Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 04, 11:32)
Jaučiuosi blogiau nei kai sužinojau, kad nepavyko 1 IVFas. Ir nežinau kaip sulaukti rytdienos.
Papildyta:
Nežinau  verysad.gif  Nepaklausiau. Rytoj paklausiu.

Laikykis console.gif
Atsakyti
Man iš 18 tik 3 apsivaisino ax.gif Gydytojas nerado paaiškinimo, nes vyro žuviukai puikūs buvo ax.gif Žinau, Musmiryte, kad labai prastai jauties, aš vos neapsiverkiau, kai išgirdau, kad tik 3, bet dabar svarbiausia tikėtis, kad tie 2 bus geri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 10 04, 11:48)
Man iš 18 tik 3 apsivaisino ax.gif Gydytojas nerado paaiškinimo, nes vyro žuviukai puikūs buvo ax.gif Žinau, Musmiryte, kad labai prastai jauties, aš vos neapsiverkiau, kai išgirdau, kad tik 3, bet dabar svarbiausia tikėtis, kad tie 2 bus geri rolleyes.gif

Deja nepavyko tau. Antraip būtum viltis man, o dabar manęs tai visai neguodžia verysad.gif Ir dar oras toks... O kaip pas tave tie 3 dalinosi?
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 04, 08:56)
Deja nepavyko tau. Antraip būtum viltis man, o dabar manęs tai visai neguodžia  verysad.gif Ir dar oras toks... O kaip pas tave tie 3 dalinosi?

Žinau, kad nelabai guodžia blush2.gif Nu pabandyk neliūdėt, įsodins tau du ir abu įsitvirtins ilgam mirksiukas.gif Tie 3 pas mane gerai dalinosi ax.gif iš tikrųjų ląstelėmis tai aš nežinau, pas mus pažymius jiems rašo biggrin.gif Tipo pirmas pažymis geriausias, tai maniškiai du gavo po 1,5 ir vienas 2 smile.gif Sakė, kad labai gerai. Nes kiek girdėjau, vienai čia su pirmu pažymiu sodino, tai pas ją 11 ląstelių buvo g.gif Dabar turiu vieną snaigutę su pažymiu 1,5, kurią kitam cikle pasiimsiu ir prisijaukinsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Musmiryte, kokią tau shemą taikė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orchidėja @ 2007 10 04, 12:47)
Musmiryte, kokią tau shemą taikė?  g.gif

Trumpą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 04 spalio 2007 - 12:36
Merginos,jūs turit daugiau patirties.Kaip ten su ovitreliu prieš punkciją?Ji man tik šeštadienį,o jau dabar vaisingų gleivių-plaukiu.Tai kai ovitrelį susileisiu-ovuliuos kibeni mat viskas doh.gif Nieko nesuprantu.Ar čia taip ir turi būt?
Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 04, 13:42)
Merginos,jūs turit daugiau patirties.Kaip ten su ovitreliu prieš punkciją?Ji man tik šeštadienį,o jau dabar vaisingų gleivių-plaukiu.Tai kai ovitrelį susileisiu-ovuliuos kibeni mat viskas doh.gif Nieko nesuprantu.Ar čia taip ir turi būt?

Taip turi būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 04, 13:49)
Taip turi būt  4u.gif

Ačiū.Be patirties dar aš,ieškau ko nepametus blush2.gif
Atsakyti
Viktoriuk, to priezastis galejo buti nepakankamai subrende kiausialastes. Tiesiog uzaugo daug, o nespejo subresti. Man taip buvo, turejau 11, o is ju apsivaisino tik 4, o dalinosi tik du. Bet juk uztenka ir to vieno gero wub.gif
QUOTE(Viktoriukas @ 2007 10 04, 09:48)

Atsakyti
QUOTE(Švilpa @ 2007 10 04, 13:53)
Ačiū.Be patirties dar aš,ieškau ko nepametus blush2.gif

Labai tai ir nėra ko ieškoti. Manau nemažai atsakymų į mūsų klausimus net gydytojai nežino, taigi belieka pasikliauti likimu, tikejimu...
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 10 04, 13:59)
Labai tai ir nėra ko ieškoti. Manau nemažai atsakymų į mūsų klausimus net gydytojai nežino, taigi belieka pasikliauti likimu, tikejimu...

Na paprptonsiu tau: juk ne skaičiuje svarbu, o KOKYBĖJE, jei norės ir tie du užkibs. O tu nenori kartu ir šaldytų susidėti, girdėjau Rusijoje taip daro g.gif , t.y. su šviežiais sudeda ir keletą šaldytų 4u.gif
Atsakyti