Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

Manau butu gerai jei visras uzdirbtu daugiau. MB uzdirbo visad daugiau nei as, bet dabar liko be darbo verysad.gif Ir matau kad nieko padoraus negali susirasti gan ilga laiko tarpa, tai kad ir krize, sunku, bet pagarbos vistiek mazeja jam unsure.gif Nes primena nevykeli unsure.gif
Nezinau, ar kas mane dabar supras, bet taip jauciuosi...

Pašalinta off-topic žinutės dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 11 sausio 2010 - 14:25
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 11, 02:12)
Manau butu gerai jei visras uzdirbtu daugiau. MB uzdirbo visad daugiau nei as, bet dabar liko be darbo verysad.gif Ir matau kad nieko padoraus negali susirasti gan ilga laiko tarpa, tai kad ir krize, sunku, bet pagarbos vistiek mazeja jam unsure.gif Nes primena nevykeli unsure.gif Nezinau, ar kas mane dabar supras, bet taip jauciuosi...

va va, apie ta pati as ir kalbejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 11 sausio 2010 - 14:25
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 11, 02:12)
Manau butu gerai jei visras uzdirbtu daugiau. MB uzdirbo visad daugiau nei as, bet dabar liko be darbo verysad.gif Ir matau kad nieko padoraus negali susirasti gan ilga laiko tarpa, tai kad ir krize, sunku, bet pagarbos vistiek mazeja jam unsure.gif Nes primena nevykeli unsure.gif

nu zinokit tikrai as jusu nesuprasiu, kai savo mylimus vyrus nevykeliais vadinat.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 11, 01:12)

galima suprast, paprastas egoizmas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 11 sausio 2010 - 14:26
QUOTE(Fregata @ 2010 01 11, 12:12)
nu zinokit tikrai as jusu nesuprasiu, kai savo mylimus vyrus nevykeliais vadinat....  doh.gif

Na kaip jums paskius. Jus buvot tokioj situacijoj? Kazkodel man atrodo, kad ne g.gif Is pradziu noras palaikyti zmogu, o veliau matos kad zmogus pripranta g.gif Deja, deja, man vyras, kuris neskuba dirbti ir gyvena pasroviui - nevykelis cool.gif
Na bet tikiuosi kad mano vyras dar susitvarkys smile.gif Nes siaip nera kvailas, ir gera darba turejo pries krize rolleyes.gif Kaip ten bebutu, gyvenimo kokybei pinigai reikalingi, o tikras vyras turi moketi juos uzsidirbti, kitaip, mano nuomone apie ji prasta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(belocka @ 2010 01 11, 12:29)
galima suprast, paprastas egoizmas.

Aha, nesu altruiste, vat rupi man mano ir mano seimos gerove. Jums ne?
Ir norisi kad vyras prie tos geroves prisidetu, o ne sedetu namie rankas sudejes ir nedejuotu: kriizzeee doh.gif .
Atsakyti
Manau, tema nelabai logiška. Kiekviena uždirba pagal tai, ką dirba, o pagal uždarbį ir gyvena. Man tik nelabai suprantamos pastabos, kad iš vyro reikia paimti savo reikmėm. Čia gal tik juokai buvo? Aš dirbu mėgstamą darbą, deja, jis nėra labai gerai mokamas. Gyvenu pagal išgales, pavyzdžiui, labai labai retai perku drabužius. Kita vertus, išsiverčiu su esamais. O prašyt iš vyro.... Geriau jau tada žiemą eisiu su basutėm į lauką, bet savo batams, drabužiams ir pan. tikrai iš nieko neprašysiu.
Atsakyti
QUOTE(nrimto @ 2010 01 11, 14:58)
Manau, tema nelabai logiška. Kiekviena uždirba pagal tai, ką dirba, o pagal uždarbį ir gyvena. Man tik nelabai suprantamos pastabos, kad iš vyro reikia paimti savo reikmėm. Čia gal tik juokai buvo? Aš dirbu mėgstamą darbą, deja, jis nėra labai gerai mokamas. Gyvenu pagal išgales, pavyzdžiui, labai labai retai perku drabužius. Kita vertus, išsiverčiu su esamais. O prašyt iš vyro.... Geriau jau tada žiemą eisiu su basutėm į lauką, bet savo batams, drabužiams ir pan. tikrai iš nieko neprašysiu.

O tai pas jus su vyru skirtingi biudzetai? Tai jei vyras uzdirba daugiau, jus vaiksciosit su basutem ziema, nes mazai uzdirbat, o vyras su armani kostiumu, nes jo pinigai yra jo? Nelabai as kazkaip suprantu g.gif
O jei darba prarastumet? Badautumet? Isiskraustytumet, nes neinestumet savo dalies uz buta susimoket? g.gif
Atsakyti
Gal ir tuščios mano ambicijos, bet taip jau yra. Šiuo metu aš uždirbu daugiau. Biudžetas yra vienas bendriems dalykams: maistui, mokesčiams, mašinos kurui ir pan. Jei netekčiau darbo, iš buto neišeičiau, nes vis dėlto pusė jo man priklauso bet kuriuo atveju. O dėl basučių ir kostiumo, tai Jūs teisi. Nieko neėmiau tokiems dalykams iš jo ir labai tikiuosi, kad neimsiu. Kol kas dar vaikštau su žieminiais batais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 10, 23:12)

o kodel vyras turetu uzdirbti daugiau uz moteri-argumentuokite-idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 01 11, 15:45)
o kodel vyras turetu uzdirbti daugiau uz moteri-argumentuokite-idomu 4u.gif

Todel, kad moterys daugiau prisiima pareigu susijusiu su "seimos zidinio kurenimu". Dazniausiai moterys ruosia valgyt, tvarko namus, iskrenta is darbo rinkos keliems metams kai augina vaika.
Todel vyras turi buti geras medziotojas, turedamas maziau pareigu namuose biggrin.gif
Nepagalvokit, kad kritikuoju seimas, kuriouse moteris daugiau uzdirba. Tiesiog, jei moteris uzdirba daugiau, tai ji perima "medziotojo" funkcija, o vyras tada turetu perimti "zidinio kurenimo funkcija". Jei abu tokia situacija tenkina, vyras nesijaucia sitoje sitacijoje prastai, o moterys ir neprikaistauja, kad situacija yra tokia kokia yra, tai kodel gi ne 4u.gif Nieko blogo is principo tame nematau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 11, 18:10)
Todel, kad moterys daugiau prisiima pareigu susijusiu su "seimos zidinio kurenimu". Dazniausiai moterys ruosia valgyt, tvarko namus, iskrenta is darbo rinkos keliems metams kai augina vaika.
Todel vyras turi buti geras medziotojas, turedamas maziau pareigu namuose biggrin.gif
Nepagalvokit, kad kritikuoju seimas, kuriouse moteris daugiau uzdirba. Tiesiog, jei moteris uzdirba daugiau, tai ji perima "medziotojo" funkcija, o vyras tada turetu perimti "zidinio kurenimo funkcija". Jei abu tokia situacija tenkina, vyras nesijaucia sitoje sitacijoje prastai, o moterys ir neprikaistauja, kad situacija yra tokia kokia yra, tai kodel gi ne 4u.gif Nieko blogo is principo tame nematau mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif butent! jei vyras nesugeba/nenori/nemoka/tingi uzdirbti, tai lai augina vaikus ir namais rupinasi. O moteriske pasiredziu prasmatniau traukia i medziokle.
Atsakyti
Kad ir sugebu išlaikyt šeimą, bet jei žmona jaučiasi geriau kai dirba ir darbas patinka tai ka sakyt, mesk darba ir sedek namie. man tarnaites nereikia....
man reikia žmogaus kuri myliu, gerbiu ir džiaugiuosi kad turiu ta vienintele!
Atsakyti