Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

QUOTE(AGI @ 2007 11 26, 11:21)
1. Nors vonios pirkimo procesas turbūt bus tik vasarą, bet jau dabar dažnai pasidairau į vonias. Esu iš tų, kurios niekada vonios nekeistų į dušą. Mirkstu joje bent 3 kartus per savaitę. Tai mano pagrindinis "streso nuėmimo" ir pasilepinimo būdas. Dairiausi į Love Story, bet be Unes isvardintų trūkumų suradau dar vieną - jai pripildyti reikia bent 300 l vandens. Be to, kol kas nerandu realių kampinės vonios privalumų prieš tradicinę pailgą. Gal galit pasidalinti nuomone, kodėl renkatės kampines vonias?

2.Ir dar dėl diskusijos apie plytelių glaisto spalvą - jei gyvenate dviese, t.y. be vaikų, ir galite skirti pakankamai laiko dantų šepetėliu šveisti tuos plytelių tarpus, tai tikrai rinkitės baltą glaistą. Priešingu atveju geriau rinktis kokį nors tamsesnį glaistą.

1. drinks_cheers.gif as i vonia atsipalaiduoti einu kiekviena diena wub.gif paskaitau ten... smile.gif o atsakant i klausima kodel renkames kampines tai galiu pasakyti kodel as dairiausi pirmiausiai i jas- man atrode, jog jos didesnes, t.y. bus patogiau dviese. deja, kiek apziurejau kampiniu tai taip jos didesnes, bet ne paciu vidiniu vonios dydziu, bet savo gremezdiskumu. rimtai-paziurekit , kad ir i marlenos24 vonia-kiek ji realiai didesne uz paprasta didesne kvadratine? be to, tie visi israitymai dviese bunant tikrai nepatogu schmoll.gif cia is patirties blush2.gif ji tikrai grazute ir fainute. bet tik tiek.
todel as ieskojau didesnes vonios, kuri per viduri buti isplatejanti. merginos su fantazija turetu suprasti kodel blush2.gif zinoma, kiekvienas suranda savu pliusu ir minusu savo pasirinkimui drinks_cheers.gif

imesiu kokia mes issirinkome.
user posted image

2. pas mane baltas glaiosta jau 8 metus. is keturiu sienu tik viena pastoviai juoduoja, bet tam yra kitos priezastys-ten laukine siena. kitose vietose-prie duso-kartas nuo kartas apsinesa tarpukai. ispurskiu su tokiu purskaliuku ir vel kaip nauji wink.gif svarbu neuzleisti ir balti tarpukai tikrai netampa nasta wink.gif beja, naujuose namuose pas mus vel tik baltas glaistas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 26 lapkričio 2007 - 13:25
QUOTE(une @ 2007 11 26, 14:21)
1.  drinks_cheers.gif  as i vonia atsipalaiduoti einu kiekviena diena  wub.gif  paskaitau ten... smile.gif  o atsakant i klausima kodel renkames kampines tai galiu pasakyti kodel as dairiausi pirmiausiai i jas- man atrode, jog jos didesnes, t.y. bus patogiau dviese. deja, kiek apziurejau kampiniu tai taip jos didesnes, bet ne paciu vidiniu vonios dydziu, bet savo gremezdiskumu. rimtai-paziurekit , kad ir i marlenos24 vonia-kiek ji realiai didesne uz paprasta didesne kvadratine? be to, tie visi israitymai dviese bunant tikrai nepatogu  schmoll.gif  cia is patirties  blush2.gif  ji tikrai grazute ir fainute. bet tik tiek.
todel as ieskojau didesnes vonios, kuri per viduri buti isplatejanti. merginos su fantazija turetu suprasti kodel  blush2.gif  zinoma, kiekvienas suranda savu pliusu ir minusu savo pasirinkimui  drinks_cheers.gif

imesiu kokia mes issirinkome.
user posted image

2. pas mane baltas glaiosta jau 8 metus. is keturiu sienu tik viena pastoviai juoduoja, bet tam yra kitos priezastys-ten laukine siena. kitose vietose-prie duso-kartas nuo kartas apsinesa tarpukai. ispurskiu su tokiu purskaliuku ir vel kaip nauji wink.gif svarbu neuzleisti ir balti tarpukai tikrai netampa nasta wink.gif beja, naujuose namuose pas mus vel tik baltas glaistas  biggrin.gif

jei ne paslaptis , kokiu purskaliu purski, nes labai noriu passave balto glaisto, bet nenoriu jam tarnauti.
Atsakyti
dabar mintinai nepaskysiu, nes ne is namu, tai negaliu paziuret. bet perku ji kaune jonavos gatvej, kur prekiauja profesionaliom valymo priemonem. tas pats valiklis nera purskaliukas, o buteliukas. bet as ji pilu i purkstuka, nustatau srovele atitinkama ir super wink.gif beja tas pats valiklis pasitarnauja ir apie kranus apnasoms valyti, klozetui ... ir visur kitur, kur lieka prasusikliu, kalkiu ir rudziu apnasos wink.gif

tiesa, o kol nebuvau atradus sito valiklio, tai tuo paciu principu ace'u purksdavau. rezultas tas pats, tik tas kvapas doh.gif doh.gif brrr... prisiminus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo une: 26 lapkričio 2007 - 13:37
QUOTE(une @ 2007 11 26, 14:21)
2. pas mane baltas glaiosta jau 8 metus. is keturiu sienu tik viena pastoviai juoduoja, bet tam yra kitos priezastys-ten laukine siena. kitose vietose-prie duso-kartas nuo kartas apsinesa tarpukai. ispurskiu su tokiu purskaliuku ir vel kaip nauji wink.gif

O kuo išpurški? ax.gif
Oi, pamačiau, kad jau buvo apie tai rolleyes.gif. Pasižūrėk pavadinimą, kai būsi namuose, gerai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saja: 27 lapkričio 2007 - 10:09
QUOTE(vadulka @ 2007 11 26, 10:22)
nu kainos,tai panasios kaip ir pas mus, yra ir pigesniu variantu,ir brangesniu.tik skirtumas tas,kad pasirinkimas didesnis. ir manau apsimoka vaziuoti smile.gif o issirinkom is PILCH. nes gyvai pamatem sudeta,tai be proto gerai atrode,tai ir nusvaigom wub.gif tik ziuresim, kaip pas mus ziuresis.nes taip kaip stende-nevisada iseina smile.gif
Papildyta:
http://www.pilch.pl/...dera_wenge.html
va tokasi issirinkom, MADERA. bet ne tos orandzines, bet kur tamsios su sveisiai gelsva.

Oho koks grozis, man is Pilch irgi kai kurios labai patiko. Papasakosi kaip kokybe, kai jau priklijuos. As gal irgi susigundysiu.
Atsakyti
QUOTE(Lilajar @ 2007 11 27, 11:43)
Oho koks grozis, man is Pilch irgi kai kurios labai patiko. Papasakosi kaip kokybe, kai jau priklijuos. As gal irgi susigundysiu.

ok, butinai pranesiu, ir netgi idesiu foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2007 11 27, 04:10)
ok, butinai pranesiu, ir netgi idesiu foto smile.gif

Labai labai lauksime mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 25, 19:58)
as buvau issirinkus LOVE STORY, bet mane atkalbejo. sake, kad per mazai gylio joje, kad isvalyt tolimiausia krastine nepatogi, norejau maisytuvo is vonios krasto, tai minejo, kad si vonia tam netinka, kad dviese joje kaip tik nepogu guleti, nebet kaip tam paveikslely-tik  vienas ant kito  biggrin.gif  nu ir t.t. ...

Dviese joje patogu mirksiukas.gif O išvalyti tikrai nekas - aš įsilipu ir valau doh.gif Bet žinoti kam ši vonia didžiauisas džiaugsmas? Vaikams smile.gif Vyresnėlis joje net panardyt įsigudrino biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2007 11 22, 21:44)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 11 27, 23:24)
Dviese joje patogu  mirksiukas.gif O išvalyti tikrai nekas - aš įsilipu ir valau  doh.gif Bet žinoti kam ši vonia didžiauisas džiaugsmas? Vaikams  smile.gif Vyresnėlis joje net panardyt įsigudrino  biggrin.gif

smagu, kad jums faina wink.gif man tada reikejo apsipresti "cia ir dabar", tai ir issigandau smile.gif
Atsakyti
[quote=ginava,2007 11 23, 20:17]
[quote=cameja,2007 11 22, 21:38]
user posted image

uzsisakiau voniai as sias plyteles, tik nesugalvoju ar tarpelį tarp plytelių daryti rudą ar baltą, kaip jums atrodo g.gif
[/quote]
mes irgi nusipirkom tokias ax.gif , sienas nusprendziau daryti rudais tarpais, o grindys bus rudos su baltais...man taip graziau ziurisi bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Mes kaip tik isirenginejam vonia ir dabar man reikia veidrodzio virs kriaukles. As noriu tokio didesnio, na gal 1300 ilgio, ir kuris be remo klijuotusi prie sienos. Senukuose maciau standartinius, ten kazkokie ir laikikliai yra, o kas juos gamina nestandartiniu ismatavimu? Ir kaip juos tvirtina, kazkur girdejau, kad klijuoja kaip plyteles, bet ar laikosi g.gif Gal kazkur jau apie tai buvo snekama, bet neradau blush2.gif

O kitas klausimelis, gal yra kazkoks standartas kiek jis turetu buti nuo kriaukles pakiles, kad butu patogu naudotis? Ir kokio aukscio reiketu daryti ta veidrodi? nes musu su MB nuomones skiriasi doh.gif Zodziu, domina visa informacija, pasidalinkite prasom ax.gif
Atsakyti