Įkraunama...
Įkraunama...

Iraniečiai vyrai

QUOTE(Insomnia @ 2008 02 04, 14:32)
Na ir koks gi gyvenimas jų laukia g.gif Lygiai toks pat, kaip ir kitų vaikų tongue.gif Tik platesnį akiratį turės tongue.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 02 04, 14:16)
Aš tik norėjau patikslinti, kad nesusidūrę su musulmonais asmenys neplatintų stereotipo, kad ištekėjus už musulmono privaloma priimti islamą.

Neprivaloma, tikrai neprivaloma...teoriskai, bet atvirai snekant ar imanoma ilgaamze stipri santuoka tarp skirtingu religiju zmoniu?? beje, tik moterims neprivaloma tekant uz musulmono vyro priimt ju tikejimu, bet moteris musulmone negali teket uz kitatikio. Kodel? Nes vyras vis tiek su laiku geruoju ar bloguoju privers moteri priimt islama, taip jau yra. Esu skaicius ir Korana ir daug literaturos apie islama. Tos kurios esat istekejusios uz musulmonu ir turit bendra vaika - mergyte, paklauskit ar jusu vyras nepriestaraus, jei ji uzaugus istekes uz krikscionio, judaisto ar dar kitos religijos atstovo? g.gif Jei vyras tikintis, jis bus pries.
Atsakyti
QUOTE(vasaros_saule @ 2008 02 04, 14:34)
Neprivaloma, tikrai neprivaloma...teoriskai, bet atvirai snekant ar imanoma ilgaamze  stipri santuoka tarp skirtingu religiju zmoniu??

Viskas įmanoma, jei žmonės tolerantiški vienas kitam smile.gif Ir nematau problemos, kad vaikas būtų mokomas dviejų religijų. Tai yra pliusas.
Papildyta:
Nors kai pagalvoju, aš čia ne į temą ginčijuos, nes realiai viskas vyksta ne taip, kaip turėtų doh.gif Žmonės kažkodėl nenori būti vienas kitam tolerantiški ir būti ASMENYBĖM.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 02 04, 15:38)
Viskas įmanoma, jei žmonės tolerantiški vienas kitam smile.gif Ir nematau problemos, kad vaikas būtų mokomas dviejų religijų. Tai yra pliusas.
Papildyta:
Nors kai pagalvoju, aš čia ne į temą ginčijuos, nes realiai viskas vyksta ne taip, kaip turėtų doh.gif Žmonės kažkodėl nenori būti vienas kitam tolerantiški ir būti ASMENYBĖM.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nustokite merginos pliektis ir viena kita izeidineti. Juk pasaulis toks margas, jame tiek ivairiu zmoniu, tikejimu ir istoriju. Santuoka su uzsienieciu gali buti labai laiminga, nes pati jau 5 metai kaip esu istekejusi uz anglo ir esu nepaprastai laiminga. Teko sutikti daug misriu seimu ir gana daug laimingu. Tarp musulmonu yra dag nuostabiu zmoniu ir nereikia visu matuoti pagal viena stereotipa. Nereikia eiti i krastutinumus, taip sutinku, kad Pakistane, Afganistane, Saudo Arabijoje moters padetis nera pavydetina, bet tai ekstrimalios musulmoniskos salys. Paziurekime kokia padetis daugelio lietuviu moteru, o kas Rusijoje darosi, ypac paciuose zemiausiuose sluoksniuose. Daugelis slavu vyru savo nepagarba moterims, brutualumu, alkoholizmu placiai pagarseja. Mes jau kelinti metai is eiles vaziuojame atostogauti i Maroka i nedideli seimos viesbuti (vyras arabas, moteris vokiete). Tai nepaprastai nuostabi seima, kartu jau 25 metai. Moteris labai laiminga, turi savo versla-viesbuti, abu vaikai mokosi europoje ir del religijos jiems neiskyla jokiu problemu.
Atsakyti
neturiu nieko pries iraniecius vyrus, bet kadangi turiu drauge, kuri nelaimingai istekojo uz musulmono, tai pati gyvenime tikriausiai nesiryzsciau teketi.o mano drauge istekejo uz Prancuzijoje gyvenancio musulmono.is pradziu dziaugsmas ir laime, bet po pusmecio jis jai uzdraude bendrauti su draugais is Lietuvos, neleido susirasti draugu ne is jo rato ir pan. nesakau kad jie visi tokie, bet kur tikimybe, kad neuztaikysim ant tokio? g.gif
Atsakyti
As mastau, o ar negaletu buti taip, kad pacios lietuves uzsirauna ant netikeliu, neziuredamos i zmogu, bele kad uzsienietis ir turi pinigo. jos tiesiog neivertina zmogaus, nes pirmoj vietoj komplimentai, kita salis ir pinigai. O po to galvoja, kad viskas del to, kad jis musulmonas, nes mat visi jie tokie blogieciai.
Atsakyti
QUOTE(Gege @ 2008 02 04, 22:42)
As mastau, o ar negaletu buti taip, kad pacios lietuves uzsirauna ant netikeliu, neziuredamos i zmogu, bele kad uzsienietis ir turi pinigo. jos tiesiog neivertina zmogaus, nes pirmoj vietoj komplimentai, kita salis ir pinigai. O po to galvoja, kad viskas del to, kad jis musulmonas, nes mat visi jie tokie blogieciai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2008 02 02, 19:09)
Kas sake, kad lietuviai salti? Nebutu tada zirgu girde juodojoj juroj.. Gal saltos tos, kurios su juodukais gyvena? Sugeba nutyleti, nusileisti, i akis jiems nesokti?
Nes tos, kurios su lietuviais gyvena - dar ir kokios karstos ir karingos.. Ne be reikalo man sake, kad musulmoniskoj saly mane senai butu akmenim uzmuse biggrin.gif

Netiesa sakai, MB kaip minejau turkas, bet as esu didesne karstakose nei jis.. blush2.gif

QUOTE(vasaros_saule @ 2008 02 04, 16:34)
Neprivaloma, tikrai neprivaloma...teoriskai, bet atvirai snekant ar imanoma ilgaamze  stipri santuoka tarp skirtingu religiju zmoniu??

Imanoma imanoma - pazistu lenke, istekejusia uz turko jau daug metu jie kartu, turi du vaikus, labai grazi seima.. Vaikam leista rinktis, kai paaugs patys religija rinksis.. rolleyes.gif

QUOTE(lintuke @ 2008 02 04, 23:52)
neturiu nieko pries iraniecius vyrus, bet kadangi turiu drauge, kuri nelaimingai istekojo uz musulmono, tai pati gyvenime tikriausiai nesiryzsciau teketi.o mano drauge istekejo uz Prancuzijoje gyvenancio musulmono.is pradziu dziaugsmas ir laime, bet po pusmecio jis jai uzdraude bendrauti su draugais is Lietuvos, neleido susirasti draugu ne is jo rato ir pan. nesakau kad jie visi tokie, bet kur tikimybe, kad neuztaikysim ant tokio? g.gif

Moteris neturi leisti is saves padaryti skuduro doh.gif niekam tokia nebeidomi ir nebereikalinga tampa.. unsure.gif as pazistu viena.. Nutekejo i TR, pati religingiausia miesta.. Dabar skara nesioja (itariu, nes pati nesako), bet ka paminejo, kad Kaledu nesvencia... doh.gif nezinau, kam tokia gali buti reikalinga - juk pati leido sau ant galvos uzlipti mastau.gif ir taip, jus teisios, LT i ja vyrai nelabai ziurejo, nes buvo nedrasi ir uzhsidariusi...
Atsakyti
QUOTE(Elif @ 2008 02 05, 12:44)
Netiesa sakai, MB kaip minejau turkas, bet as esu didesne karstakose nei jis..  blush2.gif

as pazistu viena.. Nutekejo i TR, pati religingiausia miesta.. Dabar skara nesioja (itariu, nes pati nesako), bet ka paminejo, kad Kaledu nesvencia...  doh.gif nezinau, kam tokia gali buti reikalinga - juk pati leido sau ant galvos uzlipti  mastau.gif ir taip, jus teisios, LT i ja vyrai nelabai ziurejo, nes buvo nedrasi ir uzhsidariusi...

Turkijoj pastebėjau daug ramų ramiausių vyrų, toks tipas man labiausiai patinka, nes vienos karštakošės furijos namie užtenka ax.gif Bent jau maniškio giminė tokia.

Bene tą pačią žinom smile.gif Man tai nelabai tokie dalykai.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 02 05, 18:26)
Turkijoj pastebėjau daug ramų ramiausių vyrų, toks tipas man labiausiai patinka, nes vienos karštakošės furijos namie užtenka ax.gif Bent jau maniškio giminė tokia.

Bene tą pačią žinom smile.gif Man tai nelabai tokie dalykai.

Turkijoj miestuose moterys juos gerokai po padu paspaudusios biggrin.gif pazek nueini i kavine, sedi poros mergos uzhsiraukusios, o bernai viska daro, kad tik nusisypsotu.. Arba eina seimyna, vyras penkis vaikus uzhsikroves bando susitvarkyt, o motinele tik del grozio salia lotuliukas.gif
o dar sako musulmonu zmonos uzhspaustos... doh.gif

Gal tikrai ta pacia? unsure.gif
Atsakyti
Va galvojau radau gera puslapy apie vyrus iraniecius,bet kad ir vel snekama apie religija`` gaila unsure.gif .nu bet bandysiu skatyt nuo pradziu gal rasiu kurios istekeje/draugauja su iranieciu.

Papildyta:
[quote=R&D,2008 02 02, 13:58]
Kalbu apie iraniecius(persai daugumoj),arabai,turkai,afrikieciai....Skiriasi nedaug.Purvini tinginiai,musulmonai fanatikai...nesuprantu ka juose mato baltosios moterys.Ir dar.Tiek svedai,tiek anglai,tiek norvegai,vokieciai,danai....ju nekencia,nors nevisada ta atvirai parodo.Ir negerbia moteru su jais gyvenanciu.Musulmonai ir yra musulmonai.Kodel ne vienas ju is "ideles"meiles jums neprieme krikscionybes? biggrin.gif
[/quote

TAIP ZMONES SU ZEME SUMAISYT TAI TIK LIETUVIAI SUGEBA.MES PATYS DIDZIAUSI RASISTAI LIETUVIAI.JAU NET IR LIETUVOJ TAIP SAKO.
DAVAI PASNEKAM KAZKA GERO.NES CIA APIE IRANIECIUS VYRUS IR NE APIE RELGIJA AR MUSULMONUS KALBA.AS KAIP SUPRANTU TOKS SITO PUSLAPIO PAVADINIMAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murziukas: 02 gegužės 2008 - 19:06