QUOTE(Cornelia @ 2010 12 05, 12:13)
na nepykit, bet negaliu klausyti nesamoniu...pastovus persileidimai!!!!??? kaip taip gali buti ir kaip gamintojas, daktarai ir visa medicinos bendruomene gali naudoti ir rekomenduoti toki produkta, kuris sukelia pastovius persileidimus??? gal ir gali ivykti, bet jei naudosi ir elgsiesi, kaip pasakyta daktaro, tai jokie persileidimai negresia. as nzn kaip kitos, bet turiu paprasta spirale, na man buna pasikartojantys uzdegimai, kas tikrai nelabai miela, bet manau jei tureciau ir hormonine spirale,tai tikimybe uzdegimams ta pati. Plius negaliu daug ko teigti, nes neesu medikas. o apie persiledimus tai man jie nevyksta, atvirksciai, ciklas tikrai reguliarus ir normalus. be to nenaudoju tamponu, nes mano ginekologas grieztai uzdraude juos naudoti, jei noriu patikimos apsaugos, nes naudojant tamponus, tikimybe, kad spirale bus isjudinta is savo vietos gan didele, tai gal del to ir vyksta kazkam pastovus persileidimai!!??? tiesiog niekaip i galva netelpa, kaip galima tikrai tokias nesamones teigti

ir dar taip uztikrintai
p.s. cia tik mano nuomone, niekam konkreciai mano zinute nebuvo skirta
Toks jausmas, Cornelia, kad nelabai zinai, kada moteris pastoja

Ir savo spirales veikimo principo taip pat.
Labai aiskiai viena mama aprase veikimo principa - kad varine spirale isplonina gimdos gleivine ir ji neleidzia apvaisintam kiausineliui prie jos prisitvirtinti. O kadangi apvaisinamas kiausinelis gali buti 1k per menesi, tai didele tikimybe, kad tie persileidimai ir vyksta kiekviena menesi (viskas priklauso nuo to, KADA buvo santykiaujama). Ir viskas, labai paprasta. Tamponai cia irgi ne i tema, kaip ir daktaro nurodymai kaip teisingai elgtis

Jis juk nepasakys, kada jums myletis, kad nepastoti

Jei as teisingai suprantu, hormonine spirale, veikdama gimdoje, net neleidzia kiausineliui susidaryti, todel ir persileidimai vykti negali. Todel moterys beveik ir neserga.