Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turi uždirbti supermamytė

QUOTE(aushra1 @ 2011 10 29, 18:16)
O kaip jaučiasi kitos daugiau už vyrus uždirbančios?

O ką daryt, jei kitos išeities nelieka... Čia daugiau problema ta, kaip jaučiasi vyrai, kai žmonos uždirba daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2011 10 30, 11:50)
tai cia tau baisi, o man gera thumbup.gif

netikiu
Atsakyti
QUOTE(MK. @ 2011 10 30, 14:31)

a man giliai vienoj vietoj, kad netiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2011 10 30, 16:48)
a man giliai vienoj vietoj, kad netiki biggrin.gif

net neabejoju.
Atsakyti
QUOTE(japoska @ 2011 10 30, 09:33)
as taip galvoju - jei abu tevai vienodasi rupinasi namuose vaikais, arba bent jau tetis padeda moteriai vaikus augint, jie buna kartu savaitgaliais, atostogauja ir panasiai- tai tuomet moteris turi urdirbti tiek, kad save aprupintu ir siek tiek liktu buiciai- o visa kita tetis. Pas mus yra taip - tetis namuose beveik nebuna, dirba daug, man padeda uosviene ir aukle. Kadangi jis save savotiskai atriboja nuo seimos - tuomet tada jau tegul uzdirba tiek, kad leistu sau nebuti padedant auginti vaikus

tai nori pasakyt, kad tau vienam vaikui, sesiameciui auginti, reikia anytos ir aukles pagalbos? ir dar reikia, kad vyras uzdirbtu tiek, kad leistu sau nepadeti augint? oho.
Atsakyti
QUOTE(pukepuke @ 2010 01 22, 17:40)
Na taip, bet man tokiu moteru tipazas labai imponuoja smile.gif
Pazistu viena tikrai stipria, protinga moteri, serkminga verslininke sekmingai valdancia apie 100 asmenu, dirbanciu jos imoneje. Bet sudaro ivaizdi tokios trapios moters kai yra su savo draugu, ir juo yra sitaip puoselejama, globuojama... bigsmile.gif Cia valdinga imones savinike, o cia jau glezna, trapi moteris. Man nerealu matyt, kokia daugailype ji yra asmenybe bigsmile.gif

Idomu kada tai verslininkei nusibos vaidint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapelokė @ 2011 10 30, 09:49)
O ką daryt, jei kitos išeities nelieka... Čia daugiau problema ta, kaip jaučiasi vyrai, kai žmonos uždirba daugiau  g.gif

pasakyciau, bet ar benoretum zinoti...vis budavo man primenama, kad esu elgeta ir neturiu nieko.... tipiski suvargusio savim nepasitikincio vyro kompleksai....

bet jei rimtai, sis dalykas l psich opus...turiu gera drauge, kuri imones pusiau savininke. na tikrai, pagal pajamas, ji turi atitinkamai ir vyro ieskotis, o yra be to l nuosirdi, paprasta, tikrai ne klisine moteris-valdove-vadove. velai vakarais po darbu varydavom i kina, triauksdavom traskucius, juokdavomes...atvira, nuosirdi. o vat vyras tures buti tikrai nesantis bent panasias ar net didesnes pajamas.. g.gif ir kai pagalvoji, vat tau ir prasideda toks dalykas, kai daugiau pajamau turintis asmuo negali sau leisti myleti siaip unsure.gif prasideda indiska meile, kur reikia ziuret i pajamas, i viska...
eina sau kai pagalvoji. mes daug kartu daznai su draugem pasvarstom ta tema. kad pasiturinti moteris jau automatiskai negali bet kam jausmus dalyti, na nebent jausmai jausmais ir baigtusi. ir tas panasiu pajamu is vyro reikalavimas yra butent ne del pacios moters, bet del VYRO PSICHOLOGINES SAVIJAUTOS::: nes tiesiog, nebepasitikim vYrais siuo aspektu. netikiu kad vyras gerai jausis, kai moteris uzdirbs daugiau uz ji. tiesiog nemaza turiu vyru draugu, be to, pacios vyru patirtis...zdz, nelinksma ir tiek, kai prisimeni viska.

p.s. beje, eleina, o kaip tavo patirtis. tu nemazai uydirbi , ar tau kada kildavo prob del to santykiuose su vyrais, tiksliau jiems su tavim. o gal tau laime turtingesnius uz save sutikti nuskildavo...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 10 31, 11:35)
p.s. beje, eleina, o kaip tavo patirtis. tu nemazai uydirbi , ar tau kada kildavo prob del to santykiuose su vyrais, tiksliau jiems su tavim. o gal tau laime turtingesnius uz save sutikti nuskildavo...

given444, na tikrai nemanau, kad uzdirbciau daug.. bet tiek to.
del vyru ir pinigu. kazkaip niekada man nekildavo del to problemu. sunku paaiskint. as visada ziuriu i tai, koks tas vyras yra, ne kiek jis uzdirba. su paprastais eiliniais muzikais, kur tik prie teliko su alaus skarbonke pasedet rupi, apskritai nesirisdavo kalba, bet ne del to, kad jie gal maziau uzdirbdavo, tiesiog mentalitetas turbut ne tas.
o va pastarasis draugas. jis uzdirbdavo maziau. nors velgi - salyginai. jo uzdarbis priklausydavo nuo idirbio. skirtingais menesiais skirtingai iseidavo. man del to problemu nebuvo. kad ir kiek jis butu uzdirbes, niekada ne savo pinigu negalejau skaiciuot kaip savo. kaip cia dabar tiksliau pasakyt, kad teisingai suprastumet g.gif zodziu man del to problemu nekilo, nes nelabai rupejo, kiek jis uzdirba. aisku, cia dar reiktu pridet, kad musu finansai nebuvo bendri, todel ir itakos santykiams is mano puses nedare. o kas del pacio draugo - kelis kartus jis yra prikises, kad va as uzdirbu daugiau, tai kaip cia dar galiu taupyt, juk galeciau leist sau daugiau (buvo kalba apie konkretu daikta ar ivyki). tik veliau pripazino klydes, nes man, atvirksciai nei jam, kur reikejo islaikyt tik save, reikia islaikyt du zmones - tai yra save ir vaika.
taigi apibendrinus turbut galima sakyt, kad vyrams greiciausiai del to yra didesne ar mazesne problema, kiek moteris uzdirba. net jei jie to neparodo ar neisreiskia zodziais, vistiek jiems ramiau buna, kai butent jie, o ne moteris, uzdirba daugiau.
Atsakyti
o jei atsakant i tema, as asmeniskai manau, kad moteris turi uzdirbt tiek, kad, jei ka, galetu islaikyt save ir vaika(-us).
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 31, 13:26)
o jei atsakant i tema, as asmeniskai manau, kad moteris turi uzdirbt tiek, kad, jei ka, galetu islaikyt save ir vaika(-us).

Pritariu 100 procentų
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 31, 14:26)

...ir dar vyrą, jeigu tas netyčia susibankrotuotų.
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2011 10 31, 11:26)

nu vat, jau anksciau ka tik sia minti pati parasiau tongue.gif

p.s. tai as suprantu kad pinigai ne jusu buvo. man irgi tas pats su kito pin. bet jiems vis tiek nejauku. kai dar linke kaip tik prikist, kad nemoki taupyt, islaidauji, ai nesinori prisimint...nemoki gzvent, zdz.
Atsakyti