Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė: Mirena ar paprasta?

QUOTE(zanetute @ 2010 05 09, 17:00)
As irgi uz paprasta spirale.

mano nuomone,tai sita tema kazkokia beprasmiska,nes kiekviena "uz" ta,kuri jai tiesiog tiko...Tai cia oficialios statistikos neisvesi,o ir nuomoniu tiek,kiek moteru... As pvz. esu su Mirena,tai ka ,dabar tureciau sakyt,kad as uz ja? tiesiog ji man tiko,o varine ne,tai bet niekad negaleciau pasakyt kitai,kad va sita tai gera,o ana ne,o gal jos organizmui labiau pritiktu varine.... kai eini darytis tokius dalykus,is tikro,tai taries su ginekologe,kuri smulkiai viska isiaiskina apie tave,istiria organizma,pasako visus pliusus ir minusus....ir pritaiko.... ir net tada islieka galimybe,kad organizmas atmes,ar prasides visokie labai neigiami salutiniai reiskiniai...Net ginekologes negali nieko garantuoti. Kiek paciai teko susidurt,tai kai kurios ginekologes tiesiog ir bijo atsakomybes skirti Mirena vien del jos kainos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivvilte: 09 gegužės 2010 - 19:08
turėjau įsidėjusi varinę,tai kiekvieną mėnesį turėdavau po uždegimą
vargau 3 metus
vėliau pradėjau gerti KT,bet nuo jų pradėjo šlubuoti širdelė ir kraujospudis kilti
šiuo metu nebevartoju nieko ir pastebėjau,kad turiu kiekvieną mėnesį iškylančią skausmingą cistą
ar mirena tik nuo gausių mėnesinių gelbsti,ar dar yra ir gydomoji?kokį chormonų kiekį ji išskiria į organizmą? g.gif
Atsakyti
QUOTE(angel dreams @ 2010 05 10, 14:25)
ar mirena tik nuo gausių mėnesinių gelbsti,ar dar yra ir gydomoji?kokį chormonų kiekį ji išskiria į organizmą? g.gif

jei neklystu,tai cistos kyla nuo gausiu menesiniu. Mirena apmazina kraujavima,tai turetu padet ir nuo ju. Pas mane buvo labai gausios menesines,su varine dar dasidejo ir prasidejo mazakraujyste. Nuo Mirenos man menesines nedingo,tiesiog jos susitvarke,tapo negausios,bet yra kiekviena menesi. Pries dedant ja mano gydytoja labai smulkiai man isaiskino apie jos veikima ir hormonu kieki. Net kreives piese biggrin.gif kadangi man KT jokie netiko,neprieme organizmas jokiu,tai o cia spirale irgi hormonine,tai as labai bijojau,kad netiks. Ji uztikrino,kad hormonu kiekis procentaliai labai labai mazas (nepamenu kiek doh.gif ) ir veikia TIK gimdoje. I organizma jo patenka 0,00 kazkiek ar isvis ne.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 05 09, 10:12)
o ko jau cia ta "virsune?  ax.gif  Niekad nebuvo ir negirdejot "pliotku"  biggrin.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
lygiai taip pat mastau..

pliotkai cia nereikalingi, reikia rasyt argumentuotai, kad is info turetume naudos, o ne tusciu pliurpalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 05 10, 16:56)
pliotkai cia nereikalingi, reikia rasyt argumentuotai, kad is info turetume naudos, o ne tusciu pliurpalu  4u.gif

tai, kad temoje daug zodiniu nuogirdu, patyrimu, patarimu, o ne argumentu schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti
[quote=zivvilte,2010 05 10, 13:33]
jei neklystu,tai cistos kyla nuo gausiu menesiniu.
pas mane mėnesinės negausios ir reguliarios g.gif
Papildyta:
QUOTE(zivvilte @ 2010 05 10, 13:33)
jei neklystu,tai cistos kyla nuo gausiu menesiniu.  Mirena apmazina kraujavima,tai turetu padet ir nuo ju. Pas mane buvo labai gausios menesines,su varine dar dasidejo ir prasidejo mazakraujyste. Nuo Mirenos man menesines nedingo,tiesiog jos susitvarke,tapo negausios,bet yra kiekviena menesi. Pries dedant ja mano gydytoja labai smulkiai man isaiskino apie jos veikima ir hormonu kieki. Net kreives piese  biggrin.gif  kadangi man KT jokie netiko,neprieme organizmas jokiu,tai o cia spirale irgi hormonine,tai as labai bijojau,kad netiks. Ji uztikrino,kad hormonu kiekis procentaliai labai labai mazas (nepamenu kiek  doh.gif ) ir veikia TIK gimdoje. I organizma jo patenka 0,00 kazkiek ar isvis ne.

pas mane tikrai jos negausios ir reguliarios,jokių problemų dėl to neturiu,tad ar vertą dėtis Mireną vien dėl cistų ir ar iš vis ji tam skirta?
Atsakyti
deda mirena gydomaisiais tikslais, nuo endometriozes dar nuo kazko..va kaip su cistos nzn. man del cistu syre kazkada geriamus KT bet mirena, kaip suprantu geriau nei geriami, nes vos veikimas pagrinde vietinis, jeigu net maitinanciom tinka, nes i organizma to hormono patenka labai labai mazas kiekis.
Atsakyti
QUOTE(LoveIs @ 2010 05 10, 17:10)
tai, kad temoje daug zodiniu nuogirdu, patyrimu, patarimu, o ne argumentu  schmoll.gif
4u.gif

4u.gif as tik pacitavau viena forumiete, kuri paklause, ar nesu pliotku girdejus smile.gif
Atsakyti
Turėjau paprastą ir labai ramiai 3 metus gyvenau. 4u.gif
Kai nusprendžiau , kad noriu leliuko, issiėmiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit patarti kur galima pigiau įsigyti Mirena spiralę?
Atsakyti
QUOTE(Arkete @ 2010 05 24, 09:41)
Sveikos, gal galit patarti kur galima pigiau įsigyti Mirena spiralę?

uzsienyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2010 05 24, 10:44)
uzsienyje  biggrin.gif

O recepto užsienyje reikia?
Atsakyti