Įkraunama...
Įkraunama...

Alternatyvūs miomos gydymo būdai

QUOTE(Mairune @ 2007 09 26, 21:14)

Gaila visgi, kad si mano pasiulyta tema netampa diskusiju objektu. Matyt, arba sergamumas miomomis nera taip labai paplites Lietuvoje, arba dauguma skeptiskai ziuri i alternatyvius gydymosi metodus, arba ne visos sergancios ateina i si foruma arba... tiesiog tingi ka nors ir berasyti wink.gif Na, cia as tusciazodziauju:) Vis delto turiu minti, kai prikaupsiu daugiau info apie tai, reiktu sukurti net atskira straipsniuka lietuviskai mums visoms- truksta elementaraus shvietimo:) Ka manote? wink.gif

Mairune, pilnai pritariu Tavo mintims ir esi saunuole, kad nori kazka daryti ir del kitu. Aisku gaila, kad nedaug kas pasisake sia tema, na bet kiek as zinau is savo patirties, tai daug kas gana skeptiskai ziuri i netradicine medicina. O sergamumas miomomis nera toks mazas, bet kartais moterims atrodo paprasciau issioperuoti nei bandyti kaip nors kitaip uzkirsti joms kelia. Tai yra klaida, nes jos deja vel atauga, ka zinau is savo patirties, taigi lauksim straipsniuko ax.gif Sekmes!
Atsakyti
man ginekologė patarė kasryt išgerti puse stiklinės bulvių sulčių, po mėnesio daryt mėnesiuko pertrauką ir vėl kartot. Kiek tai veiksminga neįsivaizduoju nes nepasiryžtu pradėt.
Atsakyti
Papasakosiu savo istoriją.
Nelabai didelę miomą turėjau nuo ankstyvos jaunystės. Nelabai kreipiau į ją dėmesio. Pastojau be problemų, bet ginekologės nusistebėjimas: "Kaip jūs pastojot???" buvo labai, švelniai tariant, įdomus. Per apžiūrą (jau nėščios) patvirtino, kad mioma yra ir taip įdomiai pasakė, na gal netrukdys..., gal kils į viršų su pilvu...
O nėštumas, pasirodo, skatina augti šias bjaurastis.
Kadangi mano mioma buvo ant gimdos ir dar ant kojytės, nėštumui didėjant mioma augo, apsisuko aplink kojytę, pradėjo nekrofuot ir siaubingai skaudėt. Rezultatas- su greitąja į ligoninę, ten daktarai kraipo galvas ir nesupranta kas yra. Guldo "po peiliu" operuot apendicito, prapjauna, apendicito nei kvapo, pamato "vaizdelį", kviečia ginekologę (kuri man prisipažino, kad buvo jau pasiruošus lėkt operuot), tada išsižiojusių pilvo chirurgų nuostabai nugnybia tą didžiulį darinį, operacija tęsėsi kažkas apie 4 valandas... Po to tik 10% tikimybė, kad išnešiosiu kūdikį, begalinės po 6 val. lašinamos lašelinės ir t.t. , ir t.t.. Mano istorija baigėsi laimingai. Gydytojos T.Pukėnienės dėka (man pasisekė, kad tą naktį budėjo būtent ji), auginu dukrą. Nesenai turėjau galimybę gydytojai padėkot už operaciją ir už išsaugotą vaiką,o ji sako, aš dar jus atsimenu, prigąsdinot mus tada.
Kodėl aprašiau šią istoriją. Kad nepasitikėtumėt viena nuomone, vienu gydytoju. Ne visada miomos pranyksta nėštumo metu (mano mamai, pavyzdžiui, susitraukė, o man ne- išbujojo).
Miomos- hormoniniai organizmo sutrikimai. Aš dabar jų turiu tiek (daugybinės), kad ginekologės vienu balsu siūlo išeitį- šalint gimdą... Delsiu, nes nekraujuoju, nieko kaip ir blogo dar nejaučiu. Hormonais nesigydau, nes girdėjau, kad tai neefektyvu.
Tiesa, miomas lydi fibroadenomos krūtyse, vieną jau išoperavo, dabar vėl ataugo kitoj, vėl siūlo operuot. Košmaras kažkoks.

O apie bulvių sunką man taip pat ginekologė sakė. Kažkodėl vis tingiu pradėt vartot, o gal ir reiktų.


Atsakyti
Sveikutes!

Aciu jums uz atsakymus ir aktyvuma! Is tiesu labai svarbu informacijos sklaida.
Dabar tiek prisiskaiciau ivairiu straipsniuku internete... blink.gif Zodziu, tradicine medicina nieko gero pasiulyti kaipo ir negali apart operaciju ir hormoninio gydymo, kuris taip pat neturi perspektyvos. Na bet tas ne kiek ir nestebina.

Na, radau dar ivairiausiu gydomuju eliksyru amerikonu puslapiuose. Pageri ir pasveiksti bematant: pvz., Vitalzym- maisto papildas nuo visu ligu. Nutariau pasidometi komentarais apie ji. Ir ka? Ogi nieko! Radau tik viena formuma (ieskojau tik puslpiuose anglu kalba), kur buvo apie ji kalbama. Bet tam zmogui jis visai nepadejo. Aisku, as atmeciau ta informacija, kurios gausu paciame Vitalzym puslapyje - eiline komercine propaganda. Liudna, kad ant kitu nelaimiu tiesiog daromi pinigai... Nors, aisku dar reiktu patyrineti atsiliepimus- gal kam nors ir padejo. Is Jusu nebuvo bandziusiu?

Kita "prosvaiste"- uzeikite i puslapi www.anticancer.net. Siaip idomi info ten pateikta. Imunoterapija- vakcina "RESAN" nuo vezio, miomu ir kt. Gamina Baltarusijoje. Ar galima pasitiketi? Irgi neaisku... sad.gif Parasiau jiems laiska. Sako, taip tiktu vakcina man, kainuoja apie 900 USD. Po to viename amerikonu puslapyje radau apie juos info irgi... sako, jie taiko sia vakcina amerikonams, bet JAV tai nera legalu, tai vezha i Meksika. Amerikieciai vaziuoja i Meksika ir gydosi. Kokie rezultatai- neaisku. JOKIU atsiliepimu neradau. Jokios garantijos nera, kad pasigydes nesusirgsi kuo kitu...

Zodziu, tiek info siam kartui. Kol kas bandau vitaminus, pakeiciau maisto raciona ir pradejau saikingai gerti Jadvygos arbatas. Is tiesu noreciau su p. Jadvyga pasimatyti. Tiesiog man svarbu pamatyti zmogu, kad galeciau juo tiketi ar ne... Tai wa, parasiau jiems laiska. Pasirodo labai uzimta, ir reikia uzsirasyti pries koki menesi. O atvykus reikia susimoketi uz Tau paruosiama misini. Sakau, o jei as neprasysiu to misinio..? wink.gif tai tuomet atsakyas buvo: nezinau, kaip Jums pasiseks. Ji labai uzimta... Na, irgi vadybos klaidos man atrodo smile.gif

Lauksiu Jusu atsiliepimu, patarimu, patyrimu ir ieskosiu toliau. NEPASIDUOKITE! smile.gif Mes laimesime! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mairune @ 2007 10 04, 18:00)
pradejau saikingai gerti Jadvygos arbatas. Is tiesu noreciau su p. Jadvyga pasimatyti. Tiesiog man svarbu pamatyti zmogu, kad galeciau juo tiketi ar ne... Tai wa, parasiau jiems laiska. Pasirodo labai uzimta, ir reikia uzsirasyti pries koki menesi. O atvykus reikia susimoketi uz Tau paruosiama misini. Sakau, o jei as neprasysiu to misinio..? wink.gif tai tuomet atsakyas buvo: nezinau, kaip Jums pasiseks. Ji labai uzimta... Na, irgi vadybos klaidos man atrodo smile.gif

Lauksiu Jusu atsiliepimu, patarimu, patyrimu ir ieskosiu toliau. NEPASIDUOKITE! smile.gif Mes laimesime! wink.gif



Visus metus gėriau šia Jadvygos arbata. Rezultatas lygus nuliui. Mano mioma sekmingai augo toliau.
Prieš pradedant gerti šią arbatą teko pabendrauti su p. Jadvyga. Man ji pasirodė labai maloni moterytė. Ji man sakė, kad yra jos praktikoje atvejų. kai nuo šios arbatos moterims miomos pranyko. .Bet, deja, aš į ši būrį nepatekau. g.gif Gal jų miomos buvo nedidelės? manoji buvo "solidi".
Atsakyti
girdejau kad Medetku arbata padeda, viena atveji zinau
Atsakyti
Sveikutes,
smagu, kad issivyste diskusija... Buvo minimos bulvu sultys, tai va galiu pasakyti, kas as jas geriau, bet deja be rezultatu. Dar prisiminiau, kad geriau toki kita zoliu misinuka (ne Balvociutes). Na man jis nepadejo, bet galbut man jau niekas butu nepadejes, nes mioma buvo gan didele. Sunku dabar pasakyti kaip yra is tiesu, na bet jeigu kam butu idomu tai galesiu parasyti recepta. Radau as ji vieno zolininko (ne lietuvio) receptu knygoje. Na ir dar as jau minejau, kad papildomai gydausi homeopatiniais vaistais. Ta homeopate pas kuria gydausi sake, kad yra geru isgijimo rezultatu. Idomu, gal yra kas nors pasveikes nuo homeopatiniu vaistuku?
Atsakyti
QUOTE(Raminte @ 2007 10 05, 12:28)
Sveikutes,
smagu, kad issivyste diskusija... Buvo minimos bulvu sultys, tai va galiu pasakyti, kas as jas geriau, bet deja be rezultatu. Dar prisiminiau, kad geriau toki kita zoliu misinuka (ne Balvociutes). Na man jis nepadejo, bet galbut man jau niekas butu nepadejes, nes mioma buvo gan didele.  Sunku dabar pasakyti kaip yra is tiesu, na bet jeigu kam butu idomu tai galesiu parasyti recepta. Radau as ji vieno zolininko (ne lietuvio) receptu knygoje. Na ir dar as jau minejau, kad papildomai gydausi homeopatiniais vaistais. Ta homeopate pas kuria gydausi sake, kad yra geru isgijimo rezultatu. Idomu, gal yra kas nors pasveikes nuo homeopatiniu vaistuku?


Labutis, Raminte,

O gal galetum parekomenduoti, kur Vilniuje pas homeopata gydaisi? Nes as radau tik Kaune toki rimtesni centra NATURA MUNDA, kur yra ir ginekologe homeopate, o Vilniuje kol kas tokiu nepavyksta surasti.

ACIU! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mairune @ 2007 10 08, 17:30)
Labutis, Raminte,

O gal galetum parekomenduoti, kur Vilniuje pas homeopata gydaisi? Nes as radau tik Kaune toki rimtesni centra NATURA MUNDA, kur yra ir ginekologe homeopate, o Vilniuje kol kas tokiu nepavyksta surasti.

ACIU!  4u.gif

Mairune,
parasiau Tau asmenine zinute, bet sita gydytoja, kuria rekomendavau nera ginekologe, tik homeopate, tai galbut Kaune patikimiau. Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(kandis @ 2007 10 04, 16:53)

Kadangi mano mioma buvo ant gimdos ir dar ant kojytės, nėštumui didėjant mioma augo, apsisuko aplink kojytę, pradėjo nekrofuot ir siaubingai skaudėt. Rezultatas- su greitąja į ligoninę, ten daktarai kraipo galvas ir nesupranta kas yra. Guldo "po peiliu" operuot apendicito, prapjauna, apendicito nei kvapo, pamato "vaizdelį", kviečia ginekologę (kuri man prisipažino, kad buvo jau pasiruošus lėkt operuot), tada išsižiojusių pilvo chirurgų nuostabai nugnybia tą didžiulį darinį, operacija tęsėsi kažkas apie 4 valandas... Po to tik 10% tikimybė, kad išnešiosiu kūdikį, begalinės po 6 val. lašinamos lašelinės ir t.t. , ir t.t.. Mano istorija baigėsi laimingai. Gydytojos T.Pukėnienės dėka (man pasisekė, kad tą naktį budėjo būtent ji), auginu dukrą. Nesenai turėjau galimybę gydytojai padėkot už operaciją ir už išsaugotą vaiką,o ji sako, aš dar jus atsimenu, prigąsdinot mus tada. ...

Miomos- hormoniniai organizmo sutrikimai. Aš dabar jų turiu tiek (daugybinės), kad ginekologės vienu balsu siūlo išeitį- šalint gimdą... Delsiu, nes nekraujuoju, nieko kaip ir blogo dar nejaučiu. Hormonais nesigydau, nes girdėjau, kad tai neefektyvu.
Tiesa, miomas lydi fibroadenomos krūtyse, vieną jau išoperavo, dabar vėl ataugo kitoj, vėl siūlo operuot. Košmaras kažkoks.



Kiek panašią istoriją apturėjau ir aš. Per praeitas Kalėdas su greituke papuoliau į VGPUL dėl tulžiapūslės akmenligės priepuolio. Prieš operaciją jie dar spėjo įžiūrėti manyje gan stambią miomą šalia gimdos, tai vienos operacijos metu patvarkė ir ją. O tiksliau, jas, nes jų ten buvo cielas pulkelis. Dičkę ant kojytės išpjovė, o 4-5 mažytes prisvilino. Operacijos metu šalia pilvo chirurgų dalyvavo ir gyd. T.Pukėnienė, bet apie ją sužinojau tik po 5 mėnesių, kai tyrimams nuguliau vėl VGPUL, ir buvau nusiųsta pas ją konsultuotis. Labai maloni bei kelianti pasitikėjimą moteriškė. Ji man irgi pabrėžė, jog toks gausus miomų dygimas yra dėl sutrikusios hormonų veiklos, todėl patarė niekur nedingti ir pasirodyti pas ją nuodugniems tyrimams. Juolab, kad gimdoje echoskopu įžvelgė lyg ir kažkokį darinį. Užsiminė, jog be hormoninio bei chirurginio gydymo yra ir kitų būdų. Tada nepasakė kokių, o aš iki šiol negaliu savęs išprievartauti pas ją nukakti. Nors jaučiu, jog tie mėsgaliai vėl manyje auga. O ir kairę krūtį paskaudena. Gi čia štai perskaičiau, jog miomas dažnai lydi fibroadenomos. Naujiena man, o kartu ir paaiškinimas dėl krūties paskaudenimo.
Ši tema man priminė, jog visgi būtų verta nukakti pas gyd. T.Pukėnienę. Gal ką alternatyvaus pasiūlytų? Tada ir jums papasakočiau.


Atsakyti
QUOTE(vi_ @ 2007 10 08, 19:36)
Kiek panašią istoriją apturėjau ir aš. Per praeitas Kalėdas su greituke papuoliau į VGPUL dėl tulžiapūslės akmenligės priepuolio. Prieš operaciją jie dar spėjo įžiūrėti manyje gan stambią miomą šalia gimdos, tai vienos operacijos metu patvarkė ir ją. O tiksliau, jas, nes jų ten buvo cielas pulkelis. Dičkę ant kojytės išpjovė, o 4-5 mažytes prisvilino. Operacijos metu šalia pilvo chirurgų dalyvavo ir gyd. T.Pukėnienė, bet apie ją sužinojau tik po 5 mėnesių, kai tyrimams nuguliau vėl VGPUL, ir buvau nusiųsta pas ją konsultuotis. Labai maloni bei kelianti pasitikėjimą moteriškė. Ji man irgi pabrėžė, jog toks gausus miomų dygimas yra dėl sutrikusios hormonų veiklos, todėl patarė niekur nedingti ir pasirodyti pas ją nuodugniems tyrimams. Juolab, kad gimdoje echoskopu įžvelgė lyg ir kažkokį darinį. Užsiminė, jog be hormoninio bei chirurginio gydymo yra ir kitų būdų. Tada nepasakė kokių, o aš iki šiol negaliu savęs išprievartauti pas ją nukakti. Nors jaučiu, jog tie mėsgaliai vėl manyje auga. O ir kairę krūtį paskaudena. Gi čia štai perskaičiau, jog miomas dažnai lydi fibroadenomos. Naujiena man, o kartu ir paaiškinimas dėl krūties paskaudenimo.
Ši tema man priminė, jog visgi būtų verta nukakti pas gyd. T.Pukėnienę. Gal ką alternatyvaus pasiūlytų? Tada ir jums papasakočiau.


Taip, vi, isbandyk! Is tiesu nera ko laukti: niekas mumis nepasirupins, jei mes pacios neieskosime budu savo problemoms isspresti! Lauksime Tavo atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
Čia Rusijoj moterys diskutuoja apie cistas alternatyvios medicinos (Malachovo) puslapyje - tai ir žibalas, ir ugniažolė ir kt. Aš irgi dažnai naudojuosi jo patarimais (knygomis)

http://genesha.slayy...opic.php?t=1228

Atsakyti