dekui, vaziuosiu tuomet anksti

na va, patikrinau sestadieni, kas ten per audiniai Gariunuose
is tikro, kainos nesikandzioja, pasirinkimas nera mazas. Kadangi esu zymiai geresne mezgeja nei siuveja, tai rinktis oi kaip buvo sudetinga
Gerai, kad MB padejo, nes fantazija veike prastai
dabar tik siuveja gales pasakyti, ko prisipirkau ir ar tiks
Beje, mamai nupirkau sijonams trims medziagos uz is tikro juokinga kaina

is tikro, kainos nesikandzioja, pasirinkimas nera mazas. Kadangi esu zymiai geresne mezgeja nei siuveja, tai rinktis oi kaip buvo sudetinga

dabar tik siuveja gales pasakyti, ko prisipirkau ir ar tiks

Beje, mamai nupirkau sijonams trims medziagos uz is tikro juokinga kaina

Labas,
Pirkau is as Gariunuose. Vieni audiniai geresni, kiti blogesni. Pries pora metu vienam kostiumui, skirtam laisvalaikiui nusipirkau audini uz 15 litu (po 6 litus metras). Medziaga stora, sunki sintetine. Nesiglamze, bet laikui begant, vietomis eme blukti. Bet kaip sakoma, pagal kaina ir preke.
O siaip, kai tik nuvaziuoju i Gariunus, visada uzsuku i audiniu skyriu. Nes tikrai, dalis audiniu tie patys kaip ir parduotuvese, o kainos zymiai mazasnes.
Beje, turekit omeny, kad ten vaziuoti reikia anksti, nes jie greit uzsidaro.
Pirkau is as Gariunuose. Vieni audiniai geresni, kiti blogesni. Pries pora metu vienam kostiumui, skirtam laisvalaikiui nusipirkau audini uz 15 litu (po 6 litus metras). Medziaga stora, sunki sintetine. Nesiglamze, bet laikui begant, vietomis eme blukti. Bet kaip sakoma, pagal kaina ir preke.
O siaip, kai tik nuvaziuoju i Gariunus, visada uzsuku i audiniu skyriu. Nes tikrai, dalis audiniu tie patys kaip ir parduotuvese, o kainos zymiai mazasnes.
Beje, turekit omeny, kad ten vaziuoti reikia anksti, nes jie greit uzsidaro.
o tas anksti tai mazdaug kelinta?

o jei ketvirtadieni vaziuosiu tai imanoma gaut audinukus? Ir kur jie tiksliai randasi?

ten tu audiniu prekybvieciu gal ne viena yra, bet bent jau mano siuveja man paaiskino taip: ieini pro centrini iejima ir nosies tiesumu iki galo, tada pasuki i kaire ir po desinei matosi toks didelis angaras, uzrasyta Audiniai, neimanoma praziopsot 
As vaziavau sestadieni apie 9 val., tai vos keli zmones po ta angara vaiksciojo
jei moki issirinkt, tai issirinksi ka nors, as tai cia silpna

QUOTE(katutis @ 2007 10 02, 17:23)
ten tu audiniu prekybvieciu gal ne viena yra, bet bent jau mano siuveja man paaiskino taip: ieini pro centrini iejima ir nosies tiesumu iki galo, tada pasuki i kaire ir po desinei matosi toks didelis angaras, uzrasyta Audiniai, neimanoma praziopsot 

o tas "vos keli zmones po ta angara vaiksciojo" tai reiskia, kad pirkeju nera ar pardavejai jau isvaziavo?

As gal ketvirtadieni is ryto vaziuosiu, manau issirinksiu, nes nieko ypatingo man nereikia

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2007 10 02, 21:35)
o tas "vos keli zmones po ta angara vaiksciojo" tai reiskia, kad pirkeju nera ar pardavejai jau isvaziavo?

pardavejai buvo visas vietas uzpilde, pirkejai buvo tik keli

sveikos merginos, noriu jusu paklausti kiek mazdaug Gariunuose kainuoja iki keliu paltukas is medziagos, na tokie kaip languoti buna, vienspalviai. Norime vaziuoti i Gariunus, tai dabar svarstome ar apsimoka, ar pirkti savo mieste. Aisku ne tik ta paltuka pirkciau, mums seip daug visko reikia, bet sako, kad ir Gariunuose pabrango daug kas, va todel ir klausiu ar apsimoka.va tokie, ar kazkas panasaushttp://keep4u.ru/img...b7b0c623e84.jpg
http://keep4u.ru/img...c385c4100e8.jpg
http://keep4u.ru/img...c385c4100e8.jpg
norejau pasiteirauti kaip ten uzuolaidiniai audiniai? pvz organza gariunuose per pus pigesne nei parduotuveje? kas patikrinot kaip kokybe ?

apie paltukus ir organza gal atsakys labiau ismanancios
o mane tai smarkiai apgavo
Suknelei pardave gabala audinio, is krasto apklijuota kazkokiais polietilenais. Mamos drauge, dirbanti siuvimo fabrike, pasake, kad tu kliju neimanoma niekaip nuvalyt
Taigi, suknele neiseis
geriausiu atveju - sijonas...
taigi, ziurekit akis ispute, ar kokybiska medizga, ar nesugadinta, neapklijuota

o mane tai smarkiai apgavo

taigi, ziurekit akis ispute, ar kokybiska medizga, ar nesugadinta, neapklijuota

Sveikos,
as turiu is "Gariuniniu" medziagu pasisiuvus tikrai nemazai: ir trikotaziniu sukneliu, golfu, juoda maza suknele, marskinuku ir t.t.. Medziagas perka visos mano drauges, ir nei viena dar nenusivyle. Siaip dazniausiai perkam pas Marina, angaro gale, po kaire. Ta vieta, tai uzrode siuveja, nes medziagos tai kai kurios tokios pat kaip ir auskrynej. Tam pacaima angare galima ir sagu gaut ir siaip apdailai reikalingu dalykeliu. Trikotaza irgi perkam tik 2 vietose, kokybe jo tikrai
, nei yrsta, super skalbiasi ir labai smagiai nesiojasi.
as turiu is "Gariuniniu" medziagu pasisiuvus tikrai nemazai: ir trikotaziniu sukneliu, golfu, juoda maza suknele, marskinuku ir t.t.. Medziagas perka visos mano drauges, ir nei viena dar nenusivyle. Siaip dazniausiai perkam pas Marina, angaro gale, po kaire. Ta vieta, tai uzrode siuveja, nes medziagos tai kai kurios tokios pat kaip ir auskrynej. Tam pacaima angare galima ir sagu gaut ir siaip apdailai reikalingu dalykeliu. Trikotaza irgi perkam tik 2 vietose, kokybe jo tikrai