Įkraunama...
Įkraunama...

Max Factor

QUOTE(Tainka @ 2009 12 12, 13:39)
O kam tau sviesesne pudra? Esi tamsesnes odos, kitos eina i soliariumus, tepas savaiminiu idegiu, vargsta vienu zodziu biggrin.gif
Dziaukis smile.gif

Apie Sekond Skin  blush2.gif  Neblizga veidas po kiek laiko?

Tikejausi, kad veidukas blizges, nes norejau tokio svytincio efekto, bet dienos begyje man nepradeda blizgeti (mano oda misri). Raso, kad si pudra tinka visiems odos tipams. Ir atspalviai jos labai naturalus.
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2009 12 14, 14:37)
kokiai odai skirta si pudra?ar tiktu misriai/riebiai?ar neislenda blizgesis greitai? 4u.gif

Blizgesys neišlenda, kiek žinau ji visiems odos tipams, nežinau ar tiktų riebiai, mano oda prie sausesnių.
Atsakyti
Merginos, ar Max factor lūpų blizgesiai lipnūs? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 12 17, 14:08)
Merginos, ar Max factor lūpų blizgesiai lipnūs? 4u.gif

Turėjau Lipfinity Colour & Gloss visiškai nelipo niekas rolleyes.gif ir labai fainas nes iš dviejų galų jis,tai gali ir vienu ir kitu pasidažyt kaip nori:)
Atsakyti
Naujas tušas bigsmile.gif
Laukiam kol pasirodys pas mus. smile.gif

http://maxfactor.co....ect/detail.aspx
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 08, 22:58)
Naujas tušas  bigsmile.gif
Laukiam kol pasirodys pas mus.  smile.gif

Jau atsirado Droguose ir Kosmadoje, Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
Paskaicius paksutines zinutes, susidare geras ispudis apie sia pudra
user posted image

o gal kas pasakys, kokia geresne? Second skin ar colour adapt?
(metus naudojau Colour adapt, esu ja visai patenkinta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eve-line: 11 sausio 2010 - 09:31
QUOTE(Elegant @ 2010 01 08, 22:58)
Naujas tušas  bigsmile.gif
Laukiam kol pasirodys pas mus.  smile.gif

Girdejau ir as, kad jau pardavime yra, bet dar paciai neteko pameginti. Damusineju savo 2000 kaloriju MF. biggrin.gif
O gal jau isbandet si naujaji ilginanti tusa? Kaip jis?

Ir dar labai noreciau suzinoti apie MF kompaktine pudra. Ar naudojate? Ka manote lyginant su kitomis? Man reikia sviesios, nes oda rausva ir riebi T zonoje. Tad kreminei Second Skin uztvirtinti (man ji patinka) noriu MF pudra pirkti. Tik nezinau ar ji kokybiska, ar gerai laiko? Lauksiu jusu komentaru. aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 01 11, 18:17)
Girdejau ir as, kad jau pardavime yra, bet dar paciai neteko pameginti. Damusineju savo 2000 kaloriju MF.  biggrin.gif
O gal jau isbandet si naujaji ilginanti tusa? Kaip jis?

Ir dar labai noreciau suzinoti apie MF kompaktine pudra. Ar naudojate? Ka manote lyginant su kitomis? Man reikia sviesios, nes oda rausva ir riebi T zonoje. Tad kreminei Second Skin uztvirtinti (man ji patinka) noriu MF pudra pirkti. Tik nezinau ar ji kokybiska, ar gerai laiko? Lauksiu jusu komentaru. aciu.  4u.gif

As kaip tik siandien pirkau kompaktine Crem puff , man tai ji patiko graziai atrodo, kvepia , o spalva geriausia imti 05 transuelte (kazkaip taip, zodziu permatoma ), tai tik uztvirtins , ospalvikes nekeis . Beje ji pas mane jau kokia 3 dezute, kiek isbandau kitas , bet sugryztu prie sios ir si karta , kogero ilgam.... ax.gif

Tarpkitko dabar Kosmadoj nuolaida jai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 11 sausio 2010 - 18:27
QUOTE(Aristeja @ 2010 01 11, 19:23)
As kaip tik siandien pirkau kompaktine Crem puff , man tai ji patiko graziai atrodo, kvepia , o spalva geriausia imti 05 transuelte (kazkaip taip, zodziu permatoma ), tai tik uztvirtins , ospalvikes nekeis . Beje ji pas mane jau kokia 3 dezute, kiek isbandau kitas , bet sugryztu prie sios ir si karta , kogero ilgam....  ax.gif

Tarpkitko  dabar Kosmadoj nuolaida jai

O gal ji nors kiek ir odą palygina? ar tik matiškumą suteikia? Nes kartais ant kreminės norisi kažko tokio, kad išbaigtų viską, sulygintų spalvą, bet tokios geros dar neatradau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 01 11, 19:23)
As kaip tik siandien pirkau kompaktine Crem puff , man tai ji patiko graziai atrodo, kvepia , o spalva geriausia imti 05 transuelte (kazkaip taip, zodziu permatoma ), tai tik uztvirtins , ospalvikes nekeis . Beje ji pas mane jau kokia 3 dezute, kiek isbandau kitas , bet sugryztu prie sios ir si karta , kogero ilgam....  ax.gif

Tarpkitko  dabar Kosmadoj nuolaida jai

O pas pacia koks odos tipas? Ir ant kokios kremines pudros naudojat? Ar blizgesi sulaiko dienos begyje?
Kokia dabar kaina pirkot? ax.gif
aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 01 11, 18:42)
O gal ji nors kiek ir odą palygina? ar tik matiškumą suteikia? Nes kartais ant kreminės norisi kažko tokio, kad išbaigtų viską, sulygintų spalvą, bet tokios geros dar neatradau  ax.gif

QUOTE(Undinelle @ 2010 01 11, 18:42)
O pas pacia koks odos tipas? Ir ant kokios kremines pudros naudojat? Ar blizgesi sulaiko dienos begyje?
Kokia dabar kaina pirkot?  ax.gif
aciu.  4u.gif

Man taip labai gerai islygina , veidelis toks lygus wub.gif , Tik ja naudoju su dideliu sepeteliu, o ne su kempinele. Dabar dar damusineju kremine maybeline su mineralais , veliau bandysiu second skin.
Oda mano irgi misri, jei kurios sausa odele manau kaip ir visos kompaktines gali netikti .
mokejau 23 lt su centais ,( lyg 23.94), be nuolaidos ji 30Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristeja: 11 sausio 2010 - 19:04