QUOTE(something else @ 2010 01 22, 17:15)
Tai čia kaip ir simuliacija truputį gaunas. Tikslingas siekis parodyti vyrui, kad va aš tokia, kurią turi globoti

Viena iš tų "moteriškų smulkmenėlių"
Na taip, bet man tokiu moteru tipazas labai imponuoja
Pazistu viena tikrai stipria, protinga moteri, serkminga verslininke sekmingai valdancia apie 100 asmenu, dirbanciu jos imoneje. Bet sudaro ivaizdi tokios trapios moters kai yra su savo draugu, ir juo yra sitaip puoselejama, globuojama...

Cia valdinga imones savinike, o cia jau glezna, trapi moteris. Man nerealu matyt, kokia daugailype ji yra asmenybe
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2010 01 22, 15:12)
1. Moterys gali dirbti iki vėlumos, net jeigu vyras visiškai išlaiko šeimą. Jos gali norėti dirbti ir tada, kai vyras milijonierius.
2. Vyrai dairytis į kitas dažniausiai pradeda tada, kai namuose moteris lygi tarnaitei.
3. Kaip tai nepadalina? O kas neleidžia? Kodėl reikia į vyrus imti tokį nevyrišką vyrą, kuris nesugeba vaikais pasirūpinti, maisto paruošti, kambarių sutvarkyti. Vienu žodžiu nesugeba padėti savo moteriai.
Tai, kad vyras uždirba pinigus, t.y. sugeba aprūpinti šeima ir viskas, neparodo jo vyriškumo.
1. Gali. Susitinka nakti, issiskiria ryte, retkarciais persimeta kokiu zodziu savaitgali, vaikais uzsiima aukle. Nieko bloga, jei bet ne man.
2. Kalbejau apie situacija, kuomet dirba tik moteris. O vyras ne. Velgi, jei kam tinka, prasom. Moterys dirba, vyras buitim uzssima. Nieko blogo is principo tame nematau, bet pati taip gyvent nenoreciau.
3. Balatai pavydzu kam pasiseke rasti tokius vyrus. Taip pat rasiau, kad jei vyras su moterim saziningai sugeba padalinti buiti per puse, visai logiska, kad ir pajamos butu uzdirbamos po lygiai. Bet deja, dauguma vyru vistik tikisi, kad didesne nasta buityje prisiims moterys. Tada tegul maloneja ir pinigeliu i seimos biudzeta daugiau atnesti.
4. Tikrai ne, bet tai yra vienas i sudedamuju vyriskumo bruozu. Ar jums vyriskas vyras, kuris nedirba ir visai neaprupina seimos?