QUOTE(AGI @ 2007 11 26, 11:21)
1. Nors vonios pirkimo procesas turbūt bus tik vasarą, bet jau dabar dažnai pasidairau į vonias. Esu iš tų, kurios niekada vonios nekeistų į dušą. Mirkstu joje bent 3 kartus per savaitę. Tai mano pagrindinis "streso nuėmimo" ir pasilepinimo būdas. Dairiausi į Love Story, bet be Unes isvardintų trūkumų suradau dar vieną - jai pripildyti reikia bent 300 l vandens. Be to, kol kas nerandu realių kampinės vonios privalumų prieš tradicinę pailgą. Gal galit pasidalinti nuomone, kodėl renkatės kampines vonias?
2.Ir dar dėl diskusijos apie plytelių glaisto spalvą - jei gyvenate dviese, t.y. be vaikų, ir galite skirti pakankamai laiko dantų šepetėliu šveisti tuos plytelių tarpus, tai tikrai rinkitės baltą glaistą. Priešingu atveju geriau rinktis kokį nors tamsesnį glaistą.
2.Ir dar dėl diskusijos apie plytelių glaisto spalvą - jei gyvenate dviese, t.y. be vaikų, ir galite skirti pakankamai laiko dantų šepetėliu šveisti tuos plytelių tarpus, tai tikrai rinkitės baltą glaistą. Priešingu atveju geriau rinktis kokį nors tamsesnį glaistą.
1.

todel as ieskojau didesnes vonios, kuri per viduri buti isplatejanti. merginos su fantazija turetu suprasti kodel

imesiu kokia mes issirinkome.

2. pas mane baltas glaiosta jau 8 metus. is keturiu sienu tik viena pastoviai juoduoja, bet tam yra kitos priezastys-ten laukine siena. kitose vietose-prie duso-kartas nuo kartas apsinesa tarpukai. ispurskiu su tokiu purskaliuku ir vel kaip nauji