STIKLITA tau bet koki velnia pagamins

Sveikutes,
O gal kas gali pasakyt kur galima nusipirkt normalu sviestuva virs veidrodzio. Na toki, kuris iskart su ijungimo mygtuku buna
Arba as nezinau kur ju ieskot, arba pasiula katastrofiskai maza
O gal kas gali pasakyt kur galima nusipirkt normalu sviestuva virs veidrodzio. Na toki, kuris iskart su ijungimo mygtuku buna

QUOTE(Vanile @ 2007 11 29, 00:24)
Mes kaip tik isirenginejam vonia ir dabar man reikia veidrodzio virs kriaukles. As noriu tokio didesnio, na gal 1300 ilgio, ir kuris be remo klijuotusi prie sienos. Senukuose maciau standartinius, ten kazkokie ir laikikliai yra, o kas juos gamina nestandartiniu ismatavimu? Ir kaip juos tvirtina, kazkur girdejau, kad klijuoja kaip plyteles, bet ar laikosi
Gal kazkur jau apie tai buvo snekama, bet neradau 
O kitas klausimelis, gal yra kazkoks standartas kiek jis turetu buti nuo kriaukles pakiles, kad butu patogu naudotis? Ir kokio aukscio reiketu daryti ta veidrodi? nes musu su MB nuomones skiriasi
Zodziu, domina visa informacija, pasidalinkite prasom 

O kitas klausimelis, gal yra kazkoks standartas kiek jis turetu buti nuo kriaukles pakiles, kad butu patogu naudotis? Ir kokio aukscio reiketu daryti ta veidrodi? nes musu su MB nuomones skiriasi

Manau veidrodzio ploti virs kriaukles reikia derinti prie kriaukles plocio

Aukscio manau veidrodis turetu buti tokio, kad auksciausias seimos narys matytu savo virsugalvi

Tiek butu mano nuomones is patirties

QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 29, 16:07)
GAL KAS ZINO KUR YRA GRAZIU VONIOS BALDU?
Va va, sakyčiau labai aktualus klausimas, bent aš jau baigiu viltį prarast ką nors surast. jau linkstu prie to, kad teks darytis patiems.
gal kas pirkote Irise vonios baldus ispanu firmos Royo. kaip kokybe?nes kaina pakankamai prieinama, tik pristatymo i Lietuva terminas, 2 menesiai. 
Papildyta:
o kur gamini, gal galetum imesti kontaktus. modernius ar klasikinius gamini. ten turbut speciali plokste turi buti - atspari dregmei.

Papildyta:
QUOTE(une @ 2007 11 29, 17:04)
o kur gamini, gal galetum imesti kontaktus. modernius ar klasikinius gamini. ten turbut speciali plokste turi buti - atspari dregmei.
QUOTE(une @ 2007 11 29, 17:38)
Tigrute, gaminu pas pazistama meistriuka. kol kas kontaktu tikrai neduosiu, nes dar daug baldu mums turi pagaminti 

puikiai Tave suprantu. turbut daugiau domejaisi siuo klausimu. kainos atzvilgiu labiau apsimoka gamintis, ar pirkti?kur Irise radau man tinkancius baldus, tai ,su 1m ilgio kriaukle, spintele kainuoja apie 1500lt.
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 29, 17:14)
gal kas pirkote Irise vonios baldus ispanu firmos Royo. kaip kokybe?nes kaina pakankamai prieinama, tik pristatymo i Lietuva terminas, 2 menesiai. 
Papildyta:

Papildyta:
Taip plokštė yra speciali. Šiaip manau turėtų gaminti visi kurie gamina virtuves, tik va , kad iš tų vonio baldų nelabai jiems uždirbt eina, tai nieks nenori tokių mažų užsakymų

man tai be galo gražiai atrodo 'savarankiškos' vonios. gal ne visai praktiškos, ir turbut geriau žiūrisi erdvesniam vonios kambary, bet man tai širdelė sąla nuo jų...

QUOTE(pienių jūra @ 2007 11 29, 18:32)
man tai be galo gražiai atrodo 'savarankiškos' vonios. gal ne visai praktiškos, ir turbut geriau žiūrisi erdvesniam vonios kambary, bet man tai širdelė sąla nuo jų...

Tikrai labai grazu, bet reik erdves