Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE({GlOsSy} @ 2007 10 12, 16:02)

jo  5 cm skersmens manau istiesntu trumpucius plaukus o as kai turiu iki juosmens tai manau nelabai butu iamnoma rasti toookio dydzio biguduku , nors siaip nusipirkau bigudukus tokie gana dideli , taigi kai pabandysiu aprasysiu ispudzius

na mano sukuosena tokia beveik identiska kaip mano avatare tai turetu istiesinti, kaip manot?
ar pirkai 30cm skersmens suktukus? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almantė_k: 12 spalio 2007 - 22:01
o kaip aplamai su tais bigodukais reikia tiesint? sukt plaukus ant ju i priesinga puse nei plaukas raitos? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(=Gintare= @ 2007 10 13, 11:17)
o kaip aplamai su tais bigodukais reikia tiesint? sukt plaukus ant ju i priesinga puse nei plaukas raitos?  ax.gif  blush2.gif

Kaip jais tiesinti ir ar įmanoma mes pačios norime sužinoti. bigsmile.gif Bet šiaip, manyčiau, plaukus sukt į vidų reikėtų.
O plaukai juk raitosi visaip, į visas puses biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 20:40)
to ir noriu  ax.gif  tik bijau, kad nusipirksiu ir neišmoksiu  blush2.gif

patikek labai paprasta , o siaip nebutinai tai turi but apvalus sepetys , kad tiesintu , zinot yra tokie kaip menteles tokie dideli sepeciai , naturaliu seriu , su palstmasiniais viduje , nu super irgi istiesina , jei plaukai nera garbanoti tik siaip banguojasi tai kol plaukai slapi su tokiu pasukuoji ir net nebereikia tiesint nieko arba dar truputi padziovini as taip gan daznai darau tik tiek kad plaukai neatrodo taip graziai kaip istiesinus su tiesintuvu

QUOTE(almantė_k @ 2007 10 12, 21:58)
na mano sukuosena tokia beveik identiska kaip mano avatare tai turetu istiesinti, kaip manot?
ar pirkai 30cm skersmens suktukus?  doh.gif  lotuliukas.gif

nu tai pabandyk ir zinosi ar istiesins ar ne
tai rasiau , kad nera pirkt labai dideliu ( 30 is vis jauciu net nebuna ;DDDD ) tai nusipirkau siaip bigudukus , gal 7 cm skersmens ir yra tai pabandysiu o gal ir iseis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo {GlOsSy}: 13 spalio 2007 - 14:36
Vakar nusipirkau toki daikciuka

user posted image

labai jau pardaveja isgyre. plauku tiesinimui.ziuresim kaip ten bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 10 13, 19:19)

user posted image

Tai sampunas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 10 13, 21:19)

user posted image

kur pirkai ir už kiek? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2007 10 13, 20:37)
Tai sampunas?  g.gif

Ne, tai nenuplaunamas plaukus lyginantis balzamas, apsaugo nuo karscio ir zalingo aplinkos poveikio. Bent jau taip raso:) Sudety yra blizguciu, labai graziai zvilga pasitepus ranka wub.gif , bet ar matysis ant plauku nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 13, 20:38)
kur pirkai ir už kiek? ax.gif

Salon+, apie 70 lt jei neklystu..
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2007 10 14, 15:54)
Ne, tai nenuplaunamas plaukus lyginantis  balzamas, apsaugo nuo karscio ir zalingo aplinkos poveikio. Bent jau taip raso:) Sudety yra blizguciu, labai graziai zvilga pasitepus ranka wub.gif , bet ar matysis ant plauku nezinau  g.gif
Papildyta:
Salon+, apie 70 lt jei neklystu..

aisku. o tai ji naudosi be tiesintuvo, ar jei apsaugo nuo karscio su juo? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 14, 16:24)
aisku. o tai ji naudosi be tiesintuvo, ar jei apsaugo nuo karscio su juo? bigsmile.gif

nera tokiu priemoniu, kuriomis patepi ir plaukas patampa tiesus. juos kazkokiu budu vis tiek tenka istempti

Atsakyti
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 14, 17:04)
nera tokiu priemoniu, kuriomis patepi ir plaukas patampa tiesus. juos kazkokiu budu vis tiek tenka istempti

drinks_cheers.gif visiskai pritariu
esu isbandziusi begale plaukus lyginanciu balzamu ir kremu ir galiu pasakyti, kad visisko lygumo jie nesuteikia
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 10 14, 17:21)
drinks_cheers.gif visiskai pritariu
esu isbandziusi begale plaukus lyginanciu balzamu ir kremu ir galiu pasakyti, kad visisko lygumo jie nesuteikia

is tikruju taip ir yra. bet as nenoriu znyplem tiesinti .. g.gif dabar auginu plaukus ir noreciau sveiku, ilgu, blizganciu plauku smile.gif
Atsakyti