Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(nora11 @ 2007 09 27, 10:51)
As M ir V klinikoj,mano vyrelis pas Bosa lankes,bet priezasties taip ir nerado,viskas pas ji tvarkoj,tik vaikystej sirges kiaulyte,bet be komplikaciju,vienintelis klaustukas likes tai genetika,kurios mes nedarem

nora11 bet REKOMENDAVO? smile.gif bloga nuo to man zodzio smile.gif jau smile.gif

na maniskis vejaraupiais be kompikaciju, bet ten dar niunsu yra tokiu. Bet.... ar genetinis tyrimas gali nustatyti nepavykusi IVF??? man idomu ...

ta prasme nepavykusi ar del kazkokiu genetiniu problemu is vis neverta IVF darytis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluzele: 27 rugsėjo 2007 - 10:04
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 27, 10:55)
na maniskis vejaraupiais be kompikaciju, bet ten dar  niunsu yra tokiu.

O vejaraupiai pakenkia spermiukams g.gif MB sirgo būdamas 21 metų, ar tai galėjo pakenkti g.gif

Laimužiukas SVEIKINU 4u.gif
Ar tavo daktaras kartais ne Ž g.gif
Atsakyti
Laimuziuk nuostabios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Taip,Sauluzele,rekomendavo,bet musu laukia pirmas IVF ir kokie bebutu genetiniai tyrimai,mes vistiek IVF darytume,man uzstrigo tai,jog ir Bosas ir embriologe paminejo dalijimasi,tai gal sitam reikalui turi itakos?
Atsakyti
Laimužiuk,sveikinu,būk rami ir laiminga nestuke.gif Valio.
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2007 09 27, 10:10)
Jau nuo šiandien pradėsiu Cetrotide vartot. Kasdien nemanau, kad būtina žiūrėti echo. Aš savo gydytojos profesionalumu pasitikiu  thumbup.gif

as tikrai ne gydytojos profesionaluma turejau omenyje, sakydama, kad gaaal vertetu dazniau lankytis - juolab kad U as irgi pilnai pasitikiu thumbup.gif tiesiog, norejau pasidalinti savo menka mirksiukas.gif patirtimi, kad organizmas gali ivairiai reaguoti. drinks_cheers.gif
SEKMES tau, laikom kumscius tvirtai 4u.gif

smile.gif+2007 09 27, 10:12-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 09 27, 10:12)
be to, draugai vasario mėnesio pabaigoje kviečia ilsėtis į Egiptą, tai šiandien taip primečiau, kad jei lapkritį pavyktų  nestuke.gif , ir gerai jausčiausi, jau būtų ne pirmos savaitės, galėčiau skirsiti ilsėtis cool.gif

suprantu tave, kad norisi gauti viska viename drinks_cheers.gif
o mes siais metais i kelione taip ir neissikridom, nes tuo laisvesniu nuo darbuku metu daremes IVF wub.gif tai dabar vyras sake, nei uz ka manes niekur neskraidins, nebent i nuveš i Neringa pailseti rudeniop
Atsakyti
Manau verta daryti IVF
Atsakyti
QUOTE(sauluzele @ 2007 09 27, 08:43)
klausimelis mergaites, toms kurioms IVF reiklaingas del pas vyra maza sukaupta turta ... ar jus kas nors buvote genetikos centre santariskese ir daretes genetini tyrima? Ta prasme Jusu vyrai

Vokietijoj genetiniai tyrimai irgi privalomi. kokius tiksliai dare tai nei nezinau, bet atejo atsakymas, kad viskas gerai.
Atsakyti
Labai džiaugiuosi, kad jūs džiaugiatės kartu su manimi 4u.gif wub.gif

O mano daktarė tai V iš VK wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 09 27, 11:10)
as tikrai ne gydytojos profesionaluma turejau omenyje, sakydama, kad gaaal vertetu dazniau lankytis - juolab kad U as irgi pilnai pasitikiu  thumbup.gif  tiesiog, norejau pasidalinti savo menka  mirksiukas.gif  patirtimi, kad organizmas gali ivairiai reaguoti.  drinks_cheers.gif

Mano organizmas ir šį kartą reaguoja į vaistukus taip pat kaip ir per 1VF. Tikiuosi tik rezultatas šį kartą bus geresnis nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(laimuziukas @ 2007 09 27, 10:34)
Sveikutės  4u.gif

Pagaliau ir aš jau turiu jums naujienų  wub.gif
Šiandien ryte testas parodė II  thumbup.gif  Argi ne nuostabu?  nestuke.gif  wub.gif

thumbup.gif naujienos. Sveikinu!!! Lengvo nesiojimo ir sveiko leliuko 4u.gif
Atsakyti
Laimuziuk, nuostabios naujienos bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti