Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiška Raki

QUOTE(cameja @ 2006 01 15, 00:11)
mes irgi buvom anyzines parsiveze is Turkijos,tai nepatiko visiskai schmoll.gif

draugams nepatiko, nes ju laiku pertusina nuo gerkles primena
Atsakyti
Raki pats skaniausias gerimas. O svarbiausia ryte nepykina ir galvos neskauda. Mes turkijoje ragavome. O turkams lietuviskas pasiuleme. Patikekit ne ka prasciau apibudino dektinyte nei kaikurios raki temoje thumbup.gif
Atsakyti
Na mano mergaite man parveze rake buteli, kad paragauciau. Nes megstu gerimus ir megstu daryti kokteiliukus, bet grina ji man nelabai patiko. Ir ziuriu kad ir cia nieko naujo neradau kaip galima butu rake panaudoti. Koki kokteiliuka is jos pagaminti.

Gal kas nors koki nors dar misiniu su rake zinote? biggrin.gif
Atsakyti
Aš sumaišiau su energetiniu gėrimu ir man labai geria sulindo smile.gif
Atsakyti
Mmm...

reiks pameginti paziuerti kas gausis biggrin.gif
Atsakyti
O man rake patinka blush2.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif turiu rakes is turkijos parveztos, tai kiek meginau kokteiliu - neiseina. manau, geriausia gerti ja padegta, toks super daiktas - padegi, po to sutrauki garus ir isgeri silta Rake
Atsakyti
siaip gerti galima smile.gif bet kad labai patiktu tai ne schmoll.gif yra skanesniu gerimeliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valduse @ 2006 09 18, 12:45)
Labukas! mes ir parsivezem raki is turkijos, siaip kokteiliuku nedarom bet i stikliuka idedi pora leduku ipili raki, ir geri! ji pasidaro balta, dar vadinama liuto pienu nezinau kodel (nesigilainau i istorija)siaip nieko anizius kas megsta vaistai juk!  drinks_cheers.gif

Skiedžia su vandeniu todėl, kad pabaltų, o tada Alachas nepamato, jog musulmonas alkoholį geria cool.gif
Man skanu tiesiog į kavą įsipilti truputį. Kuo stipresnė kava ir tūris mažesnis, tuo skaniau. Tik anyžinės padauginti nereikia, nes numuša visą kavos skonį.
Atsakyti
Ragavau ir aš šį gėrimą , bet jis man labai nepatiko schmoll.gif . Paskui iš ryto buvo ne kas biggrin.gif , dar kelias dienas bijojau kad neatpilčiau šio gėrimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
man tai thumbup.gif
gaila, kad Lietuvoje neparduoda verysad.gif matomai daugiau nemegstanciu, nei megstanciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BITUTIS @ 2007 08 10, 15:48)
man tai  thumbup.gif
gaila, kad Lietuvoje neparduoda verysad.gif  matomai daugiau nemegstanciu, nei megstanciu biggrin.gif

Mes su sprite skiedėm darbe kai kolegė vaišino. Man visai geriamas gėrimas buvo ax.gif
Atsakyti