Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 16, 13:39)
Ir uz 1000 kitos sugeba su dviem vaikais issiverst.

Tai jau taip....išsiverst, išgyvent, prastumt dienas....bet kaip tai sunku doh.gif , r kuo toliau tuo sunkiau.........
Atsakyti
QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 11 16, 12:29)
Aš vyrui tą patį sakau. Bet sakyk nesakius...

labai suprantu. tiksliau ne jus, o vyrus. visgi jie, vargšai, kenčia nuo mitų, na gal ir nuo prigimtinio impulso-išlaikyti, uždirbti. galim ir nepriekaištauti.
maniškis kompleksuodavo. na net elgeta yr pavadinęs. bet vis iš to pykčio. ar kartėlio kartais. už dabartinį draugą irgi daugiau uždirbu. g.gif tačiau net to nesureikšminu. buvo momentų kai ex uždirbdavo daugiau, bus momentų kai ir dabartinis draugas daugiau uždirbs. bent anksčiau yr neblogai pagyvenęs smile.gif

nu bet vyrams tokioj visuomenėj tai žiauriai... net jei žmona nepriekaištaus, JIS PATS SAU TYLIAI TYLIAI -- TO JOKIA MOTERIS GALI NEŽINOT NET...
Atsakyti
QUOTE(+333+ @ 2007 09 25, 12:01)
aciu uz temele  4u.gif

Uzkabino mane ta tema.. ir zmoniu pesimistines nuotaikos  doh.gif Esu tikra, kad viskas priklauso nuo poziurio, kaip tu i ta darba ziuri: ai neidomu.. ai nedaug moka.. daryk gerai, po to puikiai ir pastebes kiti, iseisi kur geriau mokes wink.gif Cia kazkas rase apie mokytojus ir darzelio aukletojus. taip, situacija valstybiniam sektoriuj liudna, bet jei esi profas mokytojas, gali po pamoku mokyti vaikus privaciai kelias valandas.. kad ir savo namuose, pinigeliai tikrai ne mazi. Privatus darzeliai, kuriu Vilniuje jau vis daugiau ir daugiau vilioja GERAS aukletojas is paprastu ir siulo ne 800lt.. aisku jei aukletoja dejuoja kasdien, kad uz tokia alga taip ir dirbu, jai niekas geriau ir nepasiulys.. dejuos ir toliau. Ivertinkim ka kiekvienas mokam geriausiai ir naudokimes savo tomis savybemis.. as zinau, kad niekada nepasakysiu darbdaviui.. as nemoku anglu kalbos.. as pasakysiu, kad siek tiek suprantu, o po kursu prasneksiu angliskai. As zinau kad daaaug ko nemoku, nors tureciau, bet as moku issisukt is situacijos.. ir kai nesiseka ir gaunu per galva, kita diena darau, kad per galva negauciau  tongue.gif Ir ziuriu kaip i pavyzdi ne i tuos, kurie verkslena, o tuos kurie pasieke.. ar as galeciau? ar as sugebeciau? kodel ne, jei kiti gali.. su tokiu pat issilavinimu, su tokiais pat gabumais.. galiu ir as. Beje, nieks is karto nepasidaro, niekas issketes ranku nelaukia ir niekas tustanciu nesiulo... viskas ateina pamazu, pastangu ir darbo deka. Kai mano drauge priiminejo i darba ir paklause kiek ji nori algos.. ana atsake kad 2500 (pries tai gaudavo 1900), o tada atrankos firmos konsultante pasake "ko jus zmones taip save nuvertinat??? Jie pasiruose moketi nuo 3000 ir daugiau".. gerai kad pasake, o paprasyt mes neisdristam, nes saves vertint nemokam wink.gif

pabandyk dabar taip pasakyt, mums darbovietėje pasakė kai užsiminėm kad algas žadėjo nukirst laikinai o tas laikinai jau metai : labai daug žmonių be darbo, krizė, i jūsų vietą 10 norinčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VytautasSt @ 2009 11 19, 17:50)
pabandyk dabar taip pasakyt, mums darbovietėje pasakė kai užsiminėm kad algas žadėjo nukirst laikinai o tas laikinai jau metai : labai daug žmonių be darbo, krizė, i jūsų vietą 10 norinčių  biggrin.gif

taip sutinku, dabar toks metas, kad siaubiakas ir tiek,. ir dar kai vakar per TV pasakė, kad tokia krizė laikysis iki 2015metų. nėr ką komentuot. o dėstytojo alga? išvis perpus mažesnė už mokytojo. juokas ima. kažkas rašė apie gabumus. aišku, tu gabus,. aišku, tave vertina, ima interviu, bet kaip sakoma, skurdas ir garbė - kai kurios profesijos. tokie tarifai ir tiek. vos pusantro tūkstančio gauni su doktorant.laipsniu. tai ką kalbėt. profesorė mano buvusi dėstytoja į rankas gaunai tik 2000, profesorė. nu ką aš žinau. išeini važiuot namo, iš automob. aikštelės studentai su geresnėm maš išvažiuoja nei tu pats. nenuostabu ko nieks mokytojais nenori dirbt (nu mokytojams tai buvo pakelta gerai per pastar. metus), bei juolab dėstytojais. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzu @ 2009 11 20, 07:35)
vos pusantro tūkstančio gauni su doktorant.laipsniu.  verysad.gif

tikra teisybe, todel tokio darbo kolkas ir nedirbu, beja mano kolegos su siokiu tokiu stazu iki 3000 datraukia,bet cia jau turi pedagogini laipsni doc< turet ir is salies prisidurti
Atsakyti
Moteris turi uždirbti tiek, kad galėtu oriai išgyventi be vyro pagalbos.

Aš sakau, kad gali būti, kad vyro neliks nebūtinai dėl smerktinų priežasčių.

O jei tiesmukai - tiek, kad pati sau louboutin batus galėtų nusipirkti.

Esant sunkesnei situacijai svarbu nesislėpti už vaikų, ty nuolat ieškoti geresnių galimybių, ieškoti kur kokia chalturkę padaryti ir panašiai. Neieškoti sau pasiteisinimų, kad reikia namams ar vaikams daugiau dėmesio ir panašiai.
Atsakyti
jau kuris laikas didesnes yra mano parnesamos pajamos ir kai turejau galimybe dar dirbau papildomai, matau, kad vyrui nera del to labai smagu, bet buvo ir geresni laikai, kai jo alga buvo tokia, kad galejau sau leisti nedirbti, bet po dvieju menesiu neistveriau biggrin.gif kazkaip nesmagiai jauciausi, man labai svarbu zinoti, kad bet kuriuo atveju save galiu issilaikyti pati rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo medita :): 25 lapkričio 2009 - 00:41
Supermamytė turėtų uždirbti tiek, kad išlaikytų vyrą... Kas per klausimas?
Atsakyti
O man patiktu jei mano žmona daugiau už mane uždirbtu. Visaip skatinu, kad ji tai pasiektu. Tačiau norint daug uždirbti reikia daug stengtis ir rizikuoti, o to jai visai nesinori.
Atsakyti
nesvarbu kiek uzdirbtu tiek gerai butu
Atsakyti
QUOTE(paulius.sav @ 2009 11 27, 20:32)
O man patiktu jei mano žmona daugiau už mane uždirbtu. Visaip skatinu, kad ji tai pasiektu. Tačiau norint daug uždirbti reikia daug stengtis ir rizikuoti, o to jai visai nesinori.

siaip irgi neverkciau jei taip butu. blush2.gif galbut ateis svente ir i mano kiema 4u.gif
Atsakyti
Jau kuris laikas už MB uždirbu apie 3 kartus daugiau. Jis galėtų sau leist nedirbt, jei tik kokios kitos naudingos veiklos susigalvotų. Tik kartais man susidaro įspūdis, kad jis kainas vertina ne pagal savo, o pagal mano pajamas. Pvz pamatė parduotuvėj paprasčiausią peilį, kainuojantį trečdalį jo atlyginimo (dešimtadalį mano) ir sako - kas čia yra, juk visai pigiai. doh.gif

Anksčiau visada galvodavau, kad visai nesvarbu, kiek vyras uždirba, man juk ne pinigų, o vyro paties reikia. Ale dabar žiūriu, kad ne kas gaunas, jei vyro mąstymas taip keičiasi, vyras atsipalaiduoja, nes žino, kad moteris pasirūpins, moteris turės santaupų... unsure.gif
Atsakyti