Įkraunama...
Įkraunama...

Audiniai iš Gariūnų

agotas, atleisk uz kvaila klausima, bet tikriausiai man reiks darkart i Gariunus si rudeni vaziuoti, nuo kurio iejimo reikia atskaiciuoti ta Marina? 4u.gif

As iejau is angaro desines puses, kuri yra arciau centrinio iejimo, bet matomai galima ir per kita puse ieit?
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2007 10 15, 14:49)
agotas, atleisk uz kvaila klausima, bet tikriausiai man reiks darkart i Gariunus si rudeni vaziuoti, nuo kurio iejimo reikia atskaiciuoti ta Marina?  4u.gif

As iejau is angaro desines puses, kuri yra arciau centrinio iejimo, bet matomai galima ir per kita puse ieit?

Einant nuo WC per ta iejima, po kaire ta eile, ir paciam gale po kaire. Pamatysi, ten pas ja labai daug visokiu medziagu, gali i rpaklaust ar cia jos skyrius ax.gif

Trikotaza perkam lauke, arba tik iejus po kaire yra skyrius.
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2007 10 15, 15:55)
Einant nuo WC per ta iejima, po kaire ta eile, ir paciam gale po kaire. Pamatysi, ten pas ja labai daug visokiu medziagu, gali i rpaklaust ar cia jos skyrius ax.gif

Trikotaza perkam lauke, arba tik iejus po kaire yra skyrius.

dekui, ieskosiu tos Marinos smile.gif

juokingiausia, kad ja (speju) rekomendavo man siuveja. Irgi sake - gale, po kaire. Bet kai ten nuvaziavau, neaisku, per kur iejau ir ka ten radau smile.gif O siuvejos telefono neturejau paklausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cognac @ 2007 10 12, 18:04)
norejau pasiteirauti kaip ten uzuolaidiniai audiniai? pvz organza gariunuose per pus pigesne nei parduotuveje? kas patikrinot kaip kokybe ?  4u.gif

nenesiai pirkau gariunuose organza uzuolaidas, ten pat ir pasiuvo. Uz pasiuvima - 8 lt/m, uz medziaga - po 32 lt/m.
dar neskalbiau, pakabintos atrodo l. graziai.
1 eile - 67 kioskas. Labai tvarkingas, padorus kioskas, didelis pasirinkimas.
Atsakyti
Ir aš turiu užuolaidas iš gariūninės organzos. Aš labai patenkinta. Prieš kokius 2 metus mokėjau po 36 lt už metrą. Tiesa, ji glamžosi, tad išskalbus reik lyginti, bet išlyginta atrodo gražiai. Jei ateityje dar reiks, vėl pirksiu Gariūnuose. Kam permokėt už vietą ar vardą?
Atsakyti
ir as tam vaziuosiu, kad nematau prasmes permoketi smile.gif

kaip matau is atsiliepimu, kokybe pernelyg nesiskundziat, daugiau yra patenkintu biggrin.gif
Atsakyti
Ne šiaip kažkoks mano pastebejimas, bet gariunuose yra puikiu audiniu yra ir šlamšto. Faktas kad tie patys audiniai pardese kainuoja dvigubai. Čia kalbama apie viena audiniu skyriu, kur tikrai yra audinuku thumbup.gif yra ir labai brangiu...savininke veža kiek žinau iš Italijos gal ir dar iš kur kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(sposa @ 2007 10 22, 00:39)
Ne šiaip kažkoks mano pastebejimas, bet gariunuose yra puikiu audiniu yra ir šlamšto. Faktas kad tie patys audiniai pardese kainuoja dvigubai. Čia kalbama apie viena audiniu skyriu, kur tikrai yra audinuku thumbup.gif yra ir labai brangiu...savininke veža kiek žinau iš Italijos gal ir dar iš kur kitur g.gif

kur kur cia bigsmile.gif sakyk greitai, juk zinai, kad as siutis noriu lotuliukas.gif pas kuria ten geri audiniai bigsmile.gif
Atsakyti
Reikia 23 m. medvilnės patalynei. Gal kas žinote, koks pasirinkimas ir kokios kainos Gariūnuose?
Atsakyti
senokai jau buvau sad.gif
Atsakyti
labai geri audiniai, lygiai tokie pat kaip parduotuvese smile.gif
Atsakyti
buvau siandien, prisipirkau vos iki masinos pavilkau... nu kainos tai fnatastiskai mazos lyginnat su parduotuve. ir pasirinkimas didesnis - jeigu oras geras galima pasidairyti ir pasiderėti.
Atsakyti