Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(Dindilin @ 2008 03 21, 11:53)
O visa kt, t.y. buto išlaikymas, mašinų, maisto sąnaudos priskaičiuojamos tėveliui. Manyčiau.

O aš manyčiau, kad priešingai reikia... Kaip bus?

QUOTE(mam2ka @ 2008 03 21, 12:02)
1. Aš manau, kad jums pakėlė ne už gerą darbą, o tik kompensavo susidariusios infliacijos procentus, kadangi šių metų sausio mėnesį infliacija Lietuvoje siekė beveik 10 proc. biggrin.gif

2. O, jei rimtai, tai sveikinu drinks_cheers.gif , nors kaip oponentas, tai esate labai jau kandus biggrin.gif

1. Tą tai ir pats suprantu. Bet ar visiems pakelia? Net jei visiems - vis tiek malonu biggrin.gif
2. Du kartus ačiū biggrin.gif

Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 04 sausio 2010 - 18:27
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 11:40)
O aš manyčiau, kad priešingai reikia... Kaip bus?

Tuomet derybos, ginčas ar kažkas, kas nulems kaip bus. Bet nepaneigsi juk, kad kiekvienas vyras savo žmoną norėtų matyti susitvarkiusią, pasipuošusią. Taip pat ir namai, juk malonu, kai pareini į išpuoselėtus namus. O namų dekoro jaukumas irgi kainuoja. Manau, žmonos alga galėtų būti kaip tik tam.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 21, 12:53)
Mamytė turi uždirbti tiek, kad užtektų jos moteriškiems poreikiams , na ir dar vienam kitam pirkinukui vaikui. O visa kt, t.y. buto išlaikymas, mašinų, maisto sąnaudos priskaičiuojamos tėveliui. Manyčiau.

Jūs ne feministė rolleyes.gif o gaila...
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 21, 12:57)
Taip pat ir namai, juk malonu, kai pareini į išpuoselėtus namus.

Man nemalonu. Jei numestos į kampą kojinės pažeidžia dizainerinius užmanymus - tokie namai ne man.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 21, 12:00)
Jūs ne feministė  rolleyes.gif  o gaila...

Gaila, ar ne gaila, bet tokį modelį mačiau savo gimtojoje šeimoje, tokį turėjau ir savojoje, iki skyrybų. Net ir dabar, jau išsituokusi, turiu labai specifinę situaciją.....
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 09:49)
Pabandysiu nors kažkiek į temą biggrin.gif
Šiandien man atlyginimą pakėlė biggrin.gif Už gerą darbą - 11 proc  thumbup.gif

Tai gausi 110 Lt daugiau? bigsmile.gif Sveikinu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 12:10)
Man nemalonu. Jei numestos į kampą kojinės pažeidžia dizainerinius užmanymus - tokie namai ne man.

Aš ne apie tai. Bet turbūt patinka, kai gražios užuolaidos, gera vonios, baldų , kilimų priežiūra ir t.t. O visa tai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 21, 13:15)
Tai gausi 110 Lt daugiau?  bigsmile.gif Sveikinu  bigsmile.gif

Pala... o kiek aš iš tikrųjų daugiau gausiu?... Tuoj paskaičiuosiu... hm... truputi daugiau nei parašėte biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 21, 13:17)
Bet turbūt patinka, kai gražios užuolaidos, gera vonios, baldų , kilimų priežiūra ir t.t. O visa tai kainuoja.

Tai visa tai eis iš žmonos atlyginimo? Tada sutinku.
Atsakyti
QUOTE(Dindilin @ 2008 03 21, 14:15)
tokį modelį mačiau savo gimtojoje šeimoje, tokį turėjau ir savojoje, iki skyrybų.

Ir manot, toks modelis pasiteisina? Vienu metu aš galvojau panašiai, dabar nebe.
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 14:18)
Pala... o kiek aš iš tikrųjų daugiau gausiu?... Tuoj paskaičiuosiu... hm... truputi daugiau nei parašėte biggrin.gif

Blyn, sugadinai man nuotaiką. Ar daug daugiau? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 21, 13:19)
Blyn, sugadinai man nuotaiką. Ar daug daugiau?  bigsmile.gif

5 kartus.
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 03 21, 12:19)
Ir manot, toks modelis pasiteisina? Vienu metu aš galvojau panašiai, dabar nebe.
Papildyta:

Na matai, gal esi ministrės patarėja, tuomet gali galvoti ir apie kitokį modelį. O aš esu tai, kas esu, deja, neuždirbu tiek, kad išlaikyčiau visus kampus pati ir dar aprūpinčiau diedo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 03 21, 12:18)
Tai visa tai eis iš žmonos atlyginimo? Tada sutinku.

Bet visa kita - tektų tau. Butas, mašina, vaiko poreikiai, na , išskyrus vieną kitą....Atostogoms susimestumėte abu.
Atsakyti