QUOTE(given444 @ 2011 10 31, 11:35)
p.s. beje, eleina, o kaip tavo patirtis. tu nemazai uydirbi , ar tau kada kildavo prob del to santykiuose su vyrais, tiksliau jiems su tavim. o gal tau laime turtingesnius uz save sutikti nuskildavo...
given444, na tikrai nemanau, kad uzdirbciau daug.. bet tiek to.
del vyru ir pinigu. kazkaip niekada man nekildavo del to problemu. sunku paaiskint. as visada ziuriu i tai, koks tas vyras yra, ne kiek jis uzdirba. su paprastais eiliniais muzikais, kur tik prie teliko su alaus skarbonke pasedet rupi, apskritai nesirisdavo kalba, bet ne del to, kad jie gal maziau uzdirbdavo, tiesiog mentalitetas turbut ne tas.
o va pastarasis draugas. jis uzdirbdavo maziau. nors velgi - salyginai. jo uzdarbis priklausydavo nuo idirbio. skirtingais menesiais skirtingai iseidavo. man del to problemu nebuvo. kad ir kiek jis butu uzdirbes, niekada ne savo pinigu negalejau skaiciuot kaip savo. kaip cia dabar tiksliau pasakyt, kad teisingai suprastumet

zodziu man del to problemu nekilo, nes nelabai rupejo, kiek jis uzdirba. aisku, cia dar reiktu pridet, kad musu finansai nebuvo bendri, todel ir itakos santykiams is mano puses nedare. o kas del pacio draugo - kelis kartus jis yra prikises, kad va as uzdirbu daugiau, tai kaip cia dar galiu taupyt, juk galeciau leist sau daugiau (buvo kalba apie konkretu daikta ar ivyki). tik veliau pripazino klydes, nes man, atvirksciai nei jam, kur reikejo islaikyt tik save, reikia islaikyt du zmones - tai yra save ir vaika.
taigi apibendrinus turbut galima sakyt, kad vyrams greiciausiai del to yra didesne ar mazesne problema, kiek moteris uzdirba. net jei jie to neparodo ar neisreiskia zodziais, vistiek jiems ramiau buna, kai butent jie, o ne moteris, uzdirba daugiau.