Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario interjeras

STIKLITA tau bet koki velnia pagamins thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O gal kas gali pasakyt kur galima nusipirkt normalu sviestuva virs veidrodzio. Na toki, kuris iskart su ijungimo mygtuku buna blush2.gif Arba as nezinau kur ju ieskot, arba pasiula katastrofiskai maza doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2007 11 29, 00:24)
Mes kaip tik isirenginejam vonia ir dabar man reikia veidrodzio virs kriaukles. As noriu tokio didesnio, na gal 1300 ilgio, ir kuris be remo klijuotusi prie sienos. Senukuose maciau standartinius, ten kazkokie ir laikikliai yra, o kas juos gamina nestandartiniu ismatavimu? Ir kaip juos tvirtina, kazkur girdejau, kad klijuoja kaip plyteles, bet ar laikosi  g.gif Gal kazkur jau apie tai buvo snekama, bet neradau  blush2.gif

O kitas klausimelis, gal yra kazkoks standartas kiek jis turetu buti nuo kriaukles pakiles, kad butu patogu naudotis? Ir kokio aukscio reiketu daryti ta veidrodi? nes musu su MB nuomones skiriasi  doh.gif Zodziu, domina visa informacija, pasidalinkite prasom  ax.gif

Manau veidrodzio ploti virs kriaukles reikia derinti prie kriaukles plocio g.gif Na nabent buna kad vizualiai kriaukle prailginama salia pristatyta spintele... O klijuoti veidrodi prie sienos galima kaip plyteles - tikrai gerai laiko mirksiukas.gif Tiesa, nestandartiniu ismatavimu veidrodi tau gali ispjauti tie patys senukai, tik nezinau ar jie uzsiima krastu slifavimu/facetavimu g.gif

Aukscio manau veidrodis turetu buti tokio, kad auksciausias seimos narys matytu savo virsugalvi smile.gif O virs kriaukles kiek kabinsit ir gi manau labai individualu... Tuoj virs kriaukles kabantis veidrodis labai greit apsitaskys ir matysis (tuo tarpu jei sviesio plyteles - taip apsitaskymas ant ju nesimato) g.gif
Tiek butu mano nuomones is patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
GAL KAS ZINO KUR YRA GRAZIU VONIOS BALDU?
Atsakyti
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 29, 16:07)
GAL KAS ZINO KUR YRA GRAZIU VONIOS BALDU?

Va va, sakyčiau labai aktualus klausimas, bent aš jau baigiu viltį prarast ką nors surast. jau linkstu prie to, kad teks darytis patiems.
Atsakyti
as gaminuosi, nes irgi neradau nieko kas butu patike unsure.gif
Atsakyti
gal kas pirkote Irise vonios baldus ispanu firmos Royo. kaip kokybe?nes kaina pakankamai prieinama, tik pristatymo i Lietuva terminas, 2 menesiai. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(une @ 2007 11 29, 17:04)
as gaminuosi, nes irgi neradau nieko kas butu patike  unsure.gif

o kur gamini, gal galetum imesti kontaktus. modernius ar klasikinius gamini. ten turbut speciali plokste turi buti - atspari dregmei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigrutė: 29 lapkričio 2007 - 16:14
Tigrute, gaminu pas pazistama meistriuka. kol kas kontaktu tikrai neduosiu, nes dar daug baldu mums turi pagaminti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 11 29, 17:38)
Tigrute, gaminu pas pazistama meistriuka. kol kas kontaktu tikrai neduosiu, nes dar daug baldu mums turi pagaminti  ax.gif

puikiai Tave suprantu. turbut daugiau domejaisi siuo klausimu. kainos atzvilgiu labiau apsimoka gamintis, ar pirkti?kur Irise radau man tinkancius baldus, tai ,su 1m ilgio kriaukle, spintele kainuoja apie 1500lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigrutė: 29 lapkričio 2007 - 16:41
QUOTE(Tigrutė @ 2007 11 29, 17:14)
gal kas pirkote Irise vonios baldus ispanu firmos Royo. kaip kokybe?nes kaina pakankamai prieinama, tik pristatymo i Lietuva terminas, 2 menesiai. doh.gif
Papildyta:

o kur gamini, gal galetum imesti kontaktus. modernius ar klasikinius gamini. ten turbut speciali plokste turi buti - atspari dregmei.

Taip plokštė yra speciali. Šiaip manau turėtų gaminti visi kurie gamina virtuves, tik va , kad iš tų vonio baldų nelabai jiems uždirbt eina, tai nieks nenori tokių mažų užsakymų g.gif
Atsakyti
man tai be galo gražiai atrodo 'savarankiškos' vonios. gal ne visai praktiškos, ir turbut geriau žiūrisi erdvesniam vonios kambary, bet man tai širdelė sąla nuo jų... wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pienių jūra @ 2007 11 29, 18:32)
man tai be galo gražiai atrodo 'savarankiškos' vonios. gal ne visai praktiškos, ir turbut geriau žiūrisi erdvesniam vonios kambary, bet man tai širdelė sąla nuo jų...  wub.gif

user posted image
user posted image

Tikrai labai grazu, bet reik erdves verysad.gif
Atsakyti