QUOTE(kice @ 2008 02 02, 19:09)
Kas sake, kad lietuviai salti? Nebutu tada zirgu girde juodojoj juroj.. Gal saltos tos, kurios su juodukais gyvena? Sugeba nutyleti, nusileisti, i akis jiems nesokti?
Nes tos, kurios su lietuviais gyvena - dar ir kokios karstos ir karingos.. Ne be reikalo man sake, kad musulmoniskoj saly mane senai butu akmenim uzmuse
Netiesa sakai, MB kaip minejau turkas, bet as esu didesne karstakose nei jis..
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 02 04, 16:34)
Neprivaloma, tikrai neprivaloma...teoriskai, bet atvirai snekant ar imanoma ilgaamze stipri santuoka tarp skirtingu religiju zmoniu??
Imanoma imanoma - pazistu lenke, istekejusia uz turko jau daug metu jie kartu, turi du vaikus, labai grazi seima.. Vaikam leista rinktis, kai paaugs patys religija rinksis..
QUOTE(lintuke @ 2008 02 04, 23:52)
neturiu nieko pries iraniecius vyrus, bet kadangi turiu drauge, kuri nelaimingai istekojo uz musulmono, tai pati gyvenime tikriausiai nesiryzsciau teketi.o mano drauge istekejo uz Prancuzijoje gyvenancio musulmono.is pradziu dziaugsmas ir laime, bet po pusmecio jis jai uzdraude bendrauti su draugais is Lietuvos, neleido susirasti draugu ne is jo rato ir pan. nesakau kad jie visi tokie, bet kur tikimybe, kad neuztaikysim ant tokio?
Moteris neturi leisti is saves padaryti skuduro

niekam tokia nebeidomi ir nebereikalinga tampa..

as pazistu viena.. Nutekejo i TR, pati religingiausia miesta.. Dabar skara nesioja (itariu, nes pati nesako), bet ka paminejo, kad Kaledu nesvencia...

nezinau, kam tokia gali buti reikalinga - juk pati leido sau ant galvos uzlipti

ir taip, jus teisios, LT i ja vyrai nelabai ziurejo, nes buvo nedrasi ir uzhsidariusi...