Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Laimuziuk, dziaugiuosi kartu su tavimi.. Nuostabu.....Saunuole...
VAlioooooooooooooooooooooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O as jau vaziuoju namo su savo trim zirniukais.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 27, 12:23)
O as jau vaziuoju namo su savo trim zirniukais....  ax.gif

Oi, visom mintim, visa dūšia su tavim wub.gif
Atsakyti
redute wub.gif a palauksi dvi savaites? isvaziuoju atostogauti, tada galetumem susitkima IVF'ininkiu pasidaryti bigsmile.gif
beje...dideliu optimizmu as nespindziu...tiesiog noras GYVENTI yra biggrin.gif ir jus visas labai myliu wub.gif biggrin.gif

QUOTE(redute @ 2007 09 27, 13:51)
Euromergele  biggrin.gif , man reikia tavo optimizmo, bo aš jo nebeturiu  schmoll.gif IVF srityje unsure.gif

Sicily, man B niekada tokiu zhodzhiu nesako ax.gif kalbu is sirdies kaskart atrasdama nauju zhodzhiu, ir atrodo vis kitokiu, nes su kiekvienu etapu mano mintys vis keiciasi tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 27, 15:23)
Laimuziuk, dziaugiuosi kartu su tavimi.. Nuostabu.....Saunuole...
VAlioooooooooooooooooooooo  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif ramaus laukimo ir gero sėkmingo finišo nestuke.gif
Jei ne paslaptis kokio dydžio tavo žirniukai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 27, 15:23)

wub.gif kaip smagu wub.gif o kaip likusius, ar saldet?
Atsakyti
Aciu visoms visoms.. Dabar laukimas. Bet viskas bus gerai.

Musmiryte, pas mane trys embrioniukai ,visi keturiu lasteliu.. biggrin.gif

Viktoriuk, aciu tau uz palaikyma, liudziu kartu su tavimi...Baisu ir liudna, zinau, bet kaip nors laikykis, prasau verysad.gif
Stiprybes visoms, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2007 09 27, 15:50)
redute  wub.gif  a palauksi dvi savaites? isvaziuoju atostogauti, tada galetumem susitkima IVF'ininkiu pasidaryti  bigsmile.gif

oi laukiam laukiam mes mergeles laukiam....tra ta ram 4u.gif gero atostogu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 27, 13:23)
Viktoriuk, aciu tau uz palaikyma, liudziu kartu su tavimi...Baisu ir liudna, zinau, bet kaip nors laikykis, prasau  verysad.gif

Tu dabar neliūdėk, tu dabar džiaukis wub.gif ir glostyk pilvelį, kad mažyliai įsikurtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Virge @ 2007 09 27, 16:23)
Aciu visoms visoms.. Dabar laukimas. Bet viskas bus gerai.

Musmiryte, pas mane trys embrioniukai ,visi keturiu lasteliu..  biggrin.gif

Viktoriuk, aciu tau uz palaikyma, liudziu kartu su tavimi...Baisu ir liudna, zinau, bet kaip nors laikykis, prasau  verysad.gif
Stiprybes visoms, mergaites  4u.gif

O tau sėkmės 4u.gif Prašom pranešti geras naujienas - man negalima bus blogų girdėti, nes bus apie savaitę kaip ir aš savyje nešiosiu žirniukus mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu biggrin.gif
OK, tada taip ir sutariam, kad salio viduriuky darysim antra IVF'ininkiu informacini, pramogini, psichoterapini susitikima drinks_cheers.gif tikiuosi sulauksim dar didesnio susidomejimo bendraminciu thumbup.gif Ruoskites mergaites biggrin.gif wub.gif

QUOTE(redute @ 2007 09 27, 16:25)
oi laukiam laukiam ....

Virge, kai grysiu tu jau turi buti nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 27 rugsėjo 2007 - 15:49
QUOTE(euromergele @ 2007 09 27, 11:29)
mergaites, o ta cistine fibroze tai moterims buna ar vyrams? Kas cia per velnias? gal gait papasakot issamiau? kaip nustatoma ir pan?

Būna ir moterims, ir vyrams, tai genetinė liga.Mums abiems paėmė kraujo iš venos tyrimams.
Išsamiau negaliu daugiau papasakoti, nes nežinau, reikės internete paieškot pasiskaityt.

Laimuziuk, sveikinu!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Virge wub.gif
Atsakyti