Penktadienį mačiau daug nuolaidų Droge, bet negalėčiau dabar pasakyti kam konkrečiai... Man pasirodė, kad viskam...

QUOTE(Elegant @ 2009 12 04, 18:36)
Gal kas naudojate Second Skin creamy Ivory arba warm almond atspalvius? Įdomu kuo jie skiriasi ir ar Creamy Ivory nėra per daug rožinis? 

ivory -sviesus,warm almond-vidutiniskai sviesus,turi gelsvo atspalvio,panasus i golden,tik sviesesnis.
QUOTE(Elegant @ 2009 12 06, 22:33)
is ebay.co.uk galima atsisiusti nauja,supakuota plastike uz+- 35 litus(jau su siuntimo islaidomis).
QUOTE(xde @ 2009 12 08, 00:27)
is ebay.co.uk galima atsisiusti nauja,supakuota plastike uz+- 35 litus(jau su siuntimo islaidomis).
O į LT siunčia? kažkaip vengiu tų pirkimų internetu, bijau kad kokį pradarytą atsiųs

QUOTE(Elegant @ 2009 12 08, 20:06)
O į LT siunčia? kažkaip vengiu tų pirkimų internetu, bijau kad kokį pradarytą atsiųs 

kai kurie pardavejai siuncia ,buna nurodyta postage to LTU ir kaina,arba galima uzklausti apie pakuote ir,ar siuncia,paprastai siuntimas uz tokia-3 svarai.
pvz.
Nusipirkau siandien Sekon Skin pudryte ir ne ciu ciut nesigailiu, veidukas toks gaivus ir skaistus atrodo... Ziuresiu kaip dienos begyje laikysis

QUOTE(KERERA @ 2009 12 11, 17:39)
Nusipirkau siandien Sekon Skin pudryte ir ne ciu ciut nesigailiu, veidukas toks gaivus ir skaistus atrodo... Ziuresiu kaip dienos begyje laikysis 

Koks nr pas jus ir už kiek pirkot?

QUOTE(Elegant @ 2009 12 11, 18:38)
75, gold. Pirkau Sarmoje, mokejau 55 litukus, nes dabar nuolaida. Siaip prasiau sviesios spalvytes, nors pacios oda i tamsesne. Bet parduotuveje atrode labai naturali. Namie kiek i geltonuma, bet kai vel i parduotuve isejau, tai labai naturaliai... Paziuresiu kaip ryt, dienos sviesoje atrodys

QUOTE(KERERA @ 2009 12 11, 21:48)
75, gold. Pirkau Sarmoje, mokejau 55 litukus, nes dabar nuolaida. Siaip prasiau sviesios spalvytes, nors pacios oda i tamsesne. Bet parduotuveje atrode labai naturali. Namie kiek i geltonuma, bet kai vel i parduotuve isejau, tai labai naturaliai... Paziuresiu kaip ryt, dienos sviesoje atrodys 

Man golden gerokai per tamsi, tiks jei jūs tamsesnės odos esate
QUOTE(Elegant @ 2009 12 11, 21:02)
Man golden gerokai per tamsi, tiks jei jūs tamsesnės odos esate
O as visuomet noriu, kad mano odele butu sviesesne, taciau kai pasidazau sviesesne pudra, atrodau kaip lavonas

QUOTE(KERERA @ 2009 12 12, 07:52)
O as visuomet noriu, kad mano odele butu sviesesne, taciau kai pasidazau sviesesne pudra, atrodau kaip lavonas
Jau kokia esi tokia esi 

O kam tau sviesesne pudra? Esi tamsesnes odos, kitos eina i soliariumus, tepas savaiminiu idegiu, vargsta vienu zodziu

Dziaukis

Apie Sekond Skin

Nusipirkau Second Skin Creamy Ivory - šviesiausią atspalvį, galiu pasakyti idealus atspalvis mano odai, pati pudra tiesiog suslieja su oda, net iš labai arti nieko nesimato, man priminė kremą su spalva, labai maloni tekstūra. Išvis esu pastebėjus, kad MF labai natūralius atspalvius gamina, kitų firmų šviesūs būna rožiniai, o jau tamsesni - oranžiniai, o MF be galo natūralūs. Žodžiu esu be galo patenkinta pirkiniu.

QUOTE(Elegant @ 2009 12 13, 13:46)
Nusipirkau Second Skin Creamy Ivory - šviesiausią atspalvį, galiu pasakyti idealus atspalvis mano odai, pati pudra tiesiog suslieja su oda, net iš labai arti nieko nesimato, man priminė kremą su spalva, labai maloni tekstūra. Išvis esu pastebėjus, kad MF labai natūralius atspalvius gamina, kitų firmų šviesūs būna rožiniai, o jau tamsesni - oranžiniai, o MF be galo natūralūs. Žodžiu esu be galo patenkinta pirkiniu. 

kokiai odai skirta si pudra?ar tiktu misriai/riebiai?ar neislenda blizgesis greitai?