 16:25
QUOTE(katutis @ 2007 10 02, 17:23)
ten tu audiniu prekybvieciu gal ne viena yra, bet bent jau mano siuveja man paaiskino taip: ieini pro centrini iejima ir nosies tiesumu iki galo, tada pasuki i kaire ir po desinei matosi toks didelis angaras, uzrasyta Audiniai, neimanoma praziopsot smile.gif

As vaziavau sestadieni apie 9 val., tai vos keli zmones po ta angara vaiksciojo smile.gif

jei moki issirinkt, tai issirinksi ka nors, as tai cia silpna smile.gif

o tas "vos keli zmones po ta angara vaiksciojo" tai reiskia, kad pirkeju nera ar pardavejai jau isvaziavo? g.gif
As gal ketvirtadieni is ryto vaziuosiu, manau issirinksiu, nes nieko ypatingo man nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2007 10 02, 21:35)
o tas "vos keli zmones po ta angara vaiksciojo" tai reiskia, kad pirkeju nera ar pardavejai jau isvaziavo?  g.gif

pardavejai buvo visas vietas uzpilde, pirkejai buvo tik keli smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos, noriu jusu paklausti kiek mazdaug Gariunuose kainuoja iki keliu paltukas is medziagos, na tokie kaip languoti buna, vienspalviai. Norime vaziuoti i Gariunus, tai dabar svarstome ar apsimoka, ar pirkti savo mieste. Aisku ne tik ta paltuka pirkciau, mums seip daug visko reikia, bet sako, kad ir Gariunuose pabrango daug kas, va todel ir klausiu ar apsimoka.va tokie, ar kazkas panasaushttp://keep4u.ru/img...b7b0c623e84.jpg
http://keep4u.ru/img...c385c4100e8.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coris: 12 spalio 2007 - 16:13
norejau pasiteirauti kaip ten uzuolaidiniai audiniai? pvz organza gariunuose per pus pigesne nei parduotuveje? kas patikrinot kaip kokybe ? 4u.gif
Atsakyti
apie paltukus ir organza gal atsakys labiau ismanancios 4u.gif

o mane tai smarkiai apgavo mad.gif Suknelei pardave gabala audinio, is krasto apklijuota kazkokiais polietilenais. Mamos drauge, dirbanti siuvimo fabrike, pasake, kad tu kliju neimanoma niekaip nuvalyt sad.gif Taigi, suknele neiseis verysad.gif geriausiu atveju - sijonas...

taigi, ziurekit akis ispute, ar kokybiska medizga, ar nesugadinta, neapklijuota 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

as turiu is "Gariuniniu" medziagu pasisiuvus tikrai nemazai: ir trikotaziniu sukneliu, golfu, juoda maza suknele, marskinuku ir t.t.. Medziagas perka visos mano drauges, ir nei viena dar nenusivyle. Siaip dazniausiai perkam pas Marina, angaro gale, po kaire. Ta vieta, tai uzrode siuveja, nes medziagos tai kai kurios tokios pat kaip ir auskrynej. Tam pacaima angare galima ir sagu gaut ir siaip apdailai reikalingu dalykeliu. Trikotaza irgi perkam tik 2 vietose, kokybe jo tikrai thumbup.gif , nei yrsta, super skalbiasi ir labai smagiai nesiojasi.
Atsakyti